|
Nu esti logat.
Ce analize trebuie?-2#20 2010-01-02 22:53:22
Re: Ce analize trebuie?hellou, fetelor.. ma simt groaznic. elle joue avec ton coeur Offline #21 2010-01-02 22:55:58
Re: Ce analize trebuie?Eu zic ca e candida. Ar trebui sa mergi la ginecolog, si o sa-ti dea tratament. Offline #22 2010-01-02 22:58:06
Re: Ce analize trebuie?pfiu:( iar? acu o luna am facut ceva tratament ca m-am racit cu zanocin si antibiotic puternic plus ovule.. iaarassiii? am luat ceva augumentin si se poate de la ala ? contact sexual nu am avut. elle joue avec ton coeur Offline #23 2010-01-02 23:01:52
Re: Ce analize trebuie?E posibil ca de la augumentin sa fi facut iarasi. Nu e de mirare ca ai din nou, trebuie doar sa faci un tratament bun, cap-coada. Dupa simptome sunt aproape sigura ca asta e... Offline #24 2010-01-03 22:51:45
Re: Ce analize trebuie?
Eu am facut o analiza de secretie si cultura col acum 2 saptamani. Recoltarea mi-a facut-o asistenta doctorului meu apoi eu le-am dus la Synevo si in cateva zile mi-a dat rezultatul. M-a costat 10 lei recoltarea si 52 de lei cultura si secretia. Astea le-am platit la Synevo acolo. Deci probabil trebuie sa te duci cu o trimitere. Nu stiu cum ar putea sa-ti faca cultura in alta parte.... I hate this part right here... Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-04 13:31:45
Re: Ce analize trebuie?Am facut recoltarea la o clinica particulara... Asistenta care mi-a recoltat a zis ca arata a herpes si sa ajung cat mai repede la medic inainte sa se vindece eruptia ca altfel nu-si poate da seama ce este. Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|