homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Feteleee :(-3

#39 2009-12-17 22:07:34

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

Re: feteleee :(

...

Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-04-22 21:37:20)

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#40 2009-12-17 22:10:04

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

sa va iau pe rand big_smile
           jucaria_nimanui: chiar daca ai 18 ani e f bine ca te gandesti intr-un fel la viitorul tau. asta nu inseamna ca nu traiesti momentul si te gandesti la maritat de pe acum pt ca dupa cum ai zis si tu vrei sa ai o facultate o cariera ceva. avand in vedere job-ul lui...nu cred ca va castiga f mult astfel incat sa te intretina si pe tine si un copil cand va apare el. niciodata sa nu lasi scoala pentru un barbat. nu iti garanteaza nimeni ca va ramane cu tine..poate intr-o zi te arunca in strada si tu ramai cu nimic. asa ca fa bine si pune mana de studiaza sa realizezi ceva in viata.
       adina: eu in locul tau m-as mai gandi la nunta de la anul. multumita nu esti de relatie...nu stiu de ce faci pasul asta crezand ca se schimba ceva. casatoria nu ar trebui sa schimbe cu nimic relatia

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#41 2009-12-17 23:09:52

skumpi
Vizitator

eu am zis mereu, cand o sa am un job bun, o sa am un salar decent si mi-am terminat in mare parte scolile, ca de tot nu cred ca o sa le termin curand lol si totul va fi relativ roz atunci o sa ma gandesc ce anume mi-a mai ramas de facut ? si daca raspunsu e :casatorie...aia va fi rotfl2 pana atunci wave mi-oi gasi si eu unu care sa ma ia forgetit

#42 2009-12-17 23:12:15

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Gandim la fel skumpi. Mereu am fost de parere ca tre sa ma realizez dpdv profesional, si daca sa zicem ne certam sa il dau eu afara din casa mea, nu invers. Sa nu-mi scoata niciodata ochii ca "am muncit si ti-am facut casa, ti-am luat masina" etc forgetit

#43 2009-12-17 23:12:58

skumpi
Vizitator

skumpi a scris:

eu am zis mereu, cand o sa am un job bun, o sa am un salar decent si mi-am terminat in mare parte scolile, ca de tot nu cred ca o sa le termin curand lol si totul va fi relativ roz atunci o sa ma gandesc ce anume mi-a mai ramas de facut ? si daca raspunsu e :casatorie...aia va fi rotfl2 pana atunci wave mi-oi gasi si eu unu care sa ma ia forgetit

jucarianimanui, el poate gandeste asa pentru ca nu are teluri, idealuri, nu viseaza sa aiba un loc de munca mai... bun ca sa zic asa, si atunci normal ca se gandeste sa se insoare, sa faca 2 -3 plozi si ce frumoasa-i viata smile insa cand vrei mai mult de la viata normal ca pui chestia asta pe locu 2; e important sa fii tu cineva , altcineva decat "nevasta lui x", sa ai o cariera, sa te formezi profesional ca practic pentru asta luptam toti, pentru a putea duce o viata cat mai buna...  nails  &  shopping & co lol

Publicitate

loading...

#44 2009-12-17 23:26:27

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

noi de ex am facut pasul acum ca sa ne fie cumva mai usor pe viitor. aman2 ne dorim aceleasi lucruri si ne-a venit f usor. am stat aman2 de vorba si a rezultat ca mai ok facem pasul acum, ne facem noi nunta ca dupa aia in 2-3-4 ani incolo..cati or fi sa punem aman2 un ban deoparte de o casa, ne mai ajuta si ai nostri la asta si tot reusim sa ne luam ceva fara sa dau bani la banci pe 30 de ani. si in timpul asta am si familie imi vad linistita de cariera si pun si un ban deoparte big_smile

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-12-17 23:27:33)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#45 2009-12-17 23:27:15

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Skumpi ,te hjarta ptr cum ai spus lucrurile rotfl2
nici eu nu stau cu gandu aoleu ma ia ,nu ma ia...copii,casatorie etc...sunt lucruri mai importante ca astea,nu spun ca nu e importanta si o familie,dar nu e timpul
plus ca ea abia are 18 ani...sa ne trezim totusi,ptr ea nu e vremea se se gandeasca la o familie ,ci altceva
iar eu la 18-19 ani am acut o perioada frumoasa pe care nu o regret,ieseam,ma distram...

#46 2009-12-17 23:50:08

skumpi
Vizitator

chicot

#47 2009-12-18 00:07:54

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

asa si eu big_smile vreau sa stau cel putin un an pe banii mei, sa nu-i impart cu nimeni... si cum mai dureaza pana o sa am eu "banii mei"... rotfl
altfel, cand mai ma intalnesc cu perioada asta? ca daca m-as marita/muta as avea prea multe cheltuieli... apoi copii si cine mai stie ce

in legatura cu diferentele... eu disting doua(majore) intre mine si iubi.(el are altel diferente in cap dar asta e partea a 2-a)
una ar fi ca eu vreau sa invat cat mai mult, sa "fac bani", sa muncesc f mult, iar el nu e asa pasionat de scoala -o situatie oarecum tipica- dar m-a incurajat intotdeauna sa invat. si desi  scoala i se pare mai mult o pierdere de timp, pt mine -zice el- e ff importana
ca si mine, isi doreste sa avem de toate, desi nu prea ii surade ideea ca eu sa muncesc mai mult decat ar trebui... deci are tot felul de planuri, aspiratii, idei big_smile

in fine... astea-s asa chestii care sa zic ar putea declansa probleme.

cel mai bine e sa-ti vezi linistita de treaba ta, sa te gandesti din cand in cand si la viitor, dar sa nu-l incluzi intotdeauna si pe el wink
daca e "sa fie pt tine", probabil lucrurile se vor mai schimba
e putin absurd sa te sfatuim noi aici sa te desparti de el
incearca sa porti cat mai multe discutii cu el, sa convingi  sa vada lucrurile si din alta perspectiva

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#48 2009-12-18 11:38:58

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

...

Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-04-22 21:37:35)

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

#49 2009-12-18 11:42:33

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

in viata vei intalni minim un b care sa aiba ganduri serioase cu tine,ai sa vezi..
important e ce simti tu si cel mai important e sa va doriti amandoi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.