homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi place fata asta la nebunie, dar..

#1 2009-12-28 14:27:42

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

Imi place fata asta la nebunie, dar..

-

Ultima oara a fost editat de free (2010-09-23 09:24:53)

#2 2009-12-28 14:33:13

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Imi place fata asta la nebunie, dar..

pai si noi daca citim,ce putem face apoi,daca tu nu vrei sfaturi??
off free,ce,, complicat, esti tu..
eu una am citit..si?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2009-12-28 14:34:06

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

parca e luata povestea dintr-un film hjarta

#4 2009-12-28 14:34:36

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

free, ce mult ma poti distra fiind asa analitic, despicand firul in patru si cand trebuie, si cand nu e cazul. smile
Inteleg din ce ai scris tu ca si ea te place/se simt atrasa de tine, asa incat nu vad de ti-ai reprima dorinta. In fond, oricat ar suna de superficial, nu fiecare raport sexual din viata noastra duce la o relatie serioasa. Exista si cazul descris de tine, in care poate fi vorba de atractie si nimic mai mult. Asa ca sfatul meu (pe care de fapt nici nu-l astepti sau soliciti, dar pe care cred ca-l vei citi totusi) e sa nu te mai gandesti atata ce si cum si sa faci o incercare. Cine stie ce iese din ea... smile

Ultima oara a fost editat de alinda (2009-12-28 14:37:24)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#5 2009-12-28 14:39:41

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

adica mai las-o naibii de filosofie si sari pe ea odata!!! big_smile n-ai absolut nimic de pierdut! wink vezi tu pe urma daca iese ceva sau nu!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#6 2009-12-28 14:44:22

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu pierzi nimic daca incerci free.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#7 2009-12-28 15:41:09

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

frumoasa povestea ta  hjarta

Iubesc si sunt iubita

#8 2009-12-28 15:56:32

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

ce mai incurci lucrurile, free!
fata asta iti place si cred ca e mai mult decat treaba cu masculinitatea insa o iei pe alta acasa si ii oferi tot ce isi doreste. pe de alta parte, in loc sa spui simplu " imi place pur si simplu" faci analize ca sa gasesti pretexte de ce iti place ( trasaturile fetei, forma parului...)
si cred ca si ea te place...si mai cred ca asteapta un semn de la tine...

tu stii cum e cand iubesti? ce simti atunci? ai iubit vreodata fara motive? sa iubesti o fata si sa nu stii de ce, doar sa o faci si atat!

freeeee, ia-ti muza acasa!!!! intelegi?

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-12-28 15:58:12)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#9 2009-12-28 16:02:29

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

free a scris:

Nu stiu cum vedeti voi modul in care va priveste un tip, insa pe mine ma fascineaza la nebunia arhitectura ei faciala. .

eu m-am simtit atrasa intr-un mod mai mult decat sexual de o alta femeie, datorita arhitecturii ei faciale. sa spun ca facusem o obsesie pentru ea, cred ca e prea putin spus. iar daca eu, ca femeie, am fixurile astea cu alte femei, nu pot decat sa-mi imaginez cum te simti tu in prezenta ei...
poate ca nici nu trebuie sa fie ceva sexual intre voi. traieste clipa fara sa te mai gandesti prea mult la ce ar trebui sa faci. bucura-ti ochii smile

#10 2009-12-28 16:08:45

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

m-ai facut tare curioasa, chiar as vrea s-o vad pe fata asta smile
am o pasiune pentru femeile frumoase intr-un stil neconventional...

#11 2009-12-28 16:23:36

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Psss, psss... e cumva in zodia gemeni?  chicot

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#12 2009-12-28 16:28:25

lucia05
Insomniac member

lol  nu ea, tu!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#13 2009-12-28 16:36:01

lucia05
Insomniac member

las ca-ti tocesti tu coarnele  rotfl

love, btw, ce bagai gemeni in treaba asta? eu sunt gemeni  big_smile  si niciodata nu mi-a placut arhitectura ci ceea ce simteam sub ea  wink

#14 2009-12-28 16:42:05

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Nu nu, eu ziceam de ea daca e gemeni... asa cum o descrie, plina de viata, mereu zambitoare, lipicioasa, copilaroasa, dulce and so on big_smile se incadreaza perfect in zodia gemenilor.

Si eu tot gemeni sunt tongue

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#15 2009-12-28 16:44:48

lucia05
Insomniac member

e si interesant dar esti si sadic insa ce conteaza? daca doar atat vrei tu de la ea....
oricum, iti va ramane in minte si suflet ani de zile si vei simti un gol ori de cate ori te vei gandi la ea, o vei auzi sau vedea

#16 2009-12-28 16:46:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mie mi se pare calea ideala ca sa te indragostesti lulea... prin autosugestie
deci daca asta vrei... continua smile

#17 2009-12-28 16:54:02

lucia05
Insomniac member

offtopic
cati ani ai? sunt curioasa pentru ca esti un amestec ciudat de copil - adult... cu tot ce inseamna asta

#18 2009-12-28 16:58:27

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

free, atata timp cat o idealizezi iti hranesti obsesia pentru ea
tu refuzi s-o privesti ca pe o persoana in carne si oase (si sexul ar presupune asa ceva), ca sa nu fii dezamagit
dar mai devreme sau mai tarziu tot se va intampla asta, si s-ar putea ca dezamagirea ta sa fie pe masura iluziilor pe care ti le-ai facut

#19 2009-12-28 19:12:56

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Free, dupa cum bine ziceai, cred ca si tu ai intors indeajuns de mult firul pe n parti incat sa-ti dai seama cam care sunt perspectivele tale in momentul asta. Inteleg ca eziti sa sari pe ea fiindca ti-e teama ca toata imaginea pe care ti-ai format-o despre ea de-a lungul timpului va cadea in derizoriu, in banal.

Este un risc pe care trebuie sa ti-l asumi. Desi, la polul opus poate vei avea surpriza sa constati ca toate ideile si prioritatile tale or sa cada intr-un plan secund. Am obs ca esti genul de om care stie ce vrea de la el si de la cei din jur. Ai niste repere foarte bine fixate. De ce nu incerci sa iesi din limitele lor?

Daca ramai cu fata asta la nivelul platonic, cel mai probabil vei dezvolta o obsesie pentru ea (cum deja ai inceput sa ai) si asta va fi o chestie care te va macina incet si sigur. Asta e alternativa mai boema, mai prozaica, mai cum vrei tu sa-i spui. Pe de alta parte, ai putea sa duci lucrurile la un alt nivel si sa lasi la o parte prioritatile si alte nebunii de genul asta. Odata consumata pasiunea asta, nu mai esti asa sigur ce si cum se va intampla mai departe. Mie mi se pare ca tocmai asta e farmecul smile Go for it.

Intr-un fel ma regasesc in modul tau de gandi. Insa am incercat sa nu mai analizez totul atat de mult. Macar din cand in cand sa las gandirea deoparte si sa traiesc fara sa ma gandesc pe mai departe. Si-ti spun din experienta ca e o senzatie foarte faina smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.