|
Nu esti logat.
Am nevoie de ajuto :(#1 2009-12-14 11:07:27
Am nevoie de ajuto :(Buna fetelor, Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #2 2009-12-14 11:18:13
Re: Am nevoie de ajuto :(in primul rand,trebuie facuta o analiza.asa imi vine sa le dau in cap medicilor cand vad ca un cer si o analiza Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2009-12-14 11:24:25
Re: Am nevoie de ajuto :(da stiu...mai ales ca am cerut sa-mi dea trimitere ca sa fac analize si ele:nu nu nu ca trece cu astea si nu o sa mai ai probleme Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #4 2009-12-14 14:30:29
Re: Am nevoie de ajuto :(in principiu astea doua sunt de ajuns, oricum intreaba medicul si din moment ce te duci la particular, ar trebui macar teoretic sa te trateze cu ceva mai multa atentie si responsabilitate si sa-ti recomande ce anume ai nevoie. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|