homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dependenţa bărbaţilor de mamă-3

#39 2010-02-04 17:42:38

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: Dependenţa bărbaţilor de mamă

heim, parintii nostri ne vor ajuta in mod egal cu o parte din cheltuieli. restul le va plati el.

nu stiu de cate ori i-am explicat ca asta e nunta LUI si a NOASTRA. trebuie sa fie asa cum am visat noi. nu, el vrea sa faca cum vrea toata lumea. m-am saturat de discutii si certuri pe tema asta. nu stiu ca sa mai fac.

#40 2010-02-04 17:58:01

albinuta_vesela
Insomniac member

si asta e adevarat. parintii sunt acolo pt noi indiferent de ce facem. ei nu ne parasesc. noi ii parasim, de cele mai multe ori. sad

#41 2010-02-04 17:59:05

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

luminitza a scris:

Am facut si eu greseala sa pun pe cineva mai presus de parinti..eram si eu mica si proasta , acuma ei sunt pe primul loc deoarece ei m-au crescut , ei s-au chinuit cu mine , ei ma sprijina si in ziua de astazi , daca ma despart de "x" tot la ei revin . Nici o persoana pe lumea asta nu merita sa o pun mai presus de parinti

tummenupp

#42 2010-02-04 18:10:53

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

adina , eu zic ca este mult mai important ca logodnicul tau sa te ajute in mod egal cu  treburile casei , cand ai nevoie de ceva sa se duca sa faca rost - exemplu tu gatesti si ai uitat sa cumperi ceva - il trimiti pe el . Cand ti-e rau sa se duca la farmacie sa iti ia ceva , cand nu ai dispozitie sau esti obosita sa gateasca el  , sa isi spele farfuria , daca vede o cana in chiuveta pe langa farfuria in care a mancat sa o spele si p-aia ca nu ii cade mana , si alte mici chestii care cel putin ptr mine conteaza mult mai mult decat relatia pe care o are el cu mama lui ca pana la urma si eu am o relatie foarte stransa cu tata , sau cat de armasar e in pat..pai cand te asteapta teancul de vase in chiuveta nu iti mai arde de talentele lui in pat , vor aparea si copiii , o sa schimbe si el un scutec si bla bla bla...intelegi ideea

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-20 21:23:04)

#43 2010-02-04 18:20:28

albinuta_vesela
Insomniac member

da, luminitza, o ajuta. el da cu aspiratorul in casa aia.  la cumparaturi tot el se duce cu maica-sa sau uneori si singur. sper sa faca asa si cu mine. nici pe mine nu ma refuza daca il rog sa ma ajute cu ceva. nu am ce zice deocamdata. sa vedem cum vor sta lucrurile.

Publicitate

loading...

#44 2010-02-04 18:34:19

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Adina, mie nu mi se pare ca te stresezi prea tare, si eu as fi stresata si chiar frustrata daca as fi in locul tau.
Strict vorbind de nunta, la mine nunta ar fi "sfanta" pentru ca eu mi-o imaginez intr-un anume fel, si daca n-ar putea fi asa, nu mi-ar mai trebui deloc. O cununie civila, hop-top si gata. Ca nu mi-ar placea sa vina ai lui de exemplu cu 150 de invitati cand eu imi doresc 150 cu totul. Si exemplele pot continua.

La modul general vorbind, poate ca ar trebui sa ii explici frumos ca acum ca va casatoriti, deciziile ar trebui sa le luati voi doi, nu voi TREI (cu tot cu mama lui, sau mai rau el cu ea).

Prietenul meu e la mijloc undeva, e destul de echilibrat din punctul asta de vedere, desi dupa mine a fost foarte protejat ca "baiatu' mamei". Adica, e complet paralel cu treburile case, nu stiu daca stie sa repare chestii, prima oara cand a curatat cartofi a fost cand am gatit noi doi impreuna, e foarte dezordonat. Daaar, e in stare sa ia decizii singur, daca are nevoie de un sfat sau de o persoana cu care sa stea de vorba ma suna pe mine (mai intai), se descurca sa aiba grija de el, e responsabil, etc.
Cred ca o mare importanta a avut-o faptul ca s-a mutat de acasa de la ai lui, din alt oras si de voie de nevoie a trebuit sa se descurce, ca nici eu nu puteam sa fiu toata ziua dupa fundul lui.

