homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prostul gust :)))-6

#96 2009-12-31 01:10:35

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Prostul gust :)))

ahha acum stiu big_smile
ms puss

#97 2009-12-31 01:16:04

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

MissO,ar trebui sa-i cauti posturile. smile Nu de alta,da' macar sa privesti both sides,si pe cea buna si pe cea rea,care deja e hiper-mediatizata pe aici... smile Pentru ca da,a fost o parte buna. Nu ii fac reclama,ca n-am niciun interes,da' macar sa ai o perspectiva ampla asupra subiectului,ca tot esti noua si nu stii de personajul James,ca sa poti avea o impresie obiectiva. smile

#98 2009-12-31 01:17:41

Madalina85
Addicted member

pai nush cum sa le caut nustiu  nustiu  nustiu

#99 2009-12-31 01:21:16

skumpi
Vizitator

mie imi placea perdeaua lui rotfl2

#100 2009-12-31 01:22:04

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Lista utilizatorilor -> Cautare -> James -> toate posturile. smile Pe langa faptul ca spunea verde-n fata tot ce-i trecea prin cap si asta se intampla sa fie deranjant sometimes,chiar era ceva... in sensul ca oferea si o alta perspectiva asupra lucrurilor,care uneori ajuta mult vederea de ansamblu.

Publicitate

loading...

#101 2009-12-31 01:23:57

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si eu sunt o admiratoare a sarcasmului, dar ceea ce facea el nu era sarcasm.
ceea ce facea el era o incercare de a fi ironic, dar mergea mult prea departe.
esti mai 'delicios' atunci cand sugerezi ceva, decat atunci cand spui in fata: esti prost/curva/incuiata si ce o mai fi.
si eu consider ca topicul asta ar trebui inchis, pentru ca est eun topic care nu dezbate nimic.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#102 2009-12-31 01:26:45

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Si eu am facut-o pe una curva si o merita. smile
Poke,uneori pur si simplu trebuie sa spui anumite lucruri. Pentru ca ala prost nu se prinde ca e prost (cel putin intr-o privinta,ca poate nu e prost universal) pana nu ii spui asta. smile
Si pe mine una,ca tanara forumista ce ma aflam cu 8 luni in urma,m-a marcat profund James. smile Deci eu zic ca nu e that bad...

#103 2009-12-31 01:27:36

Madalina85
Addicted member

ShineOfBlood a scris:

Lista utilizatorilor -> Cautare -> James -> toate posturile. smile Pe langa faptul ca spunea verde-n fata tot ce-i trecea prin cap si asta se intampla sa fie deranjant sometimes,chiar era ceva... in sensul ca oferea si o alta perspectiva asupra lucrurilor,care uneori ajuta mult vederea de ansamblu.

ms shine puss

#104 2009-12-31 01:28:38

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

dar crezi ca daca e atat de prost il va durea cumva ca ii spui tu ca e prost? sau va face ceva in sensul asta?
ma rog, eu am comentat numa' faptul ca, in opinia mea, sarcasmul trebuie sa fie mai subtil ca sa aiba rezultatele scontate smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#105 2009-12-31 01:32:49

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

ShineOfBlood a scris:

Si eu am facut-o pe una curva si o merita. smile
Poke,uneori pur si simplu trebuie sa spui anumite lucruri. Pentru ca ala prost nu se prinde ca e prost (cel putin intr-o privinta,ca poate nu e prost universal) pana nu ii spui asta. smile
Si pe mine una,ca tanara forumista ce ma aflam cu 8 luni in urma,m-a marcat profund James. smile Deci eu zic ca nu e that bad...

Shine, eu nu cred ca un prost s-ar prinde ca e asa cum ii zici tu:) Ba din contra, ar incerca sa-ti arate ca tu esti ala idiot. big_smile Imi amintesti de Oscar Wilde, care zicea ca n-are rost sa-i explici unui prost ca este prost, pentru ca ar intelege numai daca ar fi destept. Si nu cred ca tu n-ai intalnit cazuri in care ti-ai dat seama ca de fapt ti-ai racit gura absolut degeaba pentru unele persoane.

