homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must read

#1 2009-12-28 17:25:35

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must read

-

Ultima oara a fost editat de free (2010-09-27 15:53:42)

#2 2009-12-28 17:46:34

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must read

frumos  smile  este iarasi o combinatie de material si imaterial, de analitic si spiritual si totusi...de femeia cu trup iti este frica? preferi feminitatea si reactiile emotionale pe care ti le provoaca insa cam "fugi" de intruparea feminitatii. de ce? de ce eviti ca aceasta forma a feminitatii sa o cunosti si altfel? treci peste partea cu "posibila dezamagire provocata de realitate fata de iluzie"...mergi mai adanc

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2009-12-28 18:37:21

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Ce-mi place povestea ta  hjarta

De ce nu mai vorbiti?  supa

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#4 2009-12-28 18:53:57

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

free, esti un tip ciudat, un amestec de vis si pragmatism, de ironie si duiosie si da, de adult si copil, cum bine zicea cineva. As fi tentata sa spun ca esti, intr-un fel, completarea pe parte masculina a femeii-copil: barbatul-copil inocent si totodata versat, dornic de dragoste si rece in acelasi timp.
Nu sunt multe de spus despre povestea ta, e frumoasa ca orice poveste. Insa, dincolo de vise, de femeia imateriala si de iluzia feminitatii perfecte, sunt convinsa ca ai foarte multe de oferit intr-o relatie. Totul e sa indraznesti sa cobori acea femeie in lumea reala si s-o iubesti la fel de real....

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#5 2009-12-28 19:01:28

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu am zis ca nu ma bag,ptr ca free a spus ca nu vrea sfaturi..
ati auzit de barbatii care iubesc o iluzie?eu da.
free isi are,,muza,,...femeia reala,pe care insa a pus-o intr-o rama si o priveste venerand-o..
ptr ca daca ar ,,atinge-o,, ar murdari-o.
eu il inteleg,insa din pacate traim intr-o lume reala in care daca nu incerci ceva,nu obtii..
el are de ales: o venereaza in continuare,gandindu-se ca e femeia perfecta(ptr ca este femeia perfecta) sau..incearca sa o cucereasca si va descoperi realitatea.
si aici cred ca intervine,,frica,, lui free...ce va descoperi?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#6 2009-12-28 19:05:11

alinda
Diamond member

Probabil ca exista si realism, dar nu suficient. Mi se pare o coincidenta interesanta faptul ca Auschwitz a deschis topicul ala, in care (intr-un mod mai mult sau mai putin contestat tongue  ) recunoaste ca iubeste o femeie prea din carne si oase, daca intelegi ce vreau sa zic, prea... putin ideala si prea reala totusi.
Ca sa ma exprim un pic mai direct, o iubeste desi mananca mult, desi are pasiuni si un anturaj care lui nu-i plac, desi "are burta" lol Asta nu mai e realism, e suprarealism, insa omul pare sa fi priceput pana la urma ca si femeia pe care o iubeste e tot din carne si oase. smile
free, acum vad mesajul tau de deasupra. La asta ma refeream si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ultima oara a fost editat de alinda (2009-12-28 19:06:08)

#7 2009-12-28 19:16:13

wild_wind
Platinum member

free a scris:

Vrei sa-ti zic sincer wild ce voi descoperi? Acum, intre adulti. O femeie in carne si oase care se baseste, pute, plange, urla, geme, tipa, miroase, tuseste, e naiva, e plictisitoare, are fixatii, ii miros ciorapii, ii pute gura dimineata, imbatraneste, bla bla.

lol  posibil...dar poti descoperi si o fiinta deosebita,care are respect ptr tine si ,,nu se baseste,,cand esti tu de fatza,se spala mereu,are o dantura perfecta,nu e plictisitoare,bla,bla,bla....
oare suntem perfecti?? niciunul...iar de imbatranit,toti imbatranim
oare tu nu esti la fel??nu toti suntem la fel?? de ce sa cautam sa traim o fantezie,doar ptr ca ne e frica de viata reala??
tu esti inca f f tanar...cum te vezi peste 10 sau 20 de ani??sincer... smile

#8 2009-12-28 19:16:34

alinda
Diamond member

Chiar ca asta e realitatea!
Asa cum si tu esti om ca toti oamenii, deci si tu tusesti, mirosi, esti prost-dispus uneori, sacaitor, morocanos, transpirat, plictisit sau nesuferit, asa sunt si femeile. Diferenta intre orice femeie si cea care iti este alturi pentru ca te iubeste si pentru ca o iubesti, este ca pe cea iubita n-o vei percepe ca pe un sac de oase mirositor.

