|
Nu esti logat.
Cum se numesc ovulele antibebe?#1 2009-12-27 18:21:27
cum se numesc ovulele antibebe?fetelor..am auzit ca sunt niste ovule care le introduci inainte de sex cu 5-10 min..cum se numesc ele si cat de eficiente sunt...??? “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #2 2009-12-27 18:23:28
Re: cum se numesc ovulele antibebe?banuiesc ca sunt ovule spermicide.sunt mai multe marci . au o rata de esec maricica Offline #3 2009-12-27 18:24:29
Re: cum se numesc ovulele antibebe?da ,dar am auzit ca-s unele foarte bune..dar sincer am uitat cum se numesc...... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #5 2009-12-27 18:38:48
Re: cum se numesc ovulele antibebe?Aaaaaa... nu..nu-s astea..... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline Publicitateloading...
#7 2009-12-27 18:56:30
Re: cum se numesc ovulele antibebe?nici eu n-am auzit de altele "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|