|
Nu esti logat.
Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must read#1 2009-12-28 17:25:35
Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must read- Ultima oara a fost editat de free (2010-09-27 15:53:42) Offline #2 2009-12-28 17:46:34
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readfrumos este iarasi o combinatie de material si imaterial, de analitic si spiritual si totusi...de femeia cu trup iti este frica? preferi feminitatea si reactiile emotionale pe care ti le provoaca insa cam "fugi" de intruparea feminitatii. de ce? de ce eviti ca aceasta forma a feminitatii sa o cunosti si altfel? treci peste partea cu "posibila dezamagire provocata de realitate fata de iluzie"...mergi mai adanc I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-12-28 18:37:21
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readCe-mi place povestea ta Offline #4 2009-12-28 18:53:57
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readfree, esti un tip ciudat, un amestec de vis si pragmatism, de ironie si duiosie si da, de adult si copil, cum bine zicea cineva. As fi tentata sa spun ca esti, intr-un fel, completarea pe parte masculina a femeii-copil: barbatul-copil inocent si totodata versat, dornic de dragoste si rece in acelasi timp. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2009-12-28 19:01:28
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readeu am zis ca nu ma bag,ptr ca free a spus ca nu vrea sfaturi.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-28 19:05:11
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readProbabil ca exista si realism, dar nu suficient. Mi se pare o coincidenta interesanta faptul ca Auschwitz a deschis topicul ala, in care (intr-un mod mai mult sau mai putin contestat ) recunoaste ca iubeste o femeie prea din carne si oase, daca intelegi ce vreau sa zic, prea... putin ideala si prea reala totusi. Ultima oara a fost editat de alinda (2009-12-28 19:06:08) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #7 2009-12-28 19:16:13
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must read
posibil...dar poti descoperi si o fiinta deosebita,care are respect ptr tine si ,,nu se baseste,,cand esti tu de fatza,se spala mereu,are o dantura perfecta,nu e plictisitoare,bla,bla,bla.... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #8 2009-12-28 19:16:34
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readChiar ca asta e realitatea! "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #9 2009-12-28 19:25:38
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readmultumesc pentru raspuns,este ok. esti un idealist. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #10 2009-12-28 19:27:36
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must read
Crezi ca vei gasi bibeloul care nu se va lasa pangarit de tine, in schimb va accepta ca tu sa-ti satifaci nevoile sexuale in alte parti? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #11 2009-12-28 19:42:35
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readPai ce inseamna concubinaj, in afara de relatii sexuale sa zicem regulate, plus eventual (asta depinde de educatia si disponibilitatea respectivei femei) gatit si alte activitati conexe? Inseamna sa-ti IMPARTI zi de zi viata cu omul respectiv, sa discuti cu el, sa-i ceri sau sa-i oferi un sfat, sa-l sprijini cand are nevoie.... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #12 2009-12-28 19:57:20
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must read I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #13 2009-12-28 19:57:29
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readeu traiesc in ,,concubinaj,, cum zici tu... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #14 2009-12-28 20:58:23
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readAder la intrebarea retorica a Luciei si te rog frumos sa nu incerci sa ne convingi ca esti o variatiune.... initiata sexual a lui citystar.... Ultima oara a fost editat de alinda (2009-12-28 20:58:56) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #15 2009-12-29 12:04:04
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readomg! Offline #16 2009-12-29 15:08:39
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readceea ce nu intelege free e ca o femeie nu vrea sa fie pusa pe un pedestal si privita ca pr un bibelou,ci vrea o viata normala Offline #17 2009-12-29 17:59:26
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readCand citesc ce s-a scris aici.... haha, si cica eu sunt prea idealista si aeriana. Offline #18 2009-12-29 18:34:01
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readfree, esti vegerarian? Offline #19 2009-12-29 20:16:15
Re: Obsesii feminine - poveste reala, curiozitati, must readfree draga ....aceasta este o intrebare...daca ai nevoie de traducere...anabella te intreaba daca esti vegetarian...si de preferinta doreste si un raspuns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|