|
Nu esti logat.
Dupa 2 ani...#1 2009-12-27 23:53:04
Dupa 2 ani...Ultima oara a fost editat de Auschwitz (2009-12-29 22:10:00) Offline #2 2009-12-28 00:00:39
Re: Dupa 2 ani...nush, momentan nu pot sa`ti dau nicio idee, ca ma prapadesc de ras nu de situatie, ci de felul in care povestesti Offline #3 2009-12-28 00:03:05Re: Dupa 2 ani...Daca asa descrii si vorbesti despre o femeie pe care o iubesti... nu cred ca as vrea sa stiu cum vorbesti despre alea de care faci misto! Daca tu esti asa de chipes si ea sta cum o pui, barem ca ti-a facut si oral, chiar nu imi dau seama de ce nu ati ramas impreuna si de ce nu mai vrea sa mai stie nimic de tine! Trista postarea ta! Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-12-28 00:03:21) Offline #4 2009-12-28 00:03:15
Re: Dupa 2 ani...Burta mare cum au tiganii cica. Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-12-28 00:06:16) Dragostea nu se stă, se face. Offline #5 2009-12-28 00:06:22
Re: Dupa 2 ani...Ultima oara a fost editat de Auschwitz (2009-12-29 22:10:25) Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-28 00:07:23
Re: Dupa 2 ani...Faptul ca postezi pe un forum de femei in care povesti de fosta ta pe care 'nu prea o duce capu', 'poarta cizme de mileu', 'are burta mare de la bere' etc, nu denota deloc iubire. Mai trist decat toata povestea e ca intrebi lumea ce ai putea face sa o uiti. Mai baiete, in cei 20 de ani de viata, nu ai invatat ca sentimentele nu se pot controla? Daca o iubesti, asa cum zici, caut-o, dute la ea, nu o lasa asa cu una cu 2. Dar ma indoiesc ca ceaa ce tot zici tu acolo se cheama iubire Offline #7 2009-12-28 00:10:42
Re: Dupa 2 ani...cine are un servetel? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #8 2009-12-28 00:11:08
Re: Dupa 2 ani...Ultima oara a fost editat de Auschwitz (2009-12-29 22:10:36) Offline #10 2009-12-28 00:16:51
Re: Dupa 2 ani...
Par nepasator, dar era bine sa fie asa. Offline #11 2009-12-28 00:33:57
Re: Dupa 2 ani...Scumpule,in primul rand eu nu inteleg ce ai cu rockerii,barurile de rockeri,persoanele skinny de la mama natura si sexul in baie. Asta asa,ca am luat-o personal. Offline #12 2009-12-28 00:35:20
Re: Dupa 2 ani...ah, exact la tine ma gandeam fata zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #13 2009-12-28 00:36:57
Re: Dupa 2 ani...shine i-ai zis fix ce merita •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #14 2009-12-28 00:46:30
Re: Dupa 2 ani...Ah,ca sa adaug: nu vad care e problema ca s-a culcat cu tine dupa 29 de zile. Daca nu se culca,probabil ziceai ca e incuiata si cautai pe alta. Din moment ce-ati durat 2 ani,eu zic ca n-a luat o decizie proasta. Da' bineinteles,cand se f*te dupa nu stiu cate luni,nu-i bine,da' nici cand se f*te dupa o luna nu-i bine. Dracu stie ce mai vreti de la tipe,ca nici voi nu stiti. Offline #15 2009-12-28 00:50:58
Tu chiar nu vezi pe strada cata lume este obeza ? prefer sa mananc ceva sanatos si sa raresc grasimile decat sa ma sterg la c*r in oglinda, iar cand vezi o fata cu burta..scuza-ma daca te jignesc, si probabil mai sunt fete de la subiectul asta, dar este de-a dreptul mizerabil. Cand vezi o fata boita pe fata si patrata. Ai timp sa te mazgalesti pe fata sa arati ca un clovn, dar arati ca un om de zapada. Hai sa fim teribilisti cu totii sa ne facem cat Professor Klump ca sa nu numaram caloriile din farfurie si ca fata sa stam pe jos si sa mirosim a alcool, este cool. Cand spui asta unei fete in situatia asta, spun ca ele nu sunt pitipoance, insa eu cred ca nu exista doar extreme si se poate sa fii undeva la mijloc. Ultima oara a fost editat de Auschwitz (2009-12-28 00:53:21) Offline #16 2009-12-28 00:52:26
