|
Nu esti logat.
Dureri groaznice:(#1 2009-12-27 21:26:13
dureri groaznice:(imi creste maseaua mintii ji m doare d turbez.nu mai stiu c sa ma fac.iau ibuprofen si glicerina cu anestezic da degeaba.ziceti-mi ceva metode pt durerea asta.deja de sambata trecuta m omoara.am fost l stomatologie l urgente si a spus doamna ca tre s iasa un colt d aia doare.am intrebat ce s iau,a zis ca nu stiex(.ajutati-ma:(( iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2009-12-27 22:25:02
Re: dureri groaznice:(Daca nu a mers cu ce ai zis poti incerca ceva mai puternic sau poti lua Advil, in general functioneaza. Mie mi s-a mai recomandat Tador. Offline #3 2009-12-28 00:51:12
Re: dureri groaznice:(pb e ca acum iese,nu e stricata:(.am dureri ingrozitoare.daca era stricata o scoteam de mult.cele mai groaznice dureri sunt astea.daca mai stie cineva ceva pls:* iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2009-12-28 00:54:42
Re: dureri groaznice:(te rog incearca sa scrii si tu cum trebuie, corect. Cat despre durere iti sugerez sa incerci gel pt bebelusi. Exista gel special pt calmarea durerilor cand incep sa le iasa dintisorii bebelusilor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|