|
Nu esti logat.
O mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru#1 2009-12-27 21:15:44
o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruam intrat intr-o mare problema..am cunoscut un baiat..kre din pacate pt mn si pt el e insurat..si asta doar pt k nevasta sa a ramas insarcinata..el nu se mai intelegea cu ea de cv timp. eu i-am zis din prima ca nu vreau nimic cu el..dar a insistat o gramada..a auzit cuvinte dureroase de la mine..si totusi nu s-a lasat. mi-a spus k sunt tot ce isi doreste k a prins mult drag de mine. nu au facut decat cununia la primarie. pt k el nu a vrut mai mult. acum avem 5luni impreuna si am ajuns sa il iubesc enorm.. sotia lui a plecat de acasa cu tot cu copil..deoarece el nu mai dormea cu ea ,abia dak isi mai vorbeau. in schimb a aflat de mine, ma cunoaste, ma ameninta tot timpul ba chiar l-a sunat si pe tatal meu.a spus k vrea sa ne faca un cadou intregii familii. pt k eu sunt vinovata pt faptul k baiatul cu pricina s-a despartit de ea. in schimb asta nu este adevarat..pt k el s-a distantat de ea cu mult timp inainte sa apar eu. parintii mei nu vor sa accepte sub nici o forma relatia mea... as vrea sa stiu si parerea voastra..probabil k o sa ma criticati..dar am ascultat o gramada de cuvinte grele pt treaba asta. va multumesc Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #2 2009-12-27 21:22:49
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrupoke....la raport #3 2009-12-27 21:32:38Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrupai, ar cam fi problema lui daca s-a tinut atata de capul tau de ce nu are bunul simt sa divorteze? Adica daca te iubeste pe tine de ce nu vrea sa te scoata din situatia asta? Offline #4 2009-12-27 21:39:04
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrupentru k e acel copil la mijloc...si din spusele sale dak divorteaza nu isi mai poate lua copilul inapoi Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #5 2009-12-27 21:39:14
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruDaca tot nu-i pasa de nevasta si d copil,sa divorteze si sa fie cu tine.faptul k nu face asta doar ingreuneaza situatia si se ajunge la alte chestii,cum ar fi amenintarile spuse de tine..el trebuie sa ia o decizie cat mai repede! Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-27 21:46:00
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrupai tocmai asta e ideea...k de ea nu il mai intereseaza..in schimb de copil da... pt k pana la urma e al lui Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #7 2009-12-27 21:48:54
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruoff, cat de des se intalnesc situatii asa... Iubesc si sunt iubita Offline #8 2009-12-27 21:58:21
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruCam aiurea situatie... Nu cred ca o sa divorteze. Atat pot sa spun „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #9 2009-12-27 22:06:26
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruminatgv dar nevastasa plecase de aksa? eu nu mai stiu c sa fac..chiar acum vb cu el pe mess..si mi-a dat web..si ii curg lacrimile in ultimul hal.. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #10 2009-12-27 22:07:24
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrunu pot sa iti dau niciun sfat, pt ca oricum n`o sa iei nimic in serios Offline #11 2009-12-27 22:08:38
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruNu te supara de intrebare, dar cati ani ai, mrn? Offline #12 2009-12-27 22:09:17
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrutu chiar l-ai crezut? baga bine la cap.. asa cum i-a facut iei asa o sa iti faca si tie. barbati ca asta nu se maturizeaza niciodata. Offline #13 2009-12-27 22:24:54
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrunu stiu dak exista legi..si ba da v-as asculta sfatul..pt k vi l-am cerut...nu sunt foarte mare de varsta... Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #14 2009-12-27 22:26:27
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruziceai ca nu divorteaza ca sa isi poata lua copilul...dar copilul ramane la mama pt ca ea nu a facut nimik grav incat statul sa ii incredinteze lui copilul. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #15 2009-12-27 22:37:58
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruUrata poveste....sa-ti spun cum a fost al mine.Cand m-a cunoscut pe mine puiul meu locuia cu cineva..nu era o relatie serioasa,au ajuns prin nu stiu ec circumstante sa locuiasca impreuna.Cand am incepput noi sa iesim impreuna la modul serios,nu vb la tf si net....tipa a plecat de la el.Dupa 2 luni l a sunat si i a spus ca este insarcinata(timp in care noi deja incepuseram sa tinem unul la altul).Al meu e innebunit dupa copii si datorita faptului caa crescut cam fara tata.....a decis sa se intoarca la ea...cu toata durerea si toata iubirea l am lasat sa plece.....pentru ca stiu ca ar fi suferit enorm fara copil si stiam lucrul asta.Dupa 2 saptamani a intervenit mama tipei si a descoperit ca de fapt nu era copilul lui.S-a intors la mine si suntem ok.Insa chiar si cu inima franta l as fi lasat sa plece, daca ar fi fost a lui.Stiu cat o sa si iubeasca copii si niciodata nu as fi riscat sa mi reproseze ca l am indepartat de copilul lui. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #16 2009-12-27 22:40:55
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostrutocmai asta e problema, mrn .... ai 17 ani? nici atatia nu`ti dau ... el e constient de faptul ca tu habar n`ai de legislatia in vigoare si alte asemenea Offline #17 2009-12-27 22:54:29
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruIntr-adevar, rare sunt cazurile in care barbatul isi lasa nevasta, dar acum sa nu generalizam. Eu una nu pot sa inteleg de nicio culoare casniciile astea intemeiate pe o sarcina accidentala. Daca s-ar intampla eu nu m-as lua cu respectivul, jur... mi se pare o situatie de tot rahatul. Ne-am implica amandoi in cresterea copilului, el ar avea tot dreptul sa se ocupe de cel mic, dar dc sa-mi inchid eu asa viata? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #18 2009-12-27 22:55:12
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostru
nu plecase definitiv...pleca-venea... Ultima oara a fost editat de minatgv (2009-12-27 22:56:31) Iubesc si sunt iubita Offline #19 2009-12-27 22:55:23
Re: o mare dilema..problema..am nevoie de sfatul vostruIn opinia mea, dupa 5 luni nu poti vorbi despre o mare iubire, ci poate doar despre atasare si obisnuinta. Si avand in vedere ca nu esti foarte mare, cred ca ar trebui sa-ti vezi de viata ta, pt ca e foarte posibil ca pt el chestia asta sa fie pt o perioada scurta, si nu de viitor, iar tu tanara fiind, o sa mai ai cine stie cate relatii pana sa ajungi la una serioasa. Cum au zis si fetele, in caz de ramane cu tine pana la urma, iubirea lui pt copil o sa-l faca sa se intoarca, sau o sa complice lucrurile. O situatie din asta nu e deloc simpla, mai simplu ar fi sa-l uiti zic eu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|