|
Nu esti logat.
Dependenţa bărbaţilor de mamă#1 2009-12-17 19:44:00
Dependenţa bărbaţilor de mamăCred ca stim toate faptul ca barbatii (in majoritatea lor) sunt dependenti de mama chiar si dupa ce s-au casatorit si au propria familie. Ultima oara a fost editat de adina84 (2009-12-17 20:50:35) Offline #2 2009-12-17 19:50:41
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăHmm..al meu isi iubeste mama foarte mult si e si normal asta.insa nu e dependent de ea..locuiesc cu el de un an de zile si chiar ma ajuta prin casa la curatenie,facem mancare impreuna si spala si farfurii daca ii zic k nu am eu chef chiar nu e "baiatul mamii" si asta ma bucura enorm pt k nu as suporta unul asa..sau dak ar fi asa..as rade de el,l-as ironiza( vba ta adina),as face mishto d el pana ce mi-ar dovedi k nu mai este asa )dar daca nu face nicio schimbare....pa si mie mi se pare gresit sa fie baiatul crescut dependent de mama....dupa aia nu mai poate face nimic fara ea Offline #3 2009-12-17 20:25:59
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamănu cred ca avem cum sa-i "dezlipim"... nici nu cred ca asta e ideea.... pana la urma, si noua greu ni se darama (if ever) mitul "tata ca model masculin perfect" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2009-12-17 20:26:33
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăofftopic : katami, vii la members ? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #5 2009-12-17 20:44:22
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamă
foarte corect Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-17 20:48:49
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăCred ca un barbat care e mereu dupa fusta mamei, asa va fi si in casnicie cu sotia. Sotia spala, calca, face mancare etc, el nu ajuta cu nimic. Astfel de specimene trebuie reeducate, si invatate ca mama nu poate fi alaturi de ei orincand in viata... Offline #7 2009-12-17 20:55:09
exact si prin capacitatea de a LUA DECIZII Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2009-12-17 21:01:46
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăvad, dar tot nu mi-ai rasp zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #9 2009-12-17 21:05:28
da' unde ai scris ca nu gasesc? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #10 2009-12-17 21:53:34
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăal meu sot nu are probleme din astea. nu e dependent, soacra nu suna mereu. vb cu ai lui in fiecare seara la telefon si atat. niciodata nu a dat prea multe detalii despre ce facea lor si nici ei nu s-au bagat cu picioarele in viata lui pot sa spun ca am un sot model in momentul actual ma ajuta cu orice, face si mancare cand nu ajung eu prea devreme acasa....sper sa ramana asa cum e el si de acum inainte. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #11 2009-12-17 22:38:01
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăkatami : zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #12 2009-12-17 23:51:40
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăel e foarte atasat de maica-sa... in sensul ca e mai "presus" de mine, o respecta, o ajuta... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #13 2009-12-19 20:14:38
Pai si ce faci cand mama nu ii da sfaturi bune, mai ales in ceea ce priveste persoana ta, relatia voastra? In America, in sfarsit! Offline #14 2009-12-19 20:47:30
scuze, a trebuit sa ies atunci... daca nu e prea tarziu, da-mi un add... ilink_f Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2009-12-19 23:34:54
eu imi dau seama in general daca oamenii sunt buni sau rai ma rog, la rai e mai greu de depistat, dar ma-sa chiar e o femeie ok, n-ar vorbi de rau pe nimeni; desi nu sunt in relatii exceptionale cu ea, stiu ca ma place si ca "ma vrea" pt fii`su Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #16 2009-12-20 16:38:53
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăHmm, bravo tie! Io s mai naiva si patesc aproape mereu urmatoarea chestie: ma feresc de oamenii buni si ii i-au sub aripa mea pe aia mai putin buni..Poate in timp voi sti mai bine sa-i "citesc".. In America, in sfarsit! Offline #17 2009-12-21 13:09:45
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăla mine e invers,ma-sa e o distrusa,atata o intereseaza sa ii fie ei bine,nu il ajuta cu nimic nici macar cu un sfat,si mor cand vad ca o venereaza atata,probabil a uitat ca a mancat de la ma-sa numai oua fierte si atat ma bucur ca altii au o relatie buna cu soacra,sa apreciati daca aveti astfel de persoane langa voi Offline #18 2010-02-04 16:15:35
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamămi-a zis aseara intr-o discutie ca el nu poate face diferenta intre mine si maica-sa. ca suntem cam pe acelasi loc. whaaaaat ? nu nu nuuuu. nu se poate asa. nu o sa mearga asa. i-am zis care e pozitia mea vis-a vis de asta. nu intelege cu ce greseste. el vrea sa multumeasca pe toata lumea. in general... Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-02-04 16:16:23) Offline #19 2010-02-04 16:19:28
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăadina,dar pe tine de ce te deranjeaza ca el a zis asa ceva..? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|