homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Manichiura - 3-140

#2642 2010-05-31 23:06:25

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Re: Manichiura - 3

wow pitzi mi se pare sau esti "un pic" deranjata? ce am scris acolo e strict ce recomand eu smile daca vrei sa iti pui unghii ca mai apoi sa le dai jos (general "vorbind") cu toate ca nu ai nevoie, go on si strica-le smile e strict problema ta ... si ma scuzi ca te contrazic si eu acum.. o manichiura ingrijita daca nu ai unghii dificile poate fi/arata la fel de frumoasa/ingrijita si fara protectie smile exemplul cel mai bun il reprezinta camysh big_smile daca ai unghii perfecte si vrei sa-ti pui gel/acril cu toate ca nu e nevoie, ma scuzi dar suna a fitze puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-05-31 23:09:59)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2643 2010-05-31 23:12:47

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Almi Ingerash a scris:

go on si strica-le smile

pitzipoank a scris:

eu 2 ani fara pauza am avut si n-am avut nici pe dracu' cand l-am scos.

subscriu

hjarta

#2644 2010-05-31 23:14:57

Almi Ingerash
Addicted member

la cine suscrii love? lol

#2645 2010-05-31 23:16:19

Loveable
Diamond member

Almi Ingerash a scris:

prin simplul proces de aplicare unghia trebuie pilita inaintea aplicarii.. si o subtiaza intr-o oarecare masura..

poti sa dai si cu bufferu daca e necesar sa nu folosesti pila. pe incercate prinde si nu se dezlipeste, nu pocneste, nu nimic...

hjarta

#2646 2010-05-31 23:16:35

Loveable
Diamond member

la pitzi tongue

hjarta

Publicitate

loading...

#2647 2010-05-31 23:17:44

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

deranjata?! deloc!!!!!!!
doar ca eu nu vad gelul ca o ''necesitate'', ci ca pe o metoda de infrumusetare  wink
decat sa ma dau cu oja... care sare la prima farfurie spalata, prefer gelul de o mie de ori....
iar daca am unghiile perfecte si imi pun gel... nu e fitza...
sunt persoane ocupate care n-au timp sa-si faca toata ziua unghiile...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#2648 2010-05-31 23:19:48

pitzipoank
Insomniac member

Loveable a scris:

Almi Ingerash a scris:

prin simplul proces de aplicare unghia trebuie pilita inaintea aplicarii.. si o subtiaza intr-o oarecare masura..

poti sa dai si cu bufferu daca e necesar sa nu folosesti pila. pe incercate prinde si nu se dezlipeste, nu pocneste, nu nimic...

singura idee e sa scoti luciul unghiei, sa fie deshidratata..... sunt solutii speciale care pregatesc unghia de gel fara sa fie nevoie de pila sau buffer

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#2649 2010-05-31 23:20:06

Loveable
Diamond member

aaa...si inca o chestie. vad la mama care are unghii perfecte.. se da cu oja...a doua zi pe varfuri e luata oja. si e oja de calitate..de ex ultima cu care s-a dat a fost de la opi...
eu ma dau cu aceeasi oja peste gel (daca ma apuca) si ma tine pana ma plictisesc eu de ea

hjarta

#2650 2010-05-31 23:21:33

Loveable
Diamond member

pitzi, tu cat ti-ai tinut cel mai mult gelu pe unghii? adica pana la urmatoarea "umplere"?

hjarta

#2651 2010-05-31 23:22:47

pitzipoank
Insomniac member

Loveable a scris:

pitzi, tu cat ti-ai tinut cel mai mult gelu pe unghii? adica pana la urmatoarea "umplere"?

eu si la 5 sapt am fost... ca mai devreme nu am avut timp...

#2652 2010-05-31 23:23:42

Almi Ingerash
Addicted member

pitzi, scuze dar asa mi s-a parut.. smile da, si eu am gel pe unghii, protectie.. eu mi-am pus k am nevoie.. poate am mai scris dar repet: unghiile mele sunt subtiri si rezistente.. nu se rup prea repede dar le simt eu fragile si prefer sa pun gel pe ele... am folosit si acril si mi-am stricat o unghie la propriu tongue in privinta ojei, da, ai dreptate, tine mult mai mult pe gel decat pe unghie naturala.. dar sunt persoane care poate nu sunt obisnuite cu ele si dupa o perioada le dau jos (perioada nu foarte lunga) si se "minuneaza" de ce cioate le raman... cunosc cazuri concrete...

