homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pretenie de durata

#1 2009-12-30 14:31:37

myrcyca
Membru
Inregistrat: 2009-12-30

pretenie de durata

buna ziua.am si eu o problema.sunt intr-o relatie care dureaza de 9 ani,de fapt de 3 ani jumate locuim impreuna.in ultima vreme am observat ca nu mai am nicio atractie pe plan sexual de fapt  in timpul actului sexual nu mai simt nimic.  as vrea sa solutionez problema cat mai repede dc se poate pt ca imi iubesc prietenul f mult .o fi din cauza problemelor mele pt ca am cam multe.in urma cu 6 luni am ajuns la medic si mi-au gasit cistita ,anexita si vaginita, probleme care stiam de ele dar niciodata nu am ajuns sa le tratez indeajuns.mi s-a recomandat un tratament pe o durata de 6 luni pt ca nu sunt in tara momentan, mai am inca o luna si termin si apoi o sa fac din nou analize si tot ce este necesar.ma gandeam ca poate din cauza tratamentului si a infectiilor sunt asa nemotivata.astept raspuns si scuze dc am scris ceva gresit.

#2 2009-12-30 14:37:43

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: pretenie de durata

myrcyca e foarte probabil ca din cauza unei afectiuni precum cele mai sus mentionate sau si a chisturilor spre exemplu sa dispara placerea...daca in relatia voastra totul merge bine in rest nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi din acest motiv...

cred ca o data cu rezolvarea problemelor de ordin medical o sa se rezolve si aceasta...

multa sanatate!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2009-12-30 14:44:04

myrcyca
Membru
Inregistrat: 2009-12-30

Re: pretenie de durata

multumesc mult pt raspuns.sper sa treaca cat mai repede toate problemele.
sanatate la toata lumea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.