|
Nu esti logat.
Mai devreme?#1 2009-12-16 19:16:11
mai devreme?Salut, Ce nu te omoara, te intareste! Offline #2 2009-12-16 20:14:45
Re: mai devreme?daca ai luat 2 pilule in aceeasi zi nu inseamna k iti apare sangerarea cu o zi mai devreme ,ba e chiar indicat sa completezi cu o pilula de pe o alta folie...una de rezerva...si sa fie exact 21 de zile in care ai luat AC....altfel nu vei fi protejata in pauza de 7 zile. Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-16 20:15:52) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-12-16 20:18:12
Re: mai devreme?Pai... nu am nevoie sa fiu protejata in pauza de 7 zile, dar voi avea nevoie in luna ce vine. Deci dupa cele 7 zile, am nevoie de protectie. Antibiotice nu am luat; am luat ceva mai puternic chiar pentru irigare cerebrala ( stiti, ce iau bunicii sau parintii nostri care au facut un accident vascular ). Acele pastile mi-au dat greturi, varsaturi, dar medicul neurolog a spus ca asa este la inceput.... Deci este posibil sa fi scazut protectia de la acele medicamente? Este vreo problema daca nu iau si "a21-a" pastila? Ce nu te omoara, te intareste! Offline #4 2009-12-16 20:24:15
Re: mai devreme?nu e pb...numai din punct de vedere al protectiei. Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-16 20:24:46) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2009-12-16 20:40:41
Re: mai devreme?Pai erau mai multe: Tanakan, Piracetam (pe asta l-a luat bunicul meu dupa accidentul vascular ), Taver. Probabil au interactionat, habar nu am. Oricum, m-am mai linistit; imi faceam planul de bagaj pt maternitate, ca imi spunea cineva ca astea-s semne de sarcina , ca nu e normal sa imi vina daca nu am terminat pastilele. Cum spuneam, in seara asta o iau pe ultima. Ma gandesc ca a aparut asa, dereglat si pt ca le luasem pe alea doua in aceeasi zi, ca mi se paruse ca uitasem sa iau. Ce nu te omoara, te intareste! Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-17 11:32:15
Re: mai devreme?Daca ai varsat de la acele pastile in primele patru ora, pilula s-a eliminat si a scazut protectia. De-asta a aparut si spottingul si sangerarea atat de devreme. Nu pomenesti insa nimic despre contactele sexuale din aceasta perioada. Au existat sau nu? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2009-12-17 12:20:32
Re: mai devreme?Contacte au existat, insa inainte de a aparea spottingul; nu imi amintesc sa fi varstat de la acele pastile decat inainte de a fi luat pastila ac. Ultima oara a fost editat de roar (2009-12-17 12:37:21) Ce nu te omoara, te intareste! Offline #8 2009-12-17 14:17:44
Re: mai devreme?da...e posibil sa fie din cauza aia... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2009-12-17 19:46:53
Re: mai devreme?Gata, acum e perfect normal dar putin mai abundent decat de obicei; m-am mai linistit. Ce nu te omoara, te intareste! Offline #10 2009-12-17 19:48:59
Re: mai devreme?bine k te-ai linistit "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #11 2009-12-17 20:07:20
Re: mai devreme?Cerule! Zau ca ma gandeam la facut bagajul pt maternitate ; iubi incerca sa ma calmeze dar si el se gandea la nume pt bebe . Mersi mult de sprijin !! Ce nu te omoara, te intareste! Offline #12 2009-12-17 20:15:56
Re: mai devreme?e bine k totusi te-ai gandit la maternitate si nu la altceva...mai urat.. si e bine k ai un iubit care te sprijina "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|