|
Nu esti logat.
Dependenţa bărbaţilor de mamă-2#20 2010-02-04 16:23:15
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăpe el. sincer. mama a fost pe primul loc in viata mea multi ani, evident. dar la un moment dat mi-am dat seama ca nu mai este asa. si mi se pare normal. mama are locul ei special, dar iubitul, de fapt viitorul sot, este omul cu care impart TOT, griji, bucurii, necazuri, bani, pat. tot. e normal sa conteze mai mult. Offline #21 2010-02-04 16:29:42
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăeu sincer cred ca pe undeva gresesti...eu una nu inteleg cum puteti amesteca ,,iubirea,, ptr mama sau tata..nu conteaza..cu iubirea ptr iubit,iubita.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #22 2010-02-04 16:33:32
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăwild, poate ai dreptate. unu e una, cealalta e cealalta. Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-02-04 16:34:10) Offline #23 2010-02-04 16:38:09
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăpai,nu..aici ai dreptate,numai ca nu te-ai exprimat tu corect sau nu ai dat detalii.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #24 2010-02-04 16:39:34
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăai dreptate Offline Publicitateloading...
#25 2010-02-04 16:44:46
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăof,adina..stii eu sunt mama de baiat si ma gandesc cu tristete cum va fi tipa de langa el..daca la fel va gandi despre mine,tinand cont ca eu sunt f apropiata de fimiu si f deschisa,zapacita...oare asa o sa fiu si eu perceputa? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #26 2010-02-04 16:49:47
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăeu nu prea am ceva cu ea. adica este o femeie ok, ne intelegem bine. ce nu imi place e ca l-a crescut prea dependent de ea. ca se implica in orice face el. asta e si bine, e si rau. pt ca el tinde sa faca lucrurile cum il indeamna ea. problema e mai degraba la el. ca nu ii da prin cap ca vine o vreme cand conteaza mai mult sotia. eu ce rol voi avea pt el ? vreau sa se sfatuiasca cu mine, sa conteze parerea mea mai mult. Offline #27 2010-02-04 16:56:05
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăcred ca da..normal ar trebui sa vb amandoi si fara sa il ,,ataci,,zicand ceva despre mama lui...sa ii spui ca acum trebuie sa va sfatuiti voi mai mult,ptr ca voi o sa traiti impreuna. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #28 2010-02-04 16:56:12
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăAdina, parerea mea e ca iti consumi inutil energia cu niste chestiuni care oricum se vor regla de la sine. Cu timpul, va fi mai putin dependent de parerile mamei si va tine in primul rand cont de tine. Chestia asta cere timp, obisnuinta. Gandeste-te ca atatia ani a contat pentru el doar parerea mamei, nu se poate ca intr-o perioada scurta de timp ( ma refer 2-3-4 ani de relatie) sa faca brusc trecerea de la ce doreste mama la ce doresti tu. Si poate e greu si pentru el, va iubeste pe amandoua si nu isi da inca seama cum sa faca sa va impace pe amandoua.Plus ca nu ar trebui sa existe o ierarhie intre mama si sotie, fiecare are rolul si locul ei. Offline #29 2010-02-04 16:58:36
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăadina, nu ar trebuie sa te deranjeze ce a zis. Daca va iubeste "pe aceeasi lungime de unda" mi se pare ceva absolut normal. E ca si cum nu ar putea sa aleaga intre voi. Gandeste-te ca va iubeste la fel de mult, pe maica-sa intr-un fel, iar pe tine in alt fel. Eu zic ca , da, iei lucrurile prea in tragic, ca sa iti raspund la intrebare Offline #30 2010-02-04 16:59:22
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăeu tind sa fac o ierarhizare a lucrurilor/oamenilor din viata mea. el este mai important decat restul. parerea lui conteaza mai mult, dorintele lui, la fel. asta astept si de la el. Offline #31 2010-02-04 17:05:32
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăPai daca tu faci o ierarhizare, nu inseamna ca si el trebuie sa faca cum faci tu. Stai linistita, cred ca e mai important sa iti demonstreze prin alte aspecte ca te iubeste, decat daca iti zice ca tu si mama lui insemnati la fel de mult ptr el. Offline #32 2010-02-04 17:07:31
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăufff. stiu ca mi-s tare dificila. ma gandesc la o groaza de lucruri, cand poate inca nu este cazul. Offline #33 2010-02-04 17:08:51
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăadina si daca vei constata ca ,,asteptarea,, ta e zadarnica? Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-02-04 17:09:49) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #34 2010-02-04 17:15:05
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăel e genul de om ( e balanta) care vrea sa fie echilibru in toate, sa multumeasca pe toata lumea. or eu nu sunt de acord. i-am spus lucrurile astea. Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-02-04 17:16:15) Offline #35 2010-02-04 17:35:24
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăMai la faza cu nunta, parerea mea e ca ceea ce iti doresti tu trebuie sa conteze ( adica ce va doriti voi doi), nu ce isi doresc altii, pentru ca voi va casatoriti. Fiecare la randul lui si-a facut nunta asa cum a dorit. Acuma, daca as sta sa imi fac nunta dupa parerea altora, fie ei si parinti, pai unde as ajunge? EU ma marit, nu mama nu tata. Parintii si restul pot da un sfat pe care noi il apreciem, dar il si punem in practica doar daca corespunde dorintelor noastre. La nunta nu sunt de acord sa se bage nimeni. Offline #36 2010-02-04 17:35:34
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăAti privit vreodata aceste lucruri prin ochii lui Dumnezeu? Care credeti ca este ordinea ierarhica a iubirii intre semeni pe care El a stabilit-o? http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #37 2010-02-04 17:36:24
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăsi eu sunt de acord cu happy in privinta nuntii, dar mai e un aspect : daca parintii dau banii, nu prea poti sa le ceri sa nu se amestece... Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-02-04 17:36:39) Offline #38 2010-02-04 17:37:38
Re: Dependenţa bărbaţilor de mamăeu sunt tare fericita din acest punct de vedere al meu nu a dat niciodata nici macar un semn ca ar fi dependent de mama lui, dimpotriva! este la facultate si nu stiu daca o suna de 2 ori pe saptamana. ea e cea care suna, dar atat cat sa-l intrebe ce a mai facut la cursuri/examene, daca mai are bani si cam atat. nu este genul acela sa controleze tot, sa vrea sa stie mereu ce-i face copilasul, cu cine iese, pe unde s.a.m.d. au o relatie normala Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-08-25 12:13:09) V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|