|
Nu esti logat.
Cum se iau medicamentele pt candida?#1 2009-12-22 17:51:39
cum se iau medicamentele pt candida?hei fetele.cum stam de sarbatori? Offline #2 2009-12-22 18:00:13
Re: cum se iau medicamentele pt candida?Gynofort e doza unica... nu una pe zi, nu doua pe zi... una si gata Offline #3 2009-12-22 20:13:31
Re: cum se iau medicamentele pt candida?bine da el mi-a zis 2 doze de gynofort.sigur a zis 2.acuma la ce intervale le iau?impreuna cu flucoric?.si intrebare nr2.dak sunt pe stop?cand incep tratmentul?nr 3.si daca in prima zi de ciclu reincep anticonceptionalele?cand iau tratamentu????multumesc anticipat Offline #4 2009-12-22 21:48:10
Re: cum se iau medicamentele pt candida?sigur n-a zis gynozol? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2009-12-23 15:00:07
Re: cum se iau medicamentele pt candida?sunt sigura k l-am sunat si mi le-am mai dictat odata.2 doze de gynofort...:-S Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-23 16:04:58
Re: cum se iau medicamentele pt candida?Doua doze de gynofort pe zi? Am mai auzit de tratament cu gynofort de doua doze. Una azi, de exemplu, si una peste o saptamana. Insa de doua doze pe zi ... Nici nu inteleg cum ai putea sa pui doua doze pe zi cand o doza trebuie sa actioneze in vagin 72 de ore. Ori ai inteles tu gresit, ori medicul habar nu are ce si cum cu gynofortul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2009-12-23 16:14:15
Re: cum se iau medicamentele pt candida?mai nu stiu.k el a insistat:)) cu ai un ser.pui 2 deodata.si eu am intrebat zilnic?si el a zis zilnic te dai cu lomexin:)) asta aseara am realizat.k vb-eam de kestii diferite.da sigur 2 doze deodata.si atat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|