Re: Dupa 2 ani...Ba mai mult,am dragoste fata de sine. Si iti spun din experienta ca toate genurile de oameni fumeaza,nu doar rockerii,si asa e in fiecare bar,nu doar in cele rock. In ziua de azi,mirosi a scrumiera de oriunde iesi,pentru ca sunt groaznic de multe persoane care fumeaza. Eu nu fumez,da' nu pot sa-i spun altuia sa nu o faca. Si din moment ce eu ma simt bine in prezenta persoanelor dragi mie,ar fi un gest pueril sa nu mai ies cu ele pentru ca zice un p*lete ca nu e dragut sa-ti miroasa parul a fum. Stai chill,de aia exista parfum. Si parul se spala dupa o iesire d-asta,nu se lasa asa. Dar astea sunt lucruri pe care nu ma astept sa le intelegi. Pentru tine e mai important sa manance gagica salata decat sa o faci pe ea fericita,deci nu ma astept sa intelegi ca pentru mine e mai importanta prezenta persoanelor dragi decat fumul de tigara. Offline #17 2009-12-28 00:59:31
Re: Dupa 2 ani...Hai sa-ti zic ceva... tu erai cu ea cand mergea in barul ala. Tu se presupunea ca o iubesti. Deci tie nu ar fi trebuit sa-ti pese atat de mult ca ii miroase parul a tigari uneori si ca are putina burta,sau ca mananca pizza. Let me tell you something... prietenul meu ma iubeste,si eu pe el. El fumeaza,eu nu,dar eu il las sa fumeze langa mine tocmai pentru ca il iubesc,si pe el nu-l intereseaza daca se mai intampla sa miroasa parul meu a fum,pentru ca ma iubeste si pentru ca oricum e opera lui. Si in momentul in care noi stim ca ne iubim,pai scuze da' pe niciunul nu ne f*te grija de ceea ce cred cei care trec pe langa noi pe strada. Asta ar inseamna sa fim superficiali si sa plecam urechea la fiecare lucru pe care-l spun persoanele straine. Stii ce e aia iubire...? Vad ca relatia voastra s-a rezumat la sex si la observatiile tale legate de ce nu-ti placea la ea. Asta nu e iubire. Ai fost cu ea 2 ani,da' n-ai zis nimic de bine de ea aici. Ceea ce ma duce cu gandul ca nu iti placeau prea multe la ea. Persoana care ma iubeste pe mine plange langa mine marturisindu-mi ca vrea sa-si petreaca viata alaturi de mine si ca vrea sa intemeiem o familie. Eu fac compromisuri cu toata inima pentru ca stiu ca in sfarsit il voi vedea fericit. Scuze,dar nu cred ca tu intelegi sensul unor asemenea gesturi...deci nu pretinde a sti ce-i iubirea. Tu stii ce inseamna atractia fizica,si nici aia,din moment ce-i gasesti fostei cusur la fiecare lucru. Offline #18 2009-12-28 01:00:01
Normal ca faci compromisuri pentru prietenii tai, dar cu parfum nu te dai cand mirosi urat:) Dupa limbajul tau imi dau seama ca traiesti intr-un mediu rural, insa nu asta este important. Nu spun eu ce este bine si ce nu, ce trebuie sa faca o fata si ce nu, insa cred ca ar trebui fiecare sa aiba o conduita morala prin care sa se respete pe sine. Nu stiu ce asteptari ai tu de la mine sau ce te astepti sa inteleg. Pentru ca nu trebuie sa fie cineva destept sa isi dea seama ca esti o copilita de clasa a 8a-9a dupa care striga lumea "satana" pe strada si se imbraca ca un baiat. Este strict problema ta. Si chiar daca nu imi place atitudinea ta de femeie de la piata, stiu ca esti doar fata din ultima banca de care isi bat joc toti si incearca sa fie tare pe net, succes ! sper sa iti iasa si cu mine. Offline #19 2009-12-28 01:01:19
Am descris barul, nu am spus nimic de parul ei sau de faptul ca fumeaza. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|