|
Nu esti logat.
UPC#1 2009-12-15 18:39:18UPCFeete am o problema. Unde m-am mutat acum singurul furnizor de cablu tv/internet e UPC-ul. Faza proasta e ca ma obliga sa imi fac contract pe un an desi eu stau sase luni. Lasand la o parte asta, i-am zis celui de la UPC k eu nu am nici un fel de contract de inchiriere unde stau, ca locuiesc in garsoniera unei cunostinte. Si cica nu e nici o problema, ca tre sa le dau o declaratie k o sa le dau echipamentul inapoi si atat. Problema e ca in contract - am gasit un model pe net eu nu l-am semnat inca pe al meu - scrie ca se poate intrerupe colaborarea in cazul schimbarii de domiciliu, daca fac dovada acestei schimbari. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2009-12-15 19:01:08
Re: UPC*********** Ultima oara a fost editat de persifona (2009-12-15 19:20:46) Offline #3 2009-12-15 19:16:14
Re: UPCwild iti recomand sa apelezi la serviciile focuss sat care tot din upc face parte.acesta functioneaza cu cartela, pe care o cumperi din comert, iar daca tu pleci 6 luni, pur si simplu nu cumperi cartela.insa prin contract esti obligata sa fii clientul lor minim 12 luni ACTIVE, asta inseamna ca daca 6 luni il ai activ si 6 luni renunti, obligat dupa aia trebuie sa il activezi, iarasi 6 luni sa indeplinesti perioada de contract.si in privinta contractului, poti face fara probleme, chiar daca nu locuiesti in buc.uite eu stau in iasi, desi am domiciuliul in alt oras.contractul este facut pe adresa de buletin iar aparatura este data in custodie pe adresa unde stai tu.si o poti muta fara probleme, numai sa ii anunti În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2009-12-15 20:10:00
Re: UPCaa, pai in cazul asta..ar trebui sa vb cu proprietarul garsonierei.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-15 20:15:49Re: UPCmie agentul de la UPC asa mi-a zis, ca daca dupa x luni fac dovada (printr-o hartie luata de la administratorul blocului) cum ca eu de la data x nu o sa mai locuiesc acolo si ca unde ma mut nu au acoperire UPC-ul (si nu au) serviciul se va suspenda. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2009-12-15 20:16:38
Re: UPCdar te-ai mutat wild? nu mai stai la ''domnul'' ala? Offline #9 2009-12-15 20:24:43
Re: UPCwild..upc nu prea respecta contractele. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #11 2009-12-15 20:43:22
Re: UPCPai mai bine ia-ti cartela vodafone; ca am auzit ca au oferta la mobile internet. Si-ti conectezi telu' la pc. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #13 2009-12-15 20:54:31
Re: UPC
Mi-a venit o idee. Vorbeste cu un vecin sa iti iei net de la el si platiti jumi-juma. Si la fel si cablul. Ultima oara a fost editat de extra (2009-12-15 20:58:14) http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #14 2009-12-15 20:55:49
Re: UPCwild,pai logic,trece un an,dupa care nu mai reinoieste contractul.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #15 2009-12-15 21:24:15Re: UPCam inteles...pai contractul nu se considera cat timp ai abonamentul activ?Sau se considera de la data x la data y? ca eu din 12 luni, 6 am abonamentul activ si 6 nu. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #16 2009-12-15 21:32:39
Re: UPCee,asta nu mai stiu... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #17 2009-12-15 22:45:38
Re: UPCWild ai grija cu idiotii astia de la UPC.Eu am avut al ei tot pachetul pana a inceput net ul sa mearga aiurea si am scos si am rama scu cablul.Intre timp am trecut al rds si am reziliat contractul.Numai k idiotul ala de al ei nu mi a zis k tre sa platesc 1 mil pt reziliere.Acum zic k eu am semnat contract de prelungire...dar n am semnat si acum astept sa mi trimita contract k am semnat.Iar dak nu trimit ma duc la OPC.Nush cum sunt in Buc dar in Gl sunt de tot rasul.... Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #18 2009-12-16 06:13:27
Re: UPCsi eu mi-am facut o gramada de nervi cu UPC, nu ii recomand Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|