love, daca dai cu bufferul, tot pilit se numeste pentru ca "indepartezi" luciul unghiei smile

#2653 2010-05-31 23:27:03

Loveable
Diamond member

eu acum le am puse din 8 aprilie lol
deci am...7 saptamani jumate, si daca le dau cu oja peste arata perfect hmm
bine, stau asa, ca tipa la care-mi pun a nascut...si eu...de ce m-as obosi sa-mi pun? lol

pai da, e pilit, dar nu cred ca bufferu poate sa iti subtieze/strice unghia

hjarta

#2654 2010-05-31 23:30:05

Loveable
Diamond member

eu daca nu am gel pe ele le tot bag in gura si le rup...de aia imi pun gel.
si, desi principalul motiv pt care ma duc numa la tipa la care ma duc, e ca pune super finut si natural...si cand creste nu se vede ca e crescuta...tot cred ca oricat de bine ar pune cineva unghii, nu au cum sa arate la fel de natural ca unghia...naturala. tot au tenta de fals.. deci probabil daca nu mi le-as rupe fara gel, nu mi-as pune gel constant

hjarta

#2655 2010-05-31 23:33:24

Almi Ingerash
Addicted member

depinde de unghie (zic)

pitzi tu zici k ai unghii super ok nu? poate din cauza ca sunt grosute (cu siguranta sunt comparativ cu "foitele mele" lol ) si nu ti-au creat probleme pana acum nu sunt "atacate" de material smile si poate la tine se regenereaza super repede smile

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-05-31 23:36:02)

#2656 2010-05-31 23:36:21

pitzipoank
Insomniac member

Loveable a scris:

eu acum le am puse din 8 aprilie lol
deci am...7 saptamani jumate, si daca le dau cu oja peste arata perfect hmm
bine, stau asa, ca tipa la care-mi pun a nascut...si eu...de ce m-as obosi sa-mi pun? lol

valeleuuuuuuuu!!!!!!

Loveable a scris:

pai da, e pilit, dar nu cred ca bufferu poate sa iti subtieze/strice unghia

pai nu subtiaza... ca nu are putere. asta e mai mult de finisare ...

#2657 2010-05-31 23:41:47

pitzipoank
Insomniac member

Almi Ingerash a scris:

depinde de unghie (zic)

in 1 rand depinde de  materialele si metodele de aplicare folosite

Almi Ingerash a scris:

pitzi tu zici k ai unghii super ok nu? poate din cauza ca sunt grosute (cu siguranta sunt comparativ cu "foitele mele" lol ) si nu ti-au creat probleme pana acum nu sunt "atacate" de material smile si poate la tine se regenereaza super repede smile

nici nu-ti poti  inchipui ce unghii casante si dificile aveam inainte de  gel... nu am rezistat niciodata sa am unghii mai lungi de 3mm.... dupa ce am scos gelul am unghiile destul de tari ...si am lejer 7mm...

#2658 2010-05-31 23:46:57

Almi Ingerash
Addicted member

cum de le ai asa mari daca zici ca erau super casante si dificile? ce materiale folosesti? (daca poti sa-mi spui)

#2659 2010-05-31 23:49:45

pitzipoank
Insomniac member

Almi Ingerash a scris:

cum de le ai asa mari daca zici ca erau super casante si dificile? ce materiale folosesti? (daca poti sa-mi spui)

pai folosea tipa la care mergeam geluri alessandro ( care ii vreo 2 mil)
acum am naturale... dar vreau sa revin la gel. lucrez ca manichiurista si nu pot avea unghiile facute in oja .. cum sterg una... ma ster si pe mine .... plus ca ma scuteste de timp....

#2660 2010-05-31 23:57:35

Almi Ingerash
Addicted member

da, si tipa la care imi puneam eu inainte tot alessandro folosea.. nu am gasit nici la sephora unde am vazut produse alessandro sad
de un an imi pun singura.. nu sunt ele super perfecte, dar am zis k decat sa merg sa mi le strice cine stie ce desteapta (nu se stie peste cine dai) pe bani multi, mai bine mi le stric eu singura pe bani putini lol oricum, cheltuiam o gramada mergand la intretinere asa k mi-am luat inima in dinti si m-am riscat sa imi pun singura.. smile si pana acum de cand mi le pun singura nu am avut probleme big_smile

eu folosesc gel de la janet nustiu sunt foarte multumita de el big_smile dar as vrea sa mai incerc si altceva sa vad.. poate voi gasi ceva mai bun tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.