homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce analize trebuie?-2

#20 2010-01-02 22:53:22

aphrodite
Full member
De la: a better world
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Ce analize trebuie?

hellou, fetelor..smile ma simt groaznic.
de vreo 2 zile am o secretie super abundenta, deja da spre verde la culoare si miros groaznic! pe langa asta.. ma simt ffff iritata jos si  zona clitorisului e foarte uscata si park se duce asa.. mucoasa aia jos:) nici nu ma pot atinge. aveti idee despre ce e vb?

elle joue avec ton coeur hjarta

#21 2010-01-02 22:55:58

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Eu zic ca e candida. Ar trebui sa mergi la ginecolog, si o sa-ti dea tratament.

#22 2010-01-02 22:58:06

aphrodite
Full member
De la: a better world
Inregistrat: 2008-12-28

pfiu:( iar? acu o luna am facut ceva tratament ca m-am racit cu zanocin si antibiotic puternic plus ovule.. iaarassiii? am luat ceva augumentin si se poate de la ala ? contact sexual nu am avut.

elle joue avec ton coeur hjarta

#23 2010-01-02 23:01:52

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

E posibil ca de la augumentin sa fi facut iarasi. Nu e de mirare ca ai din nou, trebuie doar sa faci un tratament bun, cap-coada. Dupa simptome sunt aproape sigura ca asta e...

#24 2010-01-03 22:51:45

Pink Vampire
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2009-12-20

EasternPrincess a scris:

Ma deranjeaza de cateva zile o mancarime/usturime (chiar si la contactul cu hartia igienica) si o secretie ciudata - incolora si fara miros, dar destul de abundenta (am pus un protege-slip si efectiv s-a udat, cu urmatorul s-a intamplat la fel yikes  - acum nici nu pot sa-mi dau seama daca s-a mai ameliorat sau nu,  fiindca sunt si la cm). Nu am mai patit asa ceva inainte

Acum... stiu ca pt analize tb ceva pregatire (adica fara toaleta vaginala inainte de recoltare) si ma gandeam ca as putea castiga timp, in sensul sa fac intai analiza si apoi sa merg cu ea la dr sa o intrepreteze si sa-mi dea tratament, fiindca si asa situatia e neplacuta  sad cu cat o lamuresc mai repede cu atat mai bine

Deