homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglare a ciclului menstrual

#1 2009-12-17 17:02:25

Deea05
New member
Inregistrat: 2008-05-04

dereglare a ciclului menstrual

Buna,fetelor!Am si eu o problema si as vrea sa va cer parerea.Acum o saptamana am racit cam rau,am stat in casa cateva zile,am avut putina febra,etc.Planificasem o iesire la munte asa ca am plecat,desi eram racita.Dupa ce m-am intors,raceala a inceput iar sa se manifeste cu dureri in gat si dureri de spate,dupa care mi-a venit menstruatia,in a 19-a zi a CM.Este normal?Ma gandesc la raceala si la faptul ca am luat antibiotice,plus ca am schimbat aerul,plecand la munte,am fost si putin stresata si iau si niste multivitamine.Precizez ca nu am avut niciun contact sexual neprotejat,deci exclud varianta unei sarcini.
Vreau doar sa stiu daca toti acesti factori mi-au influentat CM in limitele normalului.
Va multumesc!

#2 2009-12-17 19:42:37

ally eu
New member
Inregistrat: 2009-03-05

Re: dereglare a ciclului menstrual

buna.mi sa mai intamplat si mie,care am un ciclu regulat, sa-mi vina menstruatia mai devreme sau mai tarziu cu 10 zile. daca excluzi varianta unei sarcini,ar putea fi stresul dar avand in vedere si raceala ar putea fi si o anexita.nu ai avut si alte manifestari, gen dureri de mijloc, dureri de burta, scurgeri anormale??daca da, nu ar strica o vizita la medic.

#3 2009-12-18 11:48:41

Deea05
New member
Inregistrat: 2008-05-04

Am avut cu 2 zile inainte sa-mi vina o scurgere maronie.Dureri...decat de spate.
Multumesc pentru raspuns,astept in continuare sa mai discutam pe tema asta.
Pupici

#4 2009-12-26 15:18:00

diaanaa
New member
Inregistrat: 2009-11-23

fetele as vrea si eu sa va intreb....ceva semanator am  patit si eu  mi'a venit ciclul dupa care m'am racit la burta si ma doare cand urinez , dar totusi ciclul nu imi trece ...ma tinut  cam 2 sapt si continua inca ....si luna trecuta am patit sa nu im,i vina regulat ...sad
voi ce parere aveti?

#5 2009-12-27 01:54:58

sweet_love
Membru
Inregistrat: 2009-12-26

Hello!Am si eu nevoie de o parere...pana acuma 2 luni aveam un ciclu menstrual regulat dar nu stiu ce s-a intamplat pt au aparut niste modificari. Luna trecuta a intarziat cam cu o saptamana iar luna aceasta a venit mai devreme cu vreo 4 zile si  in mod diferit(a avut o culoare maroniu inchis mai multe zile, cantitate mult mai mica, fara durerile de burta insuportabile si nici sanii nu imi erau tari si durerosi ca de obicei deci nu stiu exact daca chiar a fost menstruatie). Dupa o saptamana dupa ce a trecut iar a inceput sa-mi vina cu dureri mici de burta, tot in cantitate mica in comparatie cu vechile menstruatii si mi se pare ca e mult mai fluid, fara cheaguci de sange. Care credeti ca ar putea fi cauza?Mentionez ca nu am luat niciodata anticonceptionale si nici nu am avut contacte neprotejate. Am fost de curand racita dar nu stiu daca are vreo relevanta. Vreau sa merg la doctor dar momentan e in concediu pana in 10 ianuarie si nu stiu daca ar trebui sa ma duc la altcineva.

Publicitate

loading...

#6 2009-12-27 12:09:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

diaanaa a scris:

fetele as vrea si eu sa va intreb....ceva semanator am  patit si eu  mi'a venit ciclul dupa care m'am racit la burta si ma doare cand urinez , dar totusi ciclul nu imi trece ...ma tinut  cam 2 sapt si continua inca ....si luna trecuta am patit sa nu im,i vina regulat ...sad
voi ce parere aveti?

ca ar trebui sa mergi la medic.
poate ai facut o infectie urinara...

sweet_love a scris:

Hello!Am si eu nevoie de o parere...pana acuma 2 luni aveam un ciclu menstrual regulat dar nu stiu ce s-a intamplat pt au aparut niste modificari. Luna trecuta a intarziat cam cu o saptamana iar luna aceasta a venit mai devreme cu vreo 4 zile si  in mod diferit(a avut o culoare maroniu inchis mai multe zile, cantitate mult mai mica, fara durerile de burta insuportabile si nici sanii nu imi erau tari si durerosi ca de obicei deci nu stiu exact daca chiar a fost menstruatie). Dupa o saptamana dupa ce a trecut iar a inceput sa-mi vina cu dureri mici de burta, tot in cantitate mica in comparatie cu vechile menstruatii si mi se pare ca e mult mai fluid, fara cheaguci de sange. Care credeti ca ar putea fi cauza?Mentionez ca nu am luat niciodata anticonceptionale si nici nu am avut contacte neprotejate. Am fost de curand racita dar nu stiu daca are vreo relevanta. Vreau sa merg la doctor dar momentan e in concediu pana in 10 ianuarie si nu stiu daca ar trebui sa ma duc la altcineva.

contactele sexuale cum au fost protejate? cu prezervativ?

#7 2009-12-27 12:58:39

sweet_love
Membru
Inregistrat: 2009-12-26

Da, cu prezervativ. Si nu au fost incidente care sa ma puna pe ganduri.

#8 2009-12-27 15:58:13

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

se poate sa fie o dereglare hormonala... sau chist ovarian...
oricum un control nu strica.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#9 2009-12-30 11:17:44

Miny
Membru
Inregistrat: 2009-12-30

Buna !
Sunt noua pe aici. Am si eu de o zi spotting cu dureri de ovare, desi ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia. Mentionez ca nu am avut contacte sexuale si nici nu iau anticonceptionale. Care ar putea fi cauza ? grater

#10 2009-12-30 11:19:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Poate asta e inceputul menstruatiei

#11 2010-01-09 22:35:02

Pearl
New member
De la: Rep. Moldova, Chisinau
Inregistrat: 2009-07-29

salutare tuturor! am si eu o problema... menstra mi se incepe intre datele de 1-3 a fiecarei luni, insa in decembrie a fost o intirziere pina pe 7 si a fost ca de obicei, adica nimic neobisnuit.
luna aceasta am avut un contact sexual, la inceput fara prezervativ, dupa care lam pus, insa oricum partenerul nu reusise sa termine. acum, pe data de 7 am racit, si zilele astea am avut febra, insa plus la asta am detectat o umflatura in partea dreapta a vaginului, la distanta de vreun deget si idee nu am ce poate fi si am simtit ieri o senzatie stranie in zona ovarelor, aproximativa a pulsului inimii +cind urinez ma inteapa in partea stinga.....si menstra inca nu mia inceput. sinii parca imi sunt umflati, dar nu ma dor. cind as putea sa imi fac un test ca rezultatul lui sa fie veridic...+ce ar putea fi aceasta?...multumesc mult anticipat!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.