Eu cu maica-sa ma inteleg normal, avand in vedere ca nu ne vedem chiar asa de des, chiar m-am "aliat" odata cu ea, cand voiam sa-l conving sa faca ceva si el nu voia, asa ca l-am "parat" si ea a fost de acord cu mine cool . Dar nu stiu cum ar fi daca ne-am casatori - in ce masura si-ar baga nasul in organizarea nuntii sau in viata noastra de cuplu.

Am mai auzit de persoane in situatia pe care ai descris-o tu si ceea ce am constatat a fost ca daca il iubesti foarte mult incat sa ai foooarte multa rabdare, in timp, o sa-l atragi mai mult de partea ta.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-02-04 18:34:44)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#45 2010-02-04 18:41:51

_Summer_
Platinum member

Asta asa ca offtopic: inependenta sau mai degraba nepasarea fetetelor de mama neutral Am o prietena, parintii ei sunt divortati, mama ei lucreaza din greu in alta tara ca sa le trimita bani si haine ei si surorii ei. Vine acasa si ce gaseste? Aia mica s-a mutat cu un tigan si nu mai vrea sa auda de mama-sa neutral prietena mea statea deja de 2 luni cu noul iubit. Si vezi Doamne ala nu o suporta pe mama ei . Nu i-a facut nimic femeia, vroia si ea probabil putina atentie, sa fie bagata in seama fiind singura acum si la cate pb a avut cu sotu, cu aia mica. Si partea aiurea e ca ea acum s-a dat intr-un fel dupa el neutral asa vorbeste de mama-sa de parca ar fi o pacoste, de-abia asteapta sa plece inapoi, sa nu-i mai deranjeze cica. Nu stiu cat de normala e chestia asta da mie mi se rupe sufletu de femeia aia, mai ales ca o cunosc din copilarie si stiu cat s-a sacrificat pentru ele si cat a indurat numai ca sa le fie lor bine iar acum e doar o piedica in calea lor sad

#46 2010-02-04 18:44:59

sleeping_beauty
Addicted member

si eu ma aliez cu mama lui rotfl2 " tin cu ursu` " dar in gluma

Summer , banii nu tin  loc de dragoste , intr-un fel se aplica "semeni vant culegi furtuna" . Eu cu plecatul asta din tara am 2 variante , fie trag cum pot in Romania , fie plecam cu totii

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-20 21:23:19)

#47 2010-02-04 18:57:11

_Summer_
Platinum member

Da, numai ca in conditiile in care ea ii datora fostului barbat 20.000 de euro ca sa nu trebuiasca sa imparta apartamentu, femeie in varsta, iti dai seama ca in Romania nu i-ar fi putut strange in 10 ani ori ea trb sa-i dea in 2. Tot pentru ele, ca sa aiba confort si sa nu se inghesuie intr-un amarat de apartament.

#48 2010-02-04 19:02:32

sleeping_beauty
Addicted member

trist sad , se pare ca a lua decizia de face si creste un copil este o loterie , fie ai noroc fie nu . Sincer si eu pana pe la 21 de ani nu prea aveam ce discuta cu ai mei , abia dupa aceea am deschis ochiii si am constientizat ca am parinti  buni...nu ideali dar ..ok si  nicaieri nu este mai bine ca acasa .

Poate sunt o tampita dar numai la gandul sa raman singura pe lumea asta ma umfla plansul pentru ca nu imi pot imagina nimic mai departe de gand..efectiv ma blochez..il alung...nu vreau sa ma gandesc ca va veni si acea zi

Fetele respective ce varste au?

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-20 21:23:57)

#49 2010-02-04 19:19:04

_Summer_
Platinum member

Asa am fost si eu, inainte ii luam for granted insa de acum cativa ani am realizat ca sunt cei mai importanti pentru mine si cate le datorez, cat ii apreciez, ii iubesc & co.
Imi vine sa urlu numai cand ma gandesc ca intr-o zi nu o sa mai fie sad Vorba ta, nu pot concepe ca va veni si clipa aia. Mereu am zis ca as vrea sa mor inaintea lor pentru ca nu stiu cat de grav voi reaction  dar apoi ma gandesc cat de mult ar suferi sa se intample asa ceva si nu vreau asta pentru ei. Offff...
as vrea sa traim cu totii pentru totdeauna big_smile

Cea mica are 16 si prietena mea 23.

