homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi ce ati alege? MP3 player-2

#20 2009-12-29 11:51:35

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

Re: Voi ce ati alege? MP3 player

alexia a scris:

off: iris2, vad ca ai avatar cu michael.. stii ca el a avut niste conflicte cu sony ? tongue

lol lol lol
Detaliile nu le cunosc...

La concertul lui George Michael de acum 2 ani ai fost?
Sunetul a fost tot de la Sony, se auzea la 3 statii distanta...
De fapt, George Michael a fost imaginea firmei SONY...din care cauza el a fost obligat sa-si ascunda publicului inclinatia lui sexuala.

Din pacate pt el, la Bucuresti 70% din spectatori au fost femei lol

Au plecat aproape in stare de imponderabilitate si plutirea asta le-a tinut vreo 3 zile...
A fost ceva fara cusur, Alexia!

#21 2009-12-29 12:04:52

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

alexxxandra a scris:

Fara eMAG, Altex, DOMO, Flanco sau alte magazine mari care nu au niciun respect fata de client. Atfel vei regreta, cand vei avea cea mai mica problema cu el si vrei vrea sa-l duci la garantie.

Daaaaa, Alexxxandra!

Deci si mai bine sa si-a luat Sony!!!
Ca sa nu stea in baza "garantiilor" oferite de rechinii enumerati!
O garantie reala e doar brandul.

Flanco a intrat deja intr-un rasunator faliment, deci, pa pa garantie; am si eu ceva cumparat de la ei, sper sa nu se strice.

#22 2009-12-29 17:55:52

alexxxandra
Banat
Inregistrat: 2009-03-27

Nu e vorba de faliment cat de respectul fata de clienti. Care este zero, datorita vanzarilor mari pe care le au.

#23 2009-12-29 18:00:00

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pe langa Sony, mai sunt cateva marci f f bune. Kef, Bose...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#24 2009-12-30 12:23:22

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Ms mult iris puss

Eu de la Altex am luat mp3-ul, dar daca pateste ceva ma duc la service la sony.... totusi lol sper sa nu pateasca nimic. De obicei, am grija de lucrurile la care tin sau pe care mi le-am dorit foarte mult... si pe cantatorul asta mic de muzica mi l-am dorit taaare mult smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#25 2009-12-30 12:31:16

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Mi-a venit si mie walkmanul de care ziceam mai sus. Tot Sony,bineinteles. Ca si la mp3,m-am urcat pe pereti pana sa se instaleze programul cum trebuie (ca ei nu puteau face sistem drag/drop...trebuia sa se complice),dar acum sunt in al 9lea cer...e minunata jucarioara asta. hjarta

#26 2009-12-30 14:29:39

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

ShineOfBlood a scris:

Mi-a venit si mie walkmanul de care ziceam mai sus. Tot Sony,bineinteles. Ca si la mp3,m-am urcat pe pereti pana sa se instaleze programul cum trebuie (ca ei nu puteau face sistem drag/drop...trebuia sa se complice),dar acum sunt in al 9lea cer...e minunata jucarioara asta. hjarta

Chiar vroiam sa te intreb.... Am zis ca-l dau de pereti, cat il ador eu pe asta micu lol dar m-a scos din sarite pana l-am facut sa mearga pe pc... La mascul a mers din prima, nu a cerut nimic!! de instalat sau ceva. Eh, acasa la mine, la afona tehnologiei a trebuit sa faca toate fitzele posibile.

Si acum ma cam enerveaza, dar macar il recunoaste calculatorul. Cand vreau sa modific ceva in folderele de muzica imi ingheata absolut totul... Cat de cat merge cu total commander, dar si acolo il mai apuca... Norocu lui ca e mic si simpatic si se aude frumos, ca altfeeel rotfl

Poor is the man whose pleasure depends on another

#27 2009-12-30 15:08:39

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Gandeste-te ca eu m-am chinuit asa cu mp3-ul un an si vreo 2 luni,si abia apoi mergea cum trebuie. smile Trebuie sa-l iei cu rabdare,vreo 2 zile sa te toooot tii de el,si sa instalezi,dezinstalezi,reinstalezi pana merge totul bine. Dup-aia o sa iti para bine si o sa zici ca a meritat munca,da' pana atunci o sa-ti vina sa te dai cu capul de pereti. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.