homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru

#1 2009-12-27 21:15:44

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru

am intrat intr-o mare problema..am cunoscut un baiat..kre din pacate pt mn si pt el e insurat..si asta doar pt k nevasta sa a ramas insarcinata..el nu se mai intelegea cu ea de cv timp. eu i-am zis din prima ca nu vreau nimic cu el..dar a insistat o gramada..a auzit cuvinte dureroase de la mine..si totusi nu s-a lasat. mi-a spus k sunt tot ce isi doreste  k a prins mult drag de mine. nu au facut decat cununia la primarie. pt k el nu a vrut mai mult. acum avem 5luni impreuna si am ajuns sa il iubesc enorm.. sotia lui a plecat de acasa cu tot cu copil..deoarece el nu mai dormea cu ea ,abia dak isi mai vorbeau. in schimb a aflat de mine, ma cunoaste, ma ameninta tot timpul ba chiar l-a sunat si pe tatal meu.a spus k vrea sa ne faca un cadou intregii familii. pt k eu sunt vinovata pt faptul k baiatul cu pricina s-a despartit de ea. in schimb asta nu este adevarat..pt k el s-a distantat de ea cu mult timp inainte sa apar eu. parintii mei nu vor sa  accepte sub nici o forma relatia mea... as vrea sa stiu  si parerea voastra..probabil k o sa ma criticati..dar  am ascultat o gramada de cuvinte grele pt treaba asta. va multumesc

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#2 2009-12-27 21:22:49

skumpi
Vizitator

Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru

poke....la raport big_smile

#3 2009-12-27 21:32:38

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

pai, ar cam fi problema lui daca s-a tinut atata de capul tau de ce nu are bunul simt sa divorteze? Adica daca te iubeste pe tine de ce nu vrea sa te scoata din situatia asta?

#4 2009-12-27 21:39:04

mrn
Full member

pentru k e acel copil la mijloc...si din spusele sale dak divorteaza nu isi mai poate lua copilul inapoi

#5 2009-12-27 21:39:14

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Daca tot nu-i pasa de nevasta si d copil,sa divorteze si sa fie cu tine.faptul k nu face asta doar ingreuneaza situatia si se ajunge la alte chestii,cum ar fi amenintarile spuse de tine..el trebuie sa ia o decizie cat mai repede!

Publicitate

loading...

#6 2009-12-27 21:46:00

mrn
Full member

pai tocmai asta e ideea...k de ea nu il mai intereseaza..in schimb de copil da... pt k pana la urma e al lui

#7 2009-12-27 21:48:54

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

off, cat de des se intalnesc situatii asa...
in urma cu vreo 6 ani eu am renuntat la un "el" exact in situatia ta...iubire mare intre noi...dar interzisa. atat k numai noi 2 stiam...
el era insurat din cauza k a lasat-o insarcinata...
iar eu, dupa 1 an si cateva luni...am renuntat la el de mila copilului...
si acum el e tot cu sotia lui...si cu inca un copil...

deci...nu ma simt in stare sa dau niciun sfat sad

Iubesc si sunt iubita

#8 2009-12-27 21:58:21

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Cam aiurea situatie... Nu cred ca o sa divorteze. Atat pot sa spun big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#9 2009-12-27 22:06:26

mrn
Full member

minatgv dar nevastasa plecase de aksa? eu nu mai stiu c sa fac..chiar acum vb cu el pe mess..si mi-a dat web..si ii curg lacrimile in ultimul hal.. sad

#10 2009-12-27 22:07:24

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

nu pot sa iti dau niciun sfat, pt ca oricum n`o sa iei nimic in serios smile

aici e vorba si de principii, pana la urma; eu am fost pusa in situatia de a fi foarte atrasa (din toate punctele de vedere) de un tip si el de mine, insa fiecare era intr`o relatie stabila; daca eram o persoana mai slaba de caracter probabil as fi cedat insistentelor lui, insa am fost constienta ca n`o sa iasa nimic bun din asta - cu siguranta el nu se despartea de prietena lui, si nici eu nu cred ca imi riscam relatia pentru el smile

#11 2009-12-27 22:08:38

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Nu te supara de intrebare, dar cati ani ai, mrn?

#12 2009-12-27 22:09:17

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

tu chiar l-ai crezut? baga bine la cap.. asa cum i-a facut iei asa o sa iti faca si tie. barbati ca asta nu se maturizeaza niciodata.
Nu mai plange si gaseste-ti unul care e necasatorit si nu are copil. In 5 luni de zile nu a divortzat ... nu sunt legi ca sa isi vada copilul?

#13 2009-12-27 22:24:54

mrn
Full member

nu stiu dak exista legi..si ba da v-as asculta sfatul..pt k vi l-am cerut...nu sunt foarte mare de varsta...

