homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie maroniu-rosiatica

#1 2009-12-20 20:30:35

melly
New member
Inregistrat: 2008-01-22

secretie maroniu-rosiatica

Iau anticonceptionale Desorelle si pe la jumatatea foliei mi-a aparut o scurgere maroniu-rosiatica. Nu stiu ce este.....banuiesc ca de la frig. Am aceasta scurgere de 5 zile si am continuat sa iau si anticonceptionalele...nu stiu ce sa fac ,sa iau in continuare sau sa fac pauza.Multumesc anticipat !

Ultima oara a fost editat de melly (2009-12-20 20:34:49)

#2 2009-12-20 21:30:45

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: secretie maroniu-rosiatica

daca le-ai luat corect atunci acea scurgere se numeste spotting...si apare in primele 3 luni...pana se obisnuieste organismul cu ele smile
daca nu le-ai luat corect,atunci acea scurgere a aparut deoarece a scazut protectia...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-01-11 20:53:36

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Nu prea se incadreaza ,dar nu am vrut sa deschid alt topic. Acum1 saptamana am inceput antibebele dupa o pauza, dar am luat a 7 a pastiluta la 6:15 dim in conditiile in care normel le iau la 22-23-24.Am intarizt 7-8 ore.Acum 1 h am avut contact neprotejat si m-am trezit cand am ajuns acasa(dupa ce fusesem la baie la el si ma spalasem) ca slipul e plin de sange rosu.Am patat un pic si blugii.Eu la dus nu am observat nimci, el a facut o remarca ca era de sange dar a zis ca se refera la vreo ramasita de ciclu.Nu stiu ...nu cred ca e spoting...oare as ma fi zgariat cand m-am spalat?Nu ma doare nimic...dar sunt ingrijorata..Idei?Sfaturi?

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#4 2010-01-11 21:49:01

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ce AC folosesti?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2010-01-11 21:51:52

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Yasmine

Keep trying! Maybe you'll succeed!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.