|
Nu esti logat.
Sangerari-help meeeeee urgenttt :(#1 2006-11-11 20:07:02
sangerari-help meeeeee urgenttt :(am si eu o nemalurire..e ptr prima oara cand iau anticonceptionale si a aparut o problema.eu iau anticonceptioanale yasmin de 7 zile.si in a 7-a zi in timpul actului sexual am inceput sa sangerez.pe moment nu am realizat acest lucru.dupa cateva ore aveam o pata destul de mare de sange pe lenjeria intima...si mai este o precizare am luat aceste anticonceptionale la recomandarea farmacistei...astept un rasp!imi trec prin cap tot felul de idei! Offline #2 2006-11-11 20:54:07
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(acea sangerare e f posibil sa fie spotting-ul care apare din cauza anticonceptionalelor atunci cand sunt utilizate pentru prima data.trebuie doar sa astepti pana cand organismul se va acomoda cu ele.in schimb nu cred ca faci bine luand anti-bebe la recomandarea farmacistei :doar un medic e in masura sa-ti recomande ce ti se potriveste tie... Offline #3 2006-11-12 12:08:16
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(100% de acord cu lorely. mergi la medic sa-ti dea ceva care sa ti se potriveasca. as concedia farmacistele astea. pe toate. Nobody home Offline #4 2006-11-13 16:50:23
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(iau marvelon de circa 3 saptamani, mi-a aparut o sangerare la inceput rozalie apoi mai inchisa, e vreo problema daca intrerup tratamentul,ce se intampla daca-l intrerup? Offline #5 2006-11-13 16:51:32
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(nu-l intrerupe. ce ti se intampla e 100% normal. ii zice spotting. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2006-11-13 16:54:31
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(mirella, pentru ce sa intrerupi tratamentul? Pentru ca ai spotting? Nu e nimik periculos...of, daca ai fi mers la un medic de planning care sa iti explice ce si cum, nu te-ai mai fi zbuciumat acum. Nu opri contraceptivele, termina folia, fa pauza de 7 zile si intr-a 8 incepe o noua folie(in caz ca ai 21 pastile pe folie, daca ai 28, incepi o noua folie imediat ce o termini pe asta, fara pauza)...vei vedea, la folia urmatoare sunt mari sanse ca lucrurile sa intre in normal...nu renunta la contraceptia eficienta doar pentru pentru ca nu ai fost informata.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2006-11-14 15:15:39
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(multumesc ptr raspuns nashira.....dar de medici am o oroare..si .....deocamadat nu merg....poate in viitor am sa trec prin cabinetul unui medic ginecolog Offline #8 2006-11-14 17:22:34
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(3L3NA...e decizia ta...in fond despre sanatatea si viata ta e vorba Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2006-12-29 21:51:06
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(doctoressa ...sunt la a 2 folie d anticoncept karrisa a 3 pastila din a 2 folie si ieri a trecut CM azi a fost totul normal pana dupa actul sexual knd mi-a aparut o sangerare rozalie insa si un mic mic chegulet,ideea e k nu am avut multe acte d la primul,au fost cateva insa la distante d cateva luni,primul act a fost dureros si cu o sangerare minora si acum am avut niste dureri,dar sangerari nu am mai avut d la primul act si ma gandesc k poate este spotting k am avut si in prima luna d anticoncept(unul foarte usor) plus k zilele astea 3 am simtit un discomfort asa cum e si inainte d CM...sa fie oare spotting?!? Offline #10 2006-12-29 21:51:43
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(dap, este spotting. Nobody home Offline #11 2006-12-29 22:01:22
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(multumesc frumos nashira:-* Offline #12 2006-12-29 22:06:15
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(Nobody home Offline #13 2006-12-30 23:18:17
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(nashira...totusi sunt un pic panicata spottingul la mine se manifesta cam asa..2 3 picaturi p protej-slip insa uneori knd merg la toaleta(am obs ieri si azi k seara) apare si un mic chegulet care nu se poate compara cu cel din timpul menstruatiei pt k este mai maroniu si mai mic..e ceva normal..sau chiar am motive sa-mi pun niste semne d intrebare? Offline #14 2006-12-30 23:22:50
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(e spotting. au mai patit-o si alte fete cu cheguletele. Nobody home Offline #15 2006-12-30 23:55:54
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(:-* tzuk Offline #16 2006-12-31 10:37:12
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(Nobody home Offline #17 2007-01-06 23:19:30
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(nashira,doctoresa....mai nush ce sa mai cred luni am avut un contact sexual cu prezervativ..am avut mici dureri atunci knd el a patruns adanc..adik "tot"..apoi a fost totul ok..astazi am avut 2 conacte la un interval d 1 ora jumate si a fost prima oara fara prezervativ(a fost mai bine;)) ),da tot am simtit o durere knd patrundea d tot altfel era totul ok...si acu aksa knd am facut un dusulet m-am tezit cu secretia un pic da f un pic maronie,spotting nu are cum sa fie k a fost in primele 4 5 zile de pastile si acum sunt la a 11 a pastila din folie(a doua folie),knd am fost la ginecolog sa-mi citeasca rezultatul examenului de secretie mi-a zis k am o inflamatie si mi-a dat ovule tergynan 10 zile si atat,m-am uitat si eu peste rezultat aksa si la sfarsit scria flora polimorfa d grad IV,asta c vrea sa insemne,eu ma gandesc sa nu fie vreun chist ceva d am dureri si secretia asta,mentionez k luni nu am avut parte d secretie maronie..si..inflamatia aia..la ce s-a referit? Offline #18 2007-04-10 10:16:04
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(ufff, cu spot-ing-ul asta:( e buna problema pusa de aly2109, si mie mi s-a-ntamplat prima oara dupa ce a patruns adanc de tot:( sangerare scurta, sperietura mica, am citit pe-aici si-am zis ca-i spotting. insa... eu nu iau anticonceptionale! desi pare c-ar fi ce scrie pe-aici, spotting-ul apare si asa, pur si simplu? fara anticonceptionale? Offline #19 2007-04-10 10:18:21
Re: sangerari-help meeeeee urgenttt :(Pai daca o fi impins mai tare, o mai fi rupt o bucatica de himen, cine stie.. si mie mi s-a mai intamplat deci don't worry. Daca e doar un pic, nu-i bai. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|