|
Nu esti logat.
Nu inteleg....#1 2009-12-28 22:37:17
nu inteleg....De curand am fost la ginecolog pt ca aveam niste simptome aiurea si am crezut ca am din nou candida (deoarece am avut`o si d`abea am scapat de ea ),mi`am facut toate analizele....si surpriza..nu mi`a iesit nici candida,nici alte prosti...decat UREAPLASMA UREALYTICUM........ 100.000 ccu/ml si mycoplasma hominis......... 10.000 ccu/ml ....intrebarea mea e urmatoarea: de ce simt o oarecare arsura (si eu si prietenul meu) atunci cand facem dragoste? sa fie oare o simptoma a acestei infectii?? mi se pare totusi destul de ciudat Doctorul mi`a prescris tratament 10 zile cu doxiciclina 100mg,atat mie cat si prietenului meu.... vrea sa stiu fetelor daca si voi ati avut ce am io....si daca simptomele sunt datorita acestei infectii....multumesc mult. Pupici!!! Offline #2 2009-12-28 23:32:33
Re: nu inteleg....Ce "simptome aiurea" aveai de ai mers la ginecolog? In afara de aceasta arsura? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|