|
Nu esti logat.
Chist ovarian#1 2009-12-16 18:17:54
Chist ovarianBuna seara! In primul rand vreau sa va salut.Este primul meu post pe acest forum, insa citesc de foarte mult timp.am citit multe articole asemanatoare,dar simt nevoia disperata de a va cere ajutorul. Ultima oara a fost editat de Kittty (2010-01-30 20:17:09) Offline #2 2009-12-17 10:49:45
Re: Chist ovarianUite, si eu am avut un chist pe ovar si am fost operata de endometrioza! este o boala, sa zicem a ovarelor...se comporta ca si cancerul, dar, repet, nu este cancer!!din experienta mea, ca sa fii sigura ca este un chist endometriozic fa-ti un test CA125, markeri tumorali sa fii mai sigura!eu numai in urma acestui test, am fost sigura ca trebuie sa ma operez...Daca vrei mai multe informatii, poti cauta pe internet despre endometrioza.ar trebui sa incerci si alte anticonceptionale mai tari, eu luam yasmin si doctorul mi-a dat sa iau altele mai tari, poate se dizolva chistul....am luat diane 35 si degeaba....te sfatuiesc sa iti faci testul CA 125.... Offline #3 2009-12-17 19:54:26
Re: Chist ovarianMultumesc mult. Nu sunt foare experimentata in chestiile astea.In ce consta acest test? Va multumesc pt raspuns Ultima oara a fost editat de Kittty (2009-12-17 19:55:42) Offline #4 2009-12-18 09:33:40
Re: Chist ovarianpai, iti trebuie o trimitere de la medicul ginecolog si este un Cancer Antigen test!este un test de depistare a cancerului ovarian, dar si a altor afectiuni ale ovarului.De asemenea se pot intalni niveluri crescute ale acestui marker in diferite afectiuni benigne cum ar fi endometrioza, diferite afectiuni ale ovarelor si de asemenea sarcina nu vreau sa te sperii sau ceva, dar ca sa vezi ca nu e neaparat vorba de cancer, eu a trebuit sa imi fac testul si de obicei valorile testului se incadreaza intre 35-minim , ce este sub 35 este f bine si 50 maxim. Ei, eu am avut 188, deci de 3 ori valoarea maxima!si daca valoarea este f mare, trebuie operata neaparat si numai prin operatie poate vedea doctorul daca este vorba de cancer sau altceva. . Daca la papanicolau nu a iesit nimic neobisnuit, e vorba de endometrioza!nu te speria...esti mult prea tanara pentru boli precum cancerul!daca mai vrei si alte infos, please ask! Ultima oara a fost editat de kreed (2009-12-18 09:37:36) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|