homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se poate sau nu?-3

#39 2010-02-23 22:01:36

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: se poate sau nu?

eliza93 a scris:

am fost la un medic acum o sapt m-a consultat a sp k sunt bine si mi-a dat niste prezervative.

smile ma bucur ca ti-a dat prezervative, dar mai  mult de asta nu poate sa isi dea seama daca esti bine sau nu din punct de vedere hormonal si nu poate prin consult sa vada de ce ai dereglari ale menstruatiei, nu? probabil l-ai consultat sa afli daca esti sau nu insarcinata si de aceea a fost mai concentrat pe acel aspect.

mergi la medicul de familie/endocrinolog si explica-i ce problema ai.

sau daca nu accepta faptul ca nu ai o menstruatie regulata si nu iti mai face griji pentru fiecare contact sexual, pentru ca o sa innebunesti curand.

#40 2010-02-26 21:41:55

eliza93
New member
Inregistrat: 2009-12-31

sunt 4 zile de cand trebuia sa-mi vina menstruatia si niciun semn,chiar o sa innebunesc daca mai stau asa,m-am saturat sa ast atat de mult timp. poate fi vb de o sarcina?????

#41 2010-02-26 21:57:16

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

mai asteapta 3 si fa un test de sarcina, pentru linistea ta.

#42 2010-02-28 21:23:12

anca29
Membru
Inregistrat: 2010-02-28

Buna! As vrea sa intreb si eu cv: eu am avut menstruatie de pe 30 ianuarie pana pe 4 februarie..Am avut un contact neprotejat pe 12 februarie dar nu si-a dat drumu in me....se poate sa fiu insarcinata? Ms!

#43 2010-02-28 21:26:03

moksha
Hero member

anca29 a scris:

Buna! As vrea sa intreb si eu cv: eu am avut menstruatie de pe 30 ianuarie pana pe 4 februarie..Am avut un contact neprotejat pe 12 februarie dar nu si-a dat drumu in me....se poate sa fiu insarcinata? Ms!

Teoretic se poate. Se poate si practic, pentru ca erai intr-o perioada potrivita pentru a face copii.

Succes.

Publicitate

loading...

#44 2010-02-28 22:05:31

anca29
Membru
Inregistrat: 2010-02-28

moksha a scris:

anca29 a scris:

Teoretic se poate. Se poate si practic, pentru ca erai intr-o perioada potrivita pentru a face copii.

Succes.

Nu exista o perioada dupa menstruatie in care sa nu se poata intampla?

#45 2010-02-28 22:24:57

moksha
Hero member

anca29 a scris:

moksha a scris:

anca29 a scris:

Succes.

Nu exista o perioada dupa menstruatie in care sa nu se poata intampla?

Pai de asta am si zis teoretic se poate intampla, pentru ca practic e mai putin probabil.

Perioada de dupa menstruatie la care te referi este perioada de 2-3 zile dupa ce s-a terminat sangerarea. Ceea ce nu putem spune in cazul tau, avand in vedere ca pe 12 erai cu 2 zile inainte de ovulatie (daca ai un ciclu regulat, nu am mai stat sa explic iar ceva ce gasesti cu o pagina in urma smile ), ceea ce iti creste sansa. Totusi, exista multi de daca pentru a ramane insarcinata: daca ai cicluri regulate, daca a fost lichid preejaculator care sa contina spermatozoizi, daca ei s-au descurcat sa supravietuiasca...daca daca smile

Desi nu cred sa ai vreo problema, pentru linistea ta psihica de acum inainte iti recomand o metoda adevarata de contraceptie, cu ce faceti voi acum au aparut multi copii pe lume smile Sunt multe variante de ales, te rog alege una mai ok, pentru a dormi linistita noaptea.

Succes.

#46 2010-03-03 22:35:35

eliza93
New member
Inregistrat: 2009-12-31

buna! luni a fost a-7-a zi de intarziere si am facut un test de sarcina, a iesit negativ. astazi m-am culcat cu prietenul meu de 2 ori la fel protejat cu prezervativ si tot ma gandesc dc intarzie atat de mult.
ceea ce nu v-am sp este k acum 5 sapt am trecut printr-o intrerupere de sarcina,de acolo mi-a sp k trb sa vina la 28 de zile,dar eu nu am ciclul regulat. 3 sapt dupa nu am avut contact sexual,am fost luni la medic si mi*a sp sa mai ast k intarzie din cauza avortului. de atunci ne-am protejat cu prezervativ. se poate sa fie ceva?oare o noua sarcina?

#47 2010-03-03 22:48:33

moksha
Hero member

eliza93 a scris:

buna! luni a fost a-7-a zi de intarziere si am facut un test de sarcina, a iesit negativ. astazi m-am culcat cu prietenul meu de 2 ori la fel protejat cu prezervativ si tot ma gandesc dc intarzie atat de mult.
ceea ce nu v-am sp este k acum 5 sapt am trecut printr-o intrerupere de sarcina,de acolo mi-a sp k trb sa vina la 28 de zile,dar eu nu am ciclul regulat. 3 sapt dupa nu am avut contact sexual,am fost luni la medic si mi*a sp sa mai ast k intarzie din cauza avortului. de atunci ne-am protejat cu prezervativ. se poate sa fie ceva?oare o noua sarcina?

daca ai avut contacte protejate nu ai cum sa fii gravida. plus ca ai testul negativ.
calmeaza-te.

plus de asta ai fost la medic, ce vrei mai mult sa iti spuna cineva de pe un forum fata de un test negativ si parerea unui medic?

ai rabdare si o sa fie totul bine.

#48 2010-03-04 16:59:29

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Daca testul a fost negativ, atunci sigur, sigur nu esti.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.