|
Nu esti logat.
Pete de vopsea#1 2009-12-13 14:33:06
pete de vopseaDesteapta de mine ,,so pus sa se vopseasca....ca nu stiu cine mo pus dar nah,,, ...faza e acuma ca am ditamai petete de vopsea pe mani si pe frunte,,,si nu stiu cum sa le scot ....de o ora incerc cu acetona.clor,detergent,,,cu ce pot sa le scot..? ... Offline #2 2009-12-13 15:26:07
Re: pete de vopseaincearca cu zeama de lamaie sau freaca cu scrum de tigara. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2009-12-13 15:39:01
Re: pete de vopseaasa stiam si eu. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #4 2009-12-13 16:15:49Re: pete de vopseaincearca si cu crema de fata. oricum, ca sfat viitor: cand te mai vopsesti, da`te cu crema mai grasa (care intra greu in piele) pe conturul fetei..adica aproape de par, pe unde vei da cu pensula si te vei murdari. astfel, se vor duce mult mai usor petele intrucat crema va crea un fel de strat protector. Offline #5 2009-12-13 17:00:00
Re: pete de vopseaeu stiu ca scrum de tigara si merge...) Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-13 23:02:35
Re: pete de vopsea
sau cu demachiant. eu tocmai m-am vopsit azi cu negru si am facut asa si n-a ramas nimic la spalat Offline #8 2010-03-18 13:50:08Re: pete de vopseahey fetelor. mi`am luat acu 2 zile o camasuta de care m`am indragostit de cum am vazut`o. are la maneci cate o dungulita mov din alt material, am venit acasa si am pus`o la inmuiat cu detergent. am lasat asa cateva ore si apoi cand sa o spal, vad ca a iesit din movul ala.. nu mult, insa a iesit. ea nu e alba, ci crem cumva.. ideea e ca nu pot da cu ace. aveti idee cum sa fac? ies cu zeama de lamaie? am tot citit pe net ca ar fi buna pt multe pete si nu decoloreaza materialul... dupa ce reusesc sa scot petele, sa o inmoi in otet ca sa se stabileasca culorile? Offline #9 2010-03-18 17:10:16
Re: pete de vopseavanish scoate pete de pe rufele colorate. vezi dacă merge și la tine Offline #10 2010-03-18 20:48:42Re: pete de vopseaam mai incercat vanish pt alte chestii si nu am fost atat de multumita..la cat tam`tam se face pe el.. o sa incerc maine cu lamaie ms oricum Offline #11 2010-03-19 09:25:54
Re: pete de vopsean-ai pt ce, la mine funcționează de fiecare dată, de asta m-am g?ndit că o merge Offline #12 2010-05-31 12:32:21Re: pete de vopseamaine imi iau vanish... am facut o prostie ( am bagat la inmuiat o camasuta roz-gri impreuna cu un tricouas caramiziu. am spalat camasa de 2 ori...a mai iesit.. sper maine sa iasa cu vanish Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|