homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubesc pe altul-6

#96 2010-07-25 09:48:40

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: iubesc pe altul

bebestrumf puss wink

Iubesc si sunt iubita

#97 2010-07-25 10:53:51

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: iubesc pe altul

bebestrumf a scris:

minatgv a scris:

Lelaina a scris:

eu zic mai romaneste. Hotul neprins e negustor cinstit.
Am dat-o si eu in bara la un mom dat, si i-am zis de bunavoie prietenului meu. Nu era o chestie asa cum e cazul ei... iesisem cu un tip si dintr-un imbold idiot l-am sarutat.

A fost o perioada cand m-am straduit sa-i recladesc prietenului increderea in mine, etc... totul a trecut cu bine. Si acum, recent, la vreo 3 ani de la patania respectiva, prietenul meu mi-a spus ca ar fi preferat sa nu-i spun ce s-a intamplat atunci.

Daca nu are de la cine sa afle, adica daca nu mai stie nimeni de relatia asta a ei, de ce sa-i zica? Ca asa e mai bine... da si nu...

de parere cu tine sunt si eu!
nasti , nu-i spune sotului si lasa timpul sa le rezolve pe toate...
incearca sa-ti indrepti atentia mai mult asupra relatie cu sotul si gandeste-te mai putin la celalalt. iti spun din proprie experienta ca, cu trecerea timpului, sotul va ramae sot, iar celalalt doar un prieten...cu amintiri placute...dar secrete

...............bune sfaturi dai MINA!

de acord cu voi fetele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.