|
Nu esti logat.
Este oare posibil sa fi ramas insarcinata?#1 2009-12-12 23:01:44
Este oare posibil sa fi ramas insarcinata?Buna, am si eu o nelamurire...sunt disperata si va rog sa ma ajutati Offline #2 2009-12-12 23:22:33
Re: Este oare posibil sa fi ramas insarcinata?E posibil sa te fi simtit uda din cauza secretiei tale, poate ca intr-adevar el nu a ejaculat, dar da, acel lichid poate contine spermatozoizi, ceea ce inseamna ca un risc de sarcina este. Oricum, simptome nu apar atat de devreme, in niciun caz. Pe de cealalta parte, un test de sarcina e concludent la o saptamana de la intarzierea menstrei ori la 3 saptamani de la contact; e cam aiurea ca ai ciclu neregulat, cam greu de calculat perioada fertila, plus ca, din cate am inteles, luna trecuta ti-a venit cam aiurea, dar poti sa incerci: Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-12-12 23:23:28) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-12-21 18:31:01
Re: Este oare posibil sa fi ramas insarcinata?mi-am facut azi testul, dupa 3 sapt de la contact si a iesit negativ Offline #4 2009-12-21 18:35:16
Re: Este oare posibil sa fi ramas insarcinata?Se poate sa fie si SPM ... Dar decat sa stai cu griji, poti sa faci analiza de sange Beta HCG, care iti va zice sigur daca esti sau nu insarcinata. Dar pana la urma, dupa contactul ala, tu ai avut menstra sau nu ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2009-12-21 22:12:20
Re: Este oare posibil sa fi ramas insarcinata?nu...nu am avut Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-21 22:14:32
Re: Este oare posibil sa fi ramas insarcinata?pai atunci asteapta sa vina...k sigur e SPM "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|