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#106 2009-12-31 01:34:47

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai da,da' tot am satisfactia ca am incercat sa-l fac sa inteleaga big_smile Nu stiu daca intelegeti,da' eu sunt genul de persoana care pur si simplu nu se poate abtine lol

#107 2009-12-31 01:36:37

Scarlet_Autumn
Sr. member

ShineOfBlood a scris:

Pai da,da' tot am satisfactia ca am incercat sa-l fac sa inteleaga big_smile Nu stiu daca intelegeti,da' eu sunt genul de persoana care pur si simplu nu se poate abtine lol

Eu, cel putin cu cocalarii, m-am lins pe bot. big_smile Mai bine pierd vremea cu altceva decat sa le vorbesc lor degeaba. Sau ai reusit tu sa convertesti vreunul? Ca daca da, m-ar interesa si pe mine reteta.  big_smile

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#108 2009-12-31 01:37:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Am reusit,am reusit,da' nu cu the power of words,ca erau prea limitati sa le inteleaga pe alea. big_smile Le-am pus muzica si le-a placut. Scurt si la obiect lol Si asa manelistii-cocalari-minimalisti au ajuns sa asculte Nightwish si Megadeth lol

#109 2009-12-31 01:39:33

skumpi
Vizitator

cu timpul o sa fi mai putin impulsiva, asa eram si eu smile daca citesti posturile mele de la inceput... aoleo ce ma strofocam si vorba aia ma chinuiam sa ceilalti sa inteleaga si foloseam cateodata un ton agresiv .ironic si o luam personal...adica cum x poate sa faca chestia aia sau sa gandeasca in asa hal ? si credeam ca singura cale sa-si revina e sai-i fac un "dush rece" lol  pana mi-am dat seama ca nu asa functioneaza, cel putin pe forum... ii transmiti lui x parerea ta si atat...daca tine cont de ea e foarte okey daca nu...asta e

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-12-31 01:40:23)

#110 2009-12-31 01:40:47

Scarlet_Autumn
Sr. member

ShineOfBlood a scris:

Am reusit,am reusit,da' nu cu the power of words,ca erau prea limitati sa le inteleaga pe alea. big_smile Le-am pus muzica si le-a placut. Scurt si la obiect lol Si asa manelistii-cocalari-minimalisti au ajuns sa asculte Nightwish si Megadeth lol

inseamna ca ori nu erau bine indoctrinati cu alde Guta, ori... sunt rockeri de duminica?

#111 2009-12-31 01:41:16

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

cu cocalarii am avut si eu tangente lol. Am incercat sa ii fac sa inteleaga ceva, dar pana nu le-am pus Nishtwish , Scorpions, Bon Jovi, Epica,etc. nu m-am putut intelege cu ei rotfl.. Si culmea,chiar au fost incantati de ce au auzit big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#112 2009-12-31 01:42:50

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Mai,nu e vorba de impulsivitate... e vorba de firea mea si de ceea ce tolerez si ce nu. Eu nu suport sa vad ceva si sa nu fac nimic. Incerc totul,si dup-aia renunt. Nu de alta,dar daca nu fac asa ma f*te constiinta dupa aceea. Nu ma strofoc... pur si simplu vreau sa fiu at peace with myself. Pentru ca uneori am avut eu nevoie sa ma traga cineva de maneca,si acel cineva n-a existat... well,mie uneori imi iese si fac persoana sa inteleaga. Daca reusesc fie si o data pe an,sunt multumita.

#113 2009-12-31 01:44:15

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Scarlet_Autumn a scris:

ShineOfBlood a scris:

inseamna ca ori nu erau bine indoctrinati cu alde Guta, ori... sunt rockeri de duminica?

Erau coca-minimali d-aia... deci nu manele 100% turbo lol

#114 2009-12-31 01:46:20

Scarlet_Autumn
Sr. member

No bun, ma gandeam eu, ca daca erai asa Wonder-Woman... te chemam sa-mi convertesti si 90% dintre colegi, ca eu una n-am reusit si-am lasat-o balta.  supa

Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2009-12-31 01:48:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.