|
Nu esti logat.
Sarcina in timpul administrarii orgametril???#1 2009-12-16 10:00:51
Sarcina in timpul administrarii orgametril???Buna! Offline #2 2009-12-23 12:08:03
Re: Sarcina in timpul administrarii orgametril???Tinanad cont ca mie mi s-a dat orgametril atunci cand incercam sa raman insarcinata banuiesc ca ar fi foarte posibil...banuiesc ca te-ai lamurit pana acum deja!!! Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #3 2010-06-30 12:28:46
Re: Sarcina in timpul administrarii orgametril???urgent !!!!! va rog din suflet confirmarea urmatorului aspect: orgametrilul este indicat din ziua 14 a ciclului timp de 10 zile( 2 pe zi ), in conditiile in care eu doresc o sarcina si am facut si stimulare ovariana in sensul asta ?? am luat clomifen si ieri in ziu a 13 de ciclu am fost la monitorizare si am 2 folicului de toata frumusetea 20- 21 mm si un endometru de 6, cam mic ce-i drept, dar avand un ciclu cam de 30-31 de zile, ma gandesc k ovulatia va fi in ziua 16-17 si poat e mai creste endo,putin, k sa poate sa fie numa bun de implantare a oului ?? Ultima oara a fost editat de astaltti (2010-06-30 12:35:45) Offline #4 2010-06-30 12:37:03
Re: Sarcina in timpul administrarii orgametril???eu una nu ma pricep la orgametrilul asta, sincer nici n-am auzit de el. Imi pare tare rau de sarcina ta, si asta cu analize perfecte imi suna destul de cunoscut . Am trecut si eu prin asta si sunt satula de "asa a fost sa fie" . Eu am descoperit probleme cu coagularea sangelui ca o cauza destul de probabila. Tu ai facut asa ceva? La cate saptamani s-a oprit din evolutie? Daca vrei parerea mea, un motiv a avut sigur sa se opreasca. Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #5 2010-06-30 12:41:23
Re: Sarcina in timpul administrarii orgametril???orgametrilul e un progestativ, ca si duphaston Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-30 12:54:50
Re: Sarcina in timpul administrarii orgametril???MAI OAMERNI BUNI, CAN D SPUN ANALIZE PERFECTE CHIAR SUNT PERFECTE, am facut de capul meu analize pan a la genetica moleculara factor leiden I si V, coagulare, trombofilii, mutati genetice diferite tipuri , nu stau s ainsir...anticoag,.lupic, antifosfolipidic. stiu c e vrobesc..osa dau la medicin ain curand k sunt satula de idioti care spun asa a fost sa fie.... Offline #7 2010-06-30 13:02:21
Re: Sarcina in timpul administrarii orgametril???eu zic sa nu te grabesti cu progestativul. normal ar fi sa-l iei dupa ce ovulatia este confirmata Offline #8 2010-06-30 13:02:31
Re: Sarcina in timpul administrarii orgametril???ok , am inteles . Eu nu pot sa te ajut cu nimic dar iti urez succes Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #9 2010-06-30 13:27:06
Re: Sarcina in timpul administrarii orgametril???va rog din suflet daca m a puteti a juta , concret desigur nu din articole, daca ati avut cazuri similare..scriet-mi pe astaltti@yahoo.com sau pe acest forum.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|