#14 2009-12-27 22:26:27

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

ziceai ca nu divorteaza ca sa isi poata lua copilul...dar copilul ramane la mama pt ca ea nu a facut nimik grav incat statul sa ii incredinteze lui copilul.
daca divorteaza va avea drept de vizita, va putea sa ii dea tot ce poate si ce isi doreste, atata ca nu va fi zilnic pt el. daca e iubire divorteaza, ramane cu tine si are grija si de copil, cum e normal ca doar e al lui. ambii insa sunt vinovati ca au facut pasul asta doar pt ca a ramas ea insarcinata. daca stiau ca nu e iubire trebuia sa stea in banca lor, isi gasea fiecare jumatatea, copilul crestea cu sprijinul amandurora si erau toate bune si frumoase.
    eu zic sa "iei o pauza" pana se hotaraste el, in caz ca va continua cu asta in nici un caz sa nu accepti sa fii a5a roata la caruta.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#15 2009-12-27 22:37:58

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

Urata poveste....sa-ti spun cum a fost al mine.Cand m-a cunoscut pe mine puiul meu locuia cu cineva..nu era o relatie serioasa,au ajuns prin nu stiu ec circumstante sa locuiasca impreuna.Cand am incepput noi sa iesim impreuna la modul serios,nu vb la tf si net....tipa a plecat de la el.Dupa 2 luni l a sunat si i a spus ca este insarcinata(timp in care noi deja incepuseram sa tinem unul la altul).Al meu e innebunit dupa copii si datorita faptului caa crescut cam fara tata.....a decis sa se intoarca la ea...cu toata durerea si toata iubirea l am lasat sa plece.....pentru ca stiu ca ar fi suferit enorm fara copil si stiam lucrul asta.Dupa 2 saptamani a intervenit mama tipei si a descoperit ca de fapt nu era copilul lui.S-a intors la mine si suntem ok.Insa chiar si cu inima franta l as fi lasat sa plece, daca ar fi fost a lui.Stiu cat o sa si iubeasca copii si niciodata nu as fi riscat sa mi reproseze ca l am indepartat de copilul lui.
Iubirile vin si pleaca, insa un copil e un lucru mare.Mai ales daca ai o varsta la acre ai toata viata inainte.Gandeste-te cum o sa fie daca o sa aveti voi o familie.El mereu o sa fie impartit si nu o sa ti placa.Sunt rare cazurile in care 2 soti pun mai presus de orice interesul copiilor si decid sa se desparta si totusi sa ramana prieteni.Eu zic sa pleci...cat mai poti....

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#16 2009-12-27 22:40:55

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

tocmai asta e problema, mrn .... ai 17 ani? nici atatia nu`ti dau ... el e constient de faptul ca tu habar n`ai de legislatia in vigoare si alte asemenea wink
ascult`o pe green, ia o pauza in "relatia" ta cu el si cere`i sa se hotarasca smile desi as putea sa`ti spun de acum care este raspunsul lui ...

#17 2009-12-27 22:54:29

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Intr-adevar, rare sunt cazurile in care barbatul isi lasa nevasta, dar acum sa nu generalizam. Eu una nu pot sa inteleg de nicio culoare casniciile astea intemeiate pe o sarcina accidentala. Daca s-ar intampla eu nu m-as lua cu respectivul, jur... mi se pare o situatie de tot rahatul. Ne-am implica amandoi in cresterea copilului, el ar avea tot dreptul sa se ocupe de cel mic, dar dc sa-mi inchid eu asa viata?

Revenind ontopic, mrn, eu zic sa mai astepti, sa mai vezi ce si cum. El poate divorta si in acelasi timp se poate ocupa si implica in viata celui mic in continuare. Fii constienta de asta. In schimb, sa nu te puna mama dracu sa faci vreun fel de presiune asupra lui in sensul asta. Cu prima ocazie, probabil toate oalele se vor sparge in capul tau, deci ai mare grija. Depinde foarte mult si mama copilului, ce fel de persoana e... Ai tai daca vor vedea ca se poate rezolva si pe o cale amiabila, cred ca vor intelege, in cele din urma.

Tine cont insa ca si risti foarte mult, dupa cum vezi, avem pe forum fete patite...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#18 2009-12-27 22:55:12

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

mrn a scris:

minatgv dar nevastasa plecase de aksa? eu nu mai stiu c sa fac..chiar acum vb cu el pe mess..si mi-a dat web..si ii curg lacrimile in ultimul hal.. sad

nu plecase definitiv...pleca-venea...
erau foarte distanti...
eram colegi...toti 3...
offf, cate lacrimi s-au varst atunci...

deja...m-am  cesafac
eu aveam atunci 18 ani...el 32...

tu cati ani ai?

Ultima oara a fost editat de minatgv (2009-12-27 22:56:31)

Iubesc si sunt iubita

#19 2009-12-27 22:55:23

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

In opinia mea, dupa 5 luni nu poti vorbi despre o mare iubire, ci poate doar despre atasare si obisnuinta. Si avand in vedere ca nu esti foarte mare, cred ca ar trebui sa-ti vezi de viata ta, pt ca e foarte posibil ca pt el chestia asta sa fie pt o perioada scurta, si nu de viitor, iar tu tanara fiind, o sa mai ai cine stie cate relatii pana sa ajungi la una serioasa. Cum au zis si fetele, in caz de ramane cu tine pana la urma, iubirea lui pt copil o sa-l faca sa se intoarca, sau o sa complice lucrurile. O situatie din asta nu e deloc simpla, mai simplu ar fi sa-l uiti zic eu smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.