homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O fata complicata

#1 2009-12-18 01:06:57

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

O fata complicata

-

Ultima oara a fost editat de free (2010-09-27 16:13:28)

#2 2009-12-18 01:30:32

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: O fata complicata

eu am ramas trasnita...in primul rand ca profita de tine pe fata....si in a 2 a rand ca tu nu-ti dai seama...free...las-o sa se duca dar nu-i da banii....pt ca pleaca si uita de tine...si dupa se mai lauda si pe la prieteni ca te-a prostit...inteleg ca tu ai bani...dar nici sai faci mofturile la o profitoare, sa nui zic altfel....si eu zic sa nu o iei pe prietena in gazda...pt ca aia o sa faca la fel ca asta...numi vine sa cred de ce sunt in stare romancele...si nu numai femeile in general..eu sunt femeie si chiar mie scarba de ??femei ?? de astea care se cred ca daca au tate si o gaura poate prostii si juca pe degete pe oricine....

#3 2009-12-18 01:31:30

Jacqui
Platinum member

aa si inca ceva...poate ea avea planuit de mult asta..adica sa-ti ceara bani si dupa sa plece cu ala  bang

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-12-18 01:33:15)

#4 2009-12-18 01:37:48

Jacqui
Platinum member

prietenaa?? aia nu tie prietena free..o prietena nu face asa ceva....iti spun din propria experienta...si da banii au inebunit-o...ti-am zis si am sa tio repet..dao dracu...e o perversa...

#5 2009-12-18 01:53:51

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

daca ai facut asta e prea tarziu pt regrete. Esti matur, inteligent, ai facut-o pt. ca tii la ea si fara sa vrei cred ca esti indragostit.

Publicitate

loading...

#6 2009-12-18 02:18:01

sweet r
Membru
Inregistrat: 2009-12-18

buna
sunt noua pe aici
am si eu o intrebare ptr doctoressa
i/au anticonceptionale karissa de mai mult de 7 luni la sfatul medicului gin
dar am o problema cand ajung la pastila 16,17 din cele  21 imi apare o sangerare pana cand termin cele 21 de pastile si dupa se opreste vreo 2,3 zile iar apoi apare ciclul normal in cele 7 zile de pauza deci....vreo recomandare?

#7 2009-12-18 08:08:16

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

clar te fraiereste...chiar daca spui ca banii nu sunt o problema pentru tine nu mi se pare ok sa ajungi sa faci cadouri asa scumpe unei persoane,ai acceptat sa o intretii dar cred ca fata asta nu are limite daca a ajuns sa-ti ceara 60 de milioane pentru mofturile ei wow .Las-o sa plece dar nu-i da nimic,din cate stiu o prietenie se bazeaza pe respect,incredere,daca iti e asa prietena cum spui inseamna ca o sa-ti ramana prietena si daca nu ii dai nici un ban.Cu ocazia asta vezi si tu ce o intereseaza pe ea banii sau o prietenie sincera?

Ultima oara a fost editat de alexsandraa (2009-12-18 08:10:14)

#8 2009-12-18 10:08:32

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Free, trebuie sa tii f mult la ea daca ai facut toate astea, dar trebuie sa iti dai o palma si sa te trezesti la realitate.
Fata nu tine la tine, vrea doar banii tai.
Ca e draguta cu tine, face de mancare, etc... e doar ca saiti ia banii nu ca ar tine la tine.
Nu mai fii asa darnic cu oameni din astia. Sunt banii tai, e dreptul tau sa ii folosesti cum vrei, stiu... dar nu lasa fetele sa te calce in picioare.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#9 2009-12-18 10:15:16

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

doamne... ce fata
free, scapa cat mai repede de ea, e o nesimtita, ca altfel nici nu pot sa-i spun
acum na, inteleg ca ati avut o relatie speciala, poate prietenia ei a fost "sincera" pana la un punct. cred ca ori are o problema, ori un plan bine stabilit.
indiferent cati bani ai, nu-i irosi pe oameni din astia forgetit

in locul tau as primi-o pe prietena ei dar nu i-as da niciun ban. nici mancare. ce, au impresia ca sunt asa intretinute pe ochi frumosi neutral
sa o vezi atunci cum isi arata fata

si cum zicea si akisandra, m-am saturat de genul asta de "femei" profitoare; ne fac de ras specia lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#10 2009-12-18 10:20:56

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

ce stupid! cum naiba sa iti ceara atatia bani??? va eu n-as indrazni nici macar logodnicului meu sa ii cer atatia bani ca sa imi fac eu mofturile, si asta in conditiile in care locuim impreuna de un an, suntem logoditi, ne vom casatori, suntem o familie...si cu toate astea nu as indrazni sa fac lucrurile astea neutral
las-o sa plece la "betivul" ei si explica-i foarte frumos ca n-ai nicio obligatie fata de ea si cu asta basta!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#11 2009-12-18 10:26:34

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

free, am citit tot ce ai scris si stau si ma uit la ecran si ma minunez de cum pot fii oamenii
eu iti spun parerea mea, acum tu faci cum crezi
nu te poti baza niciodata pe faptul ca daca parintii sunt intr-un fel, asa sunt si odraslele
sa nu crezi vreodata ca daca parintii si-au dat toata silinta ca al lor copil sa fie un om bun, acesta nu o poate lua rau pe aratura din cauza multor altor factori
din punctl meu de vedere, fata a stiut de la inceput ce vrea si si-a urmarit scopul pana in panzele albe
a vrut banii tai si se pare ca i-a avut
pot baga mana in foc si sigur nu ma ard ca nici cei 20 milioane nu sunt pt mama si bunica ei, ci pt ea si al ei fost/viitor prieten cu care se va muta in curand
casca bine ochii pt ca, desi si eu sunt femeie, iti pot spune ca sunt foaaaaarte multe femei parsive pe lumea asta
numai bine!

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#12 2009-12-18 11:16:29

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Sunt de acord cu ce3 au spus celelalte fete. Nu ii da nici un bam, in nici un caz nu ti-e prietena, ci o fata pe care o intretii.

#13 2009-12-18 11:26:58

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si eu subscriu la ce iti spun fetele.
lasa-le si vezi-ti de treaba ta. e pur si simplu interes din partea ei/lor in toate asteaa.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#14 2009-12-18 11:33:31

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

si eu sunt de acord cu fetele. femeile pot deveni niste animale ordinare atunci cand vor bani si s-ar injosi oricat e nevoie pentru ei, in cazul de fata inclusiv sa se mute cu tine si sa-ti faca de mancare, eventual sa faceti si sex, numai sa scoata ceva de la tine
sunt multe, foarte multe muritoare de astea de foame, care ar face absolut orice pentru bani. vezi-ti de treaba si lasa-l pe ala sa-i dea banii de care are nevoie, nu fi tu fraierul care le da lor de mancare. banii aia oricum nu ajung la bunica-sa si maica-sa

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-12-18 11:34:02)

#15 2009-12-18 11:50:58

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ohhh my... Free ,fata asta ti-a demonstrat clar ca vrea doar banii tai.Si faza cu ajutatu mamei ei...ea statea pe banii tai la tine-n casa ,deci faptul ca maicasa mai aducea mancare ne te obliga moral sa faci cadouri in valoare de 20 de milioane.Mancare aducea ptr amandoi ,nu doar ptr tine
plus ca 20 de mil ptr un cos de Craciun e o suma maricica,desi poate ptr tine nu e foarte mare,nu poti spune ca sunt 10 ron
imi pare rau sa aud asemenea povesti si cu genul asta de oameni
si daca ar fi prietena ta nu ami s-ar parea normal sa o intretii ptr ca ti-o faci cu mana ta si aceea fata va deveni din ce in ce mai interesata de banii tai,si in fond sunt ai tai ,indiferent de unde-i procuri
una-i sa faci cadouri frumoase si scumpe si alta-i sa le tii din bine in foarte bine,zilnic
si nu e o fata complicata ,ci e ceva clar ci- o fata profitoare

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-12-18 11:51:17)

#16 2009-12-18 12:54:39

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

in locul tau i-as face cat de repede bagajele si cand ajunge acasa sa le gasesca deja la usa
e cea mai profitoare fiinta de care am citit pana acum
frate, frate, dar branza-i pe bani....nu ai nici un fel de obligatie fata de ea
nu te lasa prostit de o javra

Ultima oara a fost editat de uffff (2009-12-18 13:04:55)

#17 2009-12-18 13:02:40

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

desi ai vazut ca ea te stoarce de bani, ai continuat sa o tii sub aripa ta cu un motiv. ti`a intrat sub piele si acum ti`e greu sa o scoti insa trebuie sa faci asta caci altfel va fi nashpa pentru tine. treabuia sa`i refuzi propunerea de a se muta cu tine..insa faptul e deja facut si acum trebuie sa te detasezi de povestea asta. las`o sa plece si nu`i da niciun ban. nu ai nicio obligatie!!!!

#18 2009-12-18 13:06:08

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

problema e ca a spus ca a dat numai de fete profitoare :
normal ca o fata te va pune pe tine ca persoana pe locul 2 si vor prima banii,e vorba aia : cum o educi asa o ai
cel mai bine sa fii mai poderat cu banii si sa nu ii fluturi banii in fata si sa o lasi sa-si permita orice pe banii tai ,indiferent ca e prietena ta,amica ta sau oricine
ptr ca va face orice sa te innebuneasca si ptr ea sa fii dispus sa faci orice.

#19 2009-12-18 13:22:12

jucaria nimanui
Full member
De la: plec pe marte...
Inregistrat: 2008-03-15

free observ ca esti un om bun,darnic....dar nu lasa sa profite de tine....deschide ochii mari,fata asta nu vrea decat bani de la tine...tu nu iti dai seama?eu nu stiu....daca as fi in locul tau demult o dadeam afara....iar eu una nu te sfatuiesc sa o aduci pe prietena aia a ei,e clar ca e tot una ca ea....tot banii tai cauta...avand in vedere ca ti-a si batut apropo ca stie sa faca mancare dar face si sex...iti dai seama ca pt bani ce nu face ea...Ia si deschide ochii,realizeaza...tine-ti banii in buzunar,eu cred ca te descurci singur nu iti trebuie ajutor,o profitoare de asta...pacat de tine ca "pui botu"la perverse de astea.

stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.