homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajuto :(

#1 2009-12-14 11:07:27

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

Am nevoie de ajuto :(

Buna fetelor,

Nici nu stiu cum sa incep..imi doresc atat de mult sa fiu sanatoasa, sa ma bucur de faptul ca sunt iubita si ca iubesc numai ca supa ..

Problema mea incepe pe la finele lunii septembrie(cand se presupune ca am facut infectie urinara-daca ma iau dupa spusele medicului de familie),am facut tratament cu supozitoare aceclofen,pastilute cystone si inca un antibiotic (dar nu am luat decat o singura pastiluta).Pe moment a trecut...timp de vreo luna,apoi,in octombrie dupa un contact sexual am inceput sa am anumite dureri in zona labiilor(se si umflasera un pic) si o secretie foarte foarte apoasa...am fost la gineco care mi-a dat ovule gynozol.
Ovule care,de altfel,si-au facut efectul..insa numai pe moment..
Iar acum,de fiecare data cand am contact sexual revine secretia apoasa,+ usturime la urinat si inflamatia labiilor..
Simt ca nu mai rezist..am langa mine un barbat minunat,dar din pacate,a ajuns sa-mi fie frica sa facem dragoste. nocry ..ma gandesc tot timpul la durerea de dupa..
Tin sa precizez ca nici medicul de familie nici gineco nu au vrut sa-mi faca analize si mi-au dat tratament "dupa ureche"..

A mai trecut cineva prin asa ceva?Ce as putea face?

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#2 2009-12-14 11:18:13

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Am nevoie de ajuto :(

in primul rand,trebuie facuta o analiza.asa imi vine sa le dau in cap medicilor cand vad ca un cer si o analiza sad
eu cred ca cel mai sigur este vorba despre o infectie,si fara un tratament adecvat ,nu va trece asa usor sad
si neaparat o analiza,pentru k doar asa vei sti ce tratament sa urmezi,pentru moment,poti face spalaturi externe cu ceai de galbenele,poti folosi un ungunet de galbenele,macar mai calmeaza

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2009-12-14 11:24:25

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

da stiu...mai ales ca am cerut sa-mi dea trimitere ca sa fac analize si ele:nu nu nu ca trece cu astea si nu o sa mai ai probleme
acum am reusit sa fac programare la o clinica particulara abia pe 21(ca deh..in romania daca nu platesti mori cu zile)..si din nou am dureri...am dat cu baneocin...o sa incerc si cu galbenele..in afar de papanicolau si secretie sa mai cer ceva analize?

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#4 2009-12-14 14:30:29

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

in principiu astea doua sunt de ajuns, oricum intreaba medicul si din moment ce te duci la particular, ar trebui macar teoretic sa te trateze cu ceva mai multa atentie si responsabilitate si sa-ti recomande ce anume ai nevoie.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.