|
Nu esti logat.
Ce pot aves?#1 2009-12-30 10:27:47
Ce pot aves?Luna asta mi-a venit p 7 normalcum ar fi trebuit si ieri pe 29 am obs k mi-a venit iar....dar nu e menstruatie e un fel de spoting un inceput de menstruatie nu ma doare nimic dar nu cred k e normal sa-mi vina d 2 ori tin sa mentionez k nu Mai iau antibb d mult nu fac nici un tratament nimik ... Posibil sa fie o dereglare sau sa fi racit?tr sa ma ipacientez?ce ar putea fi ? V rog ajutati--maaaa!!! Offline #3 2009-12-30 15:55:53
Re: Ce pot aves?si eu zis k ai racit. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #4 2010-01-06 10:44:31
Re: Ce pot aves?Stiti care e treaba ca ma tot gandesc sa nu fie un avort spontan ... treaba cu spotingul a trecut dar acum a inceput sa ma doara burta si putin spatele(un pic spre dreapta)... ar tr. sa-mi vina zilele astea dar... nici eu nu mai stiu daca as face un test de sarcina credeti ca m-ar ajuta la ceva??? sau sa astept pana imi vine ? Offline #5 2010-01-06 23:10:54
Re: Ce pot aves?Cred ca varianta buna ar fi sa mergi la un medic sa scapi de griji! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|