|
Nu esti logat.
Cine e din craiova si ma poate ajuta#1 2009-12-31 00:03:14
cine e din craiova si ma poate ajutavreau sa ii fac prietenului meu o surpriza.vreau sa ii cumpar un fular cu craiova,si un tricou...dar sunt din cluj si nu prea am cum:(...daca ma poate ajuta cineva...dati un id sau ceva daca puteti sa ma ajutati..si vb mai multe pe mess:X..multumesc fetelor..si un an nou fericit tuturor:*>< iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2009-12-31 00:19:07
Re: cine e din craiova si ma poate ajutadee, eu sunt din craiova. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2009-12-31 15:24:53
Re: cine e din craiova si ma poate ajutapoke,pai pe saptamana viitoare...sau cand poti si tu sa ma ajuti...lasa un id de mess sa vb:*:*pup iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|