|
Nu esti logat.
Se poate asa ceva?#1 2009-12-30 09:35:54
se poate asa ceva?deci, am fost la ginecolog pt ca de fiecare data cand fac dragoste ma doare la inceput( am inceput cu prostioarele de jumate de an) si stupoare...cica sunt inca virina,inca nu s-a rupt himenul .si eu amzis pai cum sa fiu daca mi-am inceput viata sexuala. si ma duc eu frumusel acasa si incept sa explorez si intradevar am la intrare ceva ca o ata mai grosuta care ii cam intr-o parte. Eu nu pot sa cred ca dupa atata vreme si dupa atatea ori cand am facut dragoste(aproape de 2 ori pe saptamana) tot ii acolo...sau ii altceva.wtf????????????? Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #2 2009-12-30 11:05:34
Re: se poate asa ceva?crede ca e tot acolo ai himenul elastic. altceva nu cred ca ar putea fi pt ca iti zicea medicul....o sti el care e himenul Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2009-12-30 11:26:21
Re: se poate asa ceva?himenul elastic se rupe numai la nastere ..adica cand ai bebe si na Offline #4 2009-12-30 11:31:05
Re: se poate asa ceva?
la asta nu m-am gandit , da tot ii ciudat Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #5 2009-12-30 12:30:15
Re: se poate asa ceva?frate dar ce exprimare si pe doctor Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-30 14:02:05
stiu, pe mine ma bufnea rasul , da m-am fortat sa nu rad pana afara. cand i-am zis la domnul meu a zis ca nu e bine, tre sa ne punem pe treaba mai serios ca altfel nu se vede Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri. Offline #7 2009-12-30 18:33:26
trecetzi la trreaba te ador bubu Offline #8 2009-12-30 21:32:36Re: se poate asa ceva?Intr-adevar cel mai probabil este sa ai himenul elastic, dar nu este obligatoriu...poate fi in acelasi timp si rigid, in special pentru ca e pozitionat lateral. Himenul nu este tot timpul central, poate fi pozitionat si lateral si punctiform etc.
Nu neaparat...se poate rupe mai greu, dar nu este obligatoriu sa se intample la nastere. La nastere dispare in totalitate. O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|