homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina in timpul administrarii orgametril???

#1 2009-12-16 10:00:51

morgana
Membru
Inregistrat: 2009-12-16

Sarcina in timpul administrarii orgametril???

Buna!

In luna noiembrie am fost in concediu, ptr a nu avea prob cu menstruatia in acea perioada am luat 2 pastile de orgametril timp de 7 zile. La 2 zile de la incetarea "tratamentului" am avut menstruatie 3 zile fata de 5-6 cat aveam in mod normal. La o saptamana dupa asta am avut o scurgere pe parcursul unei zile. In mod normal ar fitreb sa am o alta menstruatie acum 10 zile.....dar nimic.  Este posibil sa fiu insarcinata?

Multumesc frumos pentru raspuns!

#2 2009-12-23 12:08:03

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Re: Sarcina in timpul administrarii orgametril???

Tinanad cont ca mie mi s-a dat orgametril atunci cand incercam sa raman insarcinata banuiesc ca ar fi foarte posibil...banuiesc ca te-ai lamurit pana acum deja!!!

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#3 2010-06-30 12:28:46

astaltti
New member
Inregistrat: 2010-05-18

urgent !!!!! va  rog din  suflet confirmarea urmatorului aspect: orgametrilul  este indicat  din  ziua 14 a  ciclului  timp  de  10 zile( 2 pe  zi ), in  conditiile  in care eu  doresc o  sarcina si am  facut  si stimulare  ovariana in  sensul asta ??  am luat clomifen  si  ieri in  ziu a 13 de ciclu  am  fost la  monitorizare  si am  2 folicului  de  toata  frumusetea 20- 21 mm  si  un  endometru  de 6,  cam   mic  ce-i drept, dar avand un  ciclu  cam  de  30-31 de  zile,  ma gandesc  k  ovulatia  va  fi in  ziua 16-17  si  poat e mai creste  endo,putin,  k sa poate sa  fie numa  bun  de implantare a  oului ??
deci   daca  eu  iau  orgametril tocami  in perioada  ovulatiei est  in  regula??  pest e tot  scrie  ca  e  anticonceptional  si  e contraindicat in  sarcina,  unde  e adevarul?? de  ce  credeti  k  mi-a  dat asa  ceva,  sa  fie  o   eroare,  ca  innebunesc  cu zile....dupa  atatea  eforturi  si  sarcina  oprita in evolutie  anul  trecut,  toate  analizele  f  comlexe- va  asigur, sunt  perfecte !!!!! absolut  perfecte...

am  vrut  sa  scriu CONTRAINDICAT IN  SARCINA, dar  parca  sunt  turbata  numai   stiu  sa  scriu  corect...AM LUAT-O  RAZNA SINCER...

Ultima oara a fost editat de astaltti (2010-06-30 12:35:45)

#4 2010-06-30 12:37:03

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

eu una nu ma pricep la orgametrilul asta, sincer nici n-am auzit de el. Imi pare tare rau de sarcina ta, si asta cu analize perfecte imi suna destul de cunoscut . Am trecut si eu prin asta si sunt satula de "asa a fost sa fie" . Eu am descoperit probleme cu coagularea sangelui ca o cauza destul de probabila. Tu ai facut asa ceva? La cate saptamani s-a oprit din evolutie? Daca vrei parerea mea, un motiv a avut sigur sa se opreasca.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#5 2010-06-30 12:41:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

orgametrilul e un progestativ, ca si duphaston

Publicitate

loading...

#6 2010-06-30 12:54:50

astaltti
New member

MAI  OAMERNI  BUNI,  CAN D  SPUN  ANALIZE  PERFECTE CHIAR  SUNT PERFECTE,  am  facut  de  capul  meu  analize pan a la   genetica moleculara    factor  leiden   I  si V,  coagulare, trombofilii, mutati  genetice  diferite   tipuri , nu stau  s ainsir...anticoag,.lupic, antifosfolipidic. stiu  c e vrobesc..osa  dau   la  medicin ain curand  k  sunt  satula  de  idioti  care spun asa  a  fost sa fie....
sunt  a  dracului  de  incapatanata  si  am  cautat  de-a  fir  a par  tot  ce  poate  duce  la oprirea  in   evolutie  a unei  sarcini la  37  de ani... fac  38  pest e o luna,  nu  am avut  decat  un s ingur  chiuretaj  la  cerere la  22  de  ani, si  de  atunci   protectie  calendar si  prezerv.la  greu, nicio  zi  de  anticonceptional...si  acum  sa  ma  trezesc  k  nebuna  ast a de   medic dupa  ce imi da  stimulare  ovarian a minima cer-i  drept(  ptr  ca  hormonul  antimullerian  - arata  o  valoare  satisfacatoare) si a zis  sa   marsham  nitel....,  dupa  ce   foliculii  mei sunt  minunati,  k  inainte  nu erau  nci  pe sfert...o pocnest e sa-mi  dea orgametrilul asta ???  cum  frate,  e  dementa???  am  apukt  sa iau  un  dimineata...dar  jur  k  am  un  feeling  si  c anumai  iau...nu  am gasit  nici macar un singur  aerticol in care  sa  scrie  k e ok sa-l iau  acum    can d mai am  2-3  zile  pana la  ovulatie....
nici macar  nu scrie undeva  k  e  bun  ptr  ingrosarea amaratului ala  de  endometru care mi-a  spus  ca  e  impartit in  3( sau ma  rog  k are 3 linii- as a s-a  exprimat)...am  stat,  am analizat,  m-am  informat  si....simt  k cedez  nervos..

nu  se poate   sa  mi  se intample  asa  ceva...dupa  toate  asteptarile si  analizele  facute  asiduu...pana si  cariotipul..care  oricum e  irelevant  la o  adik...sunmt  doxa    oameni  buni  de  cat  am studiat  pe tema asta..cred k pot  da  clasa la unii medici  car e  habar nu  au  si  nu  au auzit  d emulte aspecte...
ajutati-maaaaaaaaaaaaaaaa  va  rog  din  suflet  !!! vreau  sa  dau  viata  din  viat a mea,  nu  vreau  nimic  altceva !!!

#7 2010-06-30 13:02:21

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

eu zic sa nu te grabesti cu progestativul. normal ar fi sa-l iei dupa ce ovulatia este confirmata

si multa bafta, te asteptam cu vesti bune peste vreo 2 saptamani  goodluck

#8 2010-06-30 13:02:31

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

ok , am inteles . Eu nu pot sa te ajut cu nimic dar iti urez succes goodluck

Asteapta pareri de la fete ca poate or stii ele ceva.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#9 2010-06-30 13:27:06

astaltti
New member

va rog  din  suflet  daca m a puteti a juta , concret  desigur  nu  din articole,  daca ati  avut  cazuri  similare..scriet-mi  pe   astaltti@yahoo.com   sau pe  acest  forum..
deja numai  reactionez,  sincer...ma gandesc  daca sa  sun si sa o intreb inca odata,  desi  mi se  pare ridicol....doar nu poate gresi cu  asa  ceva,  sau  sa  aiba  2  pareri  diferite....daca  a  gresit din prima...deja  e tardiv    raspunsul ei...atata timp cat  scrie  clar  k  e  progestativ  si  k  suprim a ovulatia,  oare mai  am   nevoie  de  confrmarea  ei ??/  pai copil  fara  ovulatie  sau  cu   ovulatie  suprimata... si  fara  spermatozoid ink  nu  s-a inventat  din cate stiu  eu.... mai  fac s i  haz  de   necaz... box

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.