|
Nu esti logat.
Diaree+varsaturi-2#20 2010-08-05 09:06:45
Re: diaree+varsaturiOffff ... daca nu plecam in concediu mai luam 5 pastilute fara nici o problema dar asa este exclus sa mi stric concediul, 16 zile iar este de domeniul SF ptr ca nu mai rezist sa iau pastile si sa fol caciulita. As fi naspa daca as reincepe din prima zi de mestra iar pastilele ? In general la mine vine in a 4-5 zi de pauza ... Multu mult! Offline #21 2010-08-05 09:14:17
Re: diaree+varsaturide ce nu unesti foliile ? in felul asta treci si de concediu cu bine Offline #22 2010-08-05 13:07:09
Re: diaree+varsaturi
Offline #23 2010-08-05 13:11:09
Re: diaree+varsaturinu vad legatura cu spottingul, in fine... da, poti face si cum zici tu Offline #24 2010-09-07 11:07:56
Re: diaree+varsaturiBuna, Fetelor revin cu o mica problema pe care o am de cateva zile, de joia trecuta. Am scaune ff moi si ceva probleme cu stomacul indiferent ca iau furazolidon, smecta persista. "Norocul" meu este ca sunt in pauza de acc, dar imi este groaza ca de joia aceasta tb sa reincep acc si nu stiu ... Ar fi cazul sa consult un medic ? am incercat sa nu mai mananc fructe, legume dar degeaba, am incercat sa nu mai beau acidulat dar iarasi degeaba ... Nu sunt mai mult de vreo 3-4 scaune pe zi, dar este suparator ... Multumesc mult! Sa aveti o zi frumoasa! Offline Publicitateloading...
#25 2010-09-07 12:10:30
Re: diaree+varsaturiSa nu fie vreo bacterie, ceva. Ar fi bine sa faci niste analize. Pana atunci, bea ceaiuri ( ai grija cu cel de sunatoare - e bun pentru stomac, dar interactioneaza cu anticonceptionalele; deci fie bei strict in perioada pe pauza, fie, daca bei in cantitati insemnate dupa ce incepi folia, te protejezi suplimentar ), tine putin regim - paine prajita, cartofi fierti, supe dietetice, foarte usoare si da, evita fructele in special. Banane insa poti sa mananci. Daca persista problema si dupa ce incepi folia, ai grija la numarul de scaune moi / zi si. Bafta ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #26 2010-09-07 12:19:21
Re: diaree+varsaturiincearca si Imodium, ca e foarte bun, ai grija sa te hidratezi bine si daca tot nu trece mergi la medic, poate e enterocolita si e nevoie de antibiotic Offline #27 2010-09-08 08:56:32
Re: diaree+varsaturiMultumesc mult! O zi buna! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|