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-02-04 19:19:27)

#50 2010-02-04 19:23:46

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

La 23 de ani mi se pare ca e suficient de matura cat sa aprecieze ceea ce face mama ei. Si chiar daca nu sunt de acord cu plecarea parintilor in strainatate, mi se pare ca in situatia data, cu atat mai mult fetele ar trebui sa fie responsabile si sa isi sustina mama, sa o inteleaga. Mai, cum sa nu iti iubesti mama si sa zici ca abia astepti sa plece? Eu asa ceva nu pot concepe si nu cred ca as putea accepta langa mine un barbat care sa nu o suporte pe mama mea yikes

#51 2010-02-04 19:30:40

_Summer_
Platinum member

Asta i-am spus si eu. Adica mama lui e o bagareata, genul de soacra autentica, si cu toate astea tu o respecti si nu i-ai putea lui spune ceva urat despre ea si el ? neutral Bunul simt sa-l aiba macar . In fine, eu i-am spus de multe ori si de fiecare data imi da dreptate si se enerveaza pe moment ca e constienta ca nu e bokey ce se intampla si apoi iar o aud .
Eu cel putin nu as putea sa stau cu unu care are o asemenea atitudine dar fiecare cum isi asterne asa doarme smile
gata cu offtopicul big_smile Revenim la barbati ca subiectu asta e prea trist sad

#52 2010-02-04 19:56:00

sleeping_beauty
Addicted member

cum eu sunt mai dura de felul meu probabil in locul acelei mame m-as intoarce inapoi in tara aia straina si as ramane acolo , mi-as face alti prieteni alta viata , ingratele alea mici nu cred ca se vor schimba....deci nu merita osteneala desi vor da de greu intr-o zi sau vor fi si ele mame la randul lor si vor realiza ce au facut...asta si cu indiferenta mamei vor constitui o buna pedeapsa

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-20 21:24:40)

#53 2010-02-04 20:02:48

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

_Summer_ a scris:

Asta asa ca offtopic: inependenta sau mai degraba nepasarea fetetelor de mama neutral Am o prietena, parintii ei sunt divortati, mama ei lucreaza din greu in alta tara ca sa le trimita bani si haine ei si surorii ei. Vine acasa si ce gaseste? Aia mica s-a mutat cu un tigan si nu mai vrea sa auda de mama-sa neutral prietena mea statea deja de 2 luni cu noul iubit. Si vezi Doamne ala nu o suporta pe mama ei . Nu i-a facut nimic femeia, vroia si ea probabil putina atentie, sa fie bagata in seama fiind singura acum si la cate pb a avut cu sotu, cu aia mica. Si partea aiurea e ca ea acum s-a dat intr-un fel dupa el neutral asa vorbeste de mama-sa de parca ar fi o pacoste, de-abia asteapta sa plece inapoi, sa nu-i mai deranjeze cica. Nu stiu cat de normala e chestia asta da mie mi se rupe sufletu de femeia aia, mai ales ca o cunosc din copilarie si stiu cat s-a sacrificat pentru ele si cat a indurat numai ca sa le fie lor bine iar acum e doar o piedica in calea lor sad

Trist si revoltator in acelasi timp! neutral

#54 2010-02-04 20:11:34

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Jessica_M a scris:

adina84 a scris:

Cred ca stim toate faptul ca barbatii (in majoritatea lor) sunt dependenti de mama chiar si dupa ce s-au casatorit si au propria familie.

Pentru că noi le-am permis

Asa ca hai sa facem pe alea ale dracu' si sa ii punem sa aleaga: ori ma-ta ori  sexinpat , nu?
ca noua ne-ar placea sa faca ei asta. sa ne zica: ia, de maine incolo vb o data pe sapt cu maica-ta...ce atatea legaturi cu familia? nu. ne-am facut familia noastra, uitam ca ei s-au chinuit sa ne creasca, ne-au dat educatie, bani, mancare, etc!

mie mi se pare normal ca baiatu' sa isi ajute parintii, asa cum si eu ii voi ajuta pe ai mei, chiar daca am familia mea.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#55 2010-02-04 20:29:26

pokemon
Diamond member

aia care sunt asa cum a descris free se vad din start.
asa ca nu te inhami la ceva ce nu poti duce, parerea mea. si cred ca treaba asta tine de...imaturitate smile

#56 2010-02-04 20:35:43

pokemon
Diamond member

free, daca accepti asta, nu il mai scoti pe el vinovat.
adica, take it or leave it.

#57 2010-02-04 20:48:27

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

sunt fel si fel de specii din astea..cnv trebuie sa aiba cv pt k nimic nu e perfect tongue 
mie una nu prea imi plac baietii kre se tin de fusta lu mami lol nu vor sa realizeze k au crescut, k trebuie sa fie pe picioarele lor..probabil k e dureros si pt ei si isi da seama k mama nu va mai fii langa ei sa ii ajute sa sa le faca toate poftele...

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.