homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

I-a intarziat

#1 2009-12-18 15:35:41

Anian
New member
Inregistrat: 2009-04-13

I-a intarziat

Buna ziua.Prietenei mele trebuia sa`i vina pe 1 dec dar iata ca suntem pe 18 dec si tot nimic . a facut vreo 3 teste si toate au iesit negative . Ea acu 2 saptamani a fost putin racita (si momentan unde lucreaza ea e un congel de mori) si imi tot zicea ca o dor ovarele , acu nu o mai doare nimic . Ne ingrijoram ca ia intarziat 18 zile si nu stiu ce sa`i mai fac sa`i ridic putin moralul.Multumesc .

#2 2009-12-18 15:39:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: I-a intarziat

Daca testele au fost negative, inseamna ca nu e insarcinata... Sa mearga la medic si o sa primeasca tratament ca sa-i vina. Poate fi o raceala, cum zici, sau o dereglare hormonala.

#3 2009-12-18 16:36:06

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Anian a scris:

Buna ziua.Prietenei mele trebuia sa`i vina pe 1 dec dar iata ca suntem pe 18 dec si tot nimic . a facut vreo 3 teste si toate au iesit negative . Ea acu 2 saptamani a fost putin racita (si momentan unde lucreaza ea e un congel de mori) si imi tot zicea ca o dor ovarele , acu nu o mai doare nimic . Ne ingrijoram ca ia intarziat 18 zile si nu stiu ce sa`i mai fac sa`i ridic putin moralul.Multumesc .

In primul rand nu ai zis daca are motiv sa se teama de o sarcina. Ati avut contacte sexuale neprotejate? Oricum, menstra poate intarzia si din cauza unei raceli puternice. Cel mai bine este sa mearga la medic sa vada despre ce e vorba.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-12-18 17:06:20

Anian
New member
Inregistrat: 2009-04-13

andreea_andy2 a scris:

Anian a scris:

In primul rand nu ai zis daca are motiv sa se teama de o sarcina. Ati avut contacte sexuale neprotejate? Oricum, menstra poate intarzia si din cauza unei raceli puternice. Cel mai bine este sa mearga la medic sa vada despre ce e vorba.

Am uitat sa precizez.Am avut 3 contacte sexuale neprotejate dar am avut grija.

#5 2009-12-18 19:08:57

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Anian a scris:

andreea_andy2 a scris:

Anian a scris:

Am uitat sa precizez.Am avut 3 contacte sexuale neprotejate dar am avut grija.

deci neprotejate. "avutul grija", adica coitul intrerupt nu e o metoda eficienta de contraceptie.
oricum, la atatea zile de intarziere  cu 3 teste negative, nu prea are cum sa fie sarcina. mai degraba e o dereglare, sa mearga la medic

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.