|
Nu esti logat.
Sperma..#1 2009-12-23 23:51:50
sperma..este adevarat k e buna pt organism?sau are vreun rol benefic?...e cam aiurea intrebarea..dar am auzit asa cv..si nu stiu cum e pana l urma..multumesc iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2009-12-23 23:57:17
Re: sperma..Se zice ca ar avea proprietatile unei bauturi energizante, ca imbunatateste starea de spirit, ca ar fi antidepresiva si ca ajuta la scaderea in greutate... toate astea bineinteles ca nu prin vagin, ci pe cale orala. Sunt altii care spun ca ar fi si buna pt ten, but who knows poate ca ar trebui sa incerci pe propria piele ca sa vezi ce roluri benefice are Ce probleme existentiale au unii Offline #3 2009-12-24 00:05:30
Re: sperma....nu multumesc...din punctul meu de vedere e ceva gretos...mie personal mi s-ar face rau:))) iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2009-12-24 10:40:23
Re: sperma..*** Ultima oara a fost editat de camysh (2011-07-09 08:34:54) Offline #5 2009-12-24 10:53:58
Re: sperma..hidrateaza pielea:)) contine o gramada de chestii sanatoase Ultima oara a fost editat de Alex2 (2009-12-24 10:54:20) Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-24 11:05:22
Re: sperma..piie, n-o lua asa. S-a mai discutat pe-aici chestiunea asta si s-a dat exemplu mancatul / gustatul fecalelor, tot din iubire. Care sa fie diferenta fata de sperma? Eu nu reusesc sa gasesc decat o asemanare: faptul ca natura a lasat ca amandoua sa ajunga in alte locuri (fecalele pe unde apuci iar sperma in vagin pentru ca nah, uitam care-i e rolul principal). Sigur, inghititul are rolul lui in a-i face placere partenerului, dar te rog nu conditiona chestia asta cu amorul. Pentru ca daca e cum gandesti tu, inseamna ca toate femeile indragostite ar trebui sa inghita iar cele care nu iubesc si inghit sunt deja curve. Offline #7 2009-12-24 11:18:52
Re: sperma..fara sa vreau sa starnesc discutii nesfarsite, mie mi se pare ca a compara organele sexuale si functia sexuala cu defecatia indica mari probleme, care tin probabil de educatia primita de acasa, cum ca sexul e ceva murdar si scarbos Offline #8 2009-12-24 11:26:44
Re: sperma..
mai. nu cred ca poti convinge pe cineva sa inghita spunandu-i ca e ca un fel de red bull, sau un fel de crema chanel Offline #9 2009-12-24 12:08:09
Re: sperma..
Ea a intrebat care sunt proprietatile benefice ale spermei iar eu i le-am insirat, nu i-am zis ca da uite sigur astea sunt, ba mai mult, am si zis la urma 'who knows'. Iar ea, a spus-o asa la un mod 'ca vaaai mi se face rau, e foarte gretos' cand cu siguranta nici nu a incercat, de parca ar fi fecale. Mda, nu o iau nici intr-un fel, am vb din punctul meu de vedere, nu al tuturor celor de pe forum Offline #10 2011-06-14 17:20:42
Re: sperma..am si eu o intrebare. sperma are un miros specific?? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #11 2011-06-14 17:53:51
Re: sperma..Da, are un miros al ei, mie mi se pare ca seamana cu mirosul de ou crud, putin dulceag. Acum nu stiu daca e mirosul universal sau daca difera de la barbat la barbat. Offline #12 2011-06-14 18:14:47
Re: sperma..inteleg... pana acum la fostii nu observam chestia asta, sau poate nu imi dadeam seama cum o faceam cu prezervativ... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #13 2011-06-14 21:59:25
Re: sperma..depinde daca e fumator,depinde si de a manacat in ziua respectiva,si asta nu influenteaza numai mirosul,ci mai ales gustul Offline #14 2011-06-21 12:52:18
Re: sperma..Intrebare: ce efect are sapunul asupra spermatozoizilor? daca mi-a ajuns pe mana sperma si m-am spalat cu sapun, mai exista vreo sansa sa ramana spermatozoizi pe acolo? Offline #15 2011-06-21 13:27:26
Re: sperma..ma indoiesc sa mai fie spermatozoizi viabili pentru ca in contact cu aerul ei mor, deci inainte ca tu sa te speli pe mana. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #17 2011-07-07 17:50:49
Re: sperma..Eu zic ca tine strict de ce isi doreste fiecare. Fiecare persoana e diferita in felul ei, asa ca are dreptul sa gandeasca cum vrea. Mie de exemplu mi se pare naspa sa o faci asa ca si cum ar fi ceva normal la oricare, dar sotului meu probabil ca i-as face-o...altfel, nu cred ca mi-as dori in sensul ca mi se pare naspa daca ai 10 iubiti pe parcursul vietii sa le-o faci la toti. Ma rog tine de conceptii, de modul in care a fost crescuta fiecare etc. The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|