#9 2009-12-28 19:25:38

wild_wind
Platinum member

multumesc pentru raspuns,este ok.  esti un idealist.

sincera sa fiu,de fapt te-am intrebat cum te vezi tu ca persoana(aratand),peste cativa ani...

#10 2009-12-28 19:27:36

alinda
Diamond member

free a scris:

Peste 20 de ani ma vad sinistru de ciudat. Pentru mine femeia este un bibelou de pus in vitrina. Imi imaginez ca probabil voi fi intr-o calatorie interminabila in a gasi un exemplar nonconformist/copil/ciudat/super dragut facial feminin cu care sa experimentez chestii platonice si in acelasi timp voi fi legat de cateva exemplare feminine reale cu care-mi voi "satisface" realitatea.

Crezi ca vei gasi bibeloul care nu se va lasa pangarit de tine, in schimb va accepta ca tu sa-ti satifaci nevoile sexuale in alte parti?
...Si nu crezi ca asta te-ar lasa gol si sec?

#11 2009-12-28 19:42:35

alinda
Diamond member

Pai ce inseamna concubinaj, in afara de relatii sexuale sa zicem regulate, plus eventual (asta depinde de educatia si disponibilitatea respectivei femei) gatit si alte activitati conexe? Inseamna sa-ti IMPARTI zi de zi viata cu omul respectiv, sa discuti cu el, sa-i ceri sau sa-i oferi un sfat, sa-l sprijini cand are nevoie....
Si printre toate astea o ... icoana?

#12 2009-12-28 19:57:20

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

offtopic
scuze dar incep sa fac cu capul! skitarg
nu e cu referire numai la tine dar dupa toate cate am "auzit" pe aici in ultimele zile ma macina o intrebare:"lumeee, mai exista si barbati care sa gandeasca normal referitor la feminitate, femei, iubire, sex?"

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#13 2009-12-28 19:57:29

wild_wind
Platinum member

eu traiesc in ,,concubinaj,, cum zici tu...
si inseamna sa tusesti impreuna,sa faci sex,sa ,,basestii, pe furis sau cum te prinde,sa dormi cu pers respectiva,sa ii vezi burta si el tie fundul,sa te petreci in baie cand te speli pe dinti,etc,etc,etc...tu ce crezi ca inseamna???

#14 2009-12-28 20:58:23

alinda
Diamond member

Ader la intrebarea retorica a Luciei si te rog frumos sa nu incerci sa ne convingi ca esti o variatiune.... initiata sexual a lui citystar....

Ultima oara a fost editat de alinda (2009-12-28 20:58:56)

#15 2009-12-29 12:04:04

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

omg! popa
ma intreb care e diferenta intre tine si citystar... amandoi traiti intr-o lume a ideilor si dupa parerea mea amandoi aberati.
ma intreb cum tb sa fie o femeie ca sa poata trai o viata langa un asemenea visator. imi pari mult prea feminin, free. in mintea mea, un barbat tb sa fie pragmatic, nu visator/filozof/poet.

#16 2009-12-29 15:08:39

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ceea ce nu intelege free e ca o femeie nu vrea sa fie pusa pe un pedestal si privita ca pr un bibelou,ci vrea o viata normala
degeaba ma venereaza X si la o greseala se sparge balonu ala de sapun in care traieste si imi da cu sutu ,atunci cand de fapt as fi avut nevoie sa ma inteleaga sau sa ma ierte
balonul asta de sapun nu poate dura decat maxim maxim un an..dupa aia ai cateva variante:
a. comite o greseala domnisoara si tu nu poti accepta
b. se plictiseste de stilul asta
c. ii oferi o viata luxoasa si ptr asta te va suporta
mai am cateva variante, dar n-are rost sa-ti sparg eu baloonul ala de sapun...

#17 2009-12-29 17:59:26

alexxxandra
Banat
Inregistrat: 2009-03-27

Cand citesc ce s-a scris aici.... haha, si cica eu sunt prea idealista si aeriana. big_smile

#18 2009-12-29 18:34:01

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

offtopic free, esti vegerarian?

#19 2009-12-29 20:16:15

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

free draga ....aceasta este o intrebare...daca ai nevoie de traducere...anabella te intreaba daca esti vegetarian...si de preferinta doreste si un raspuns.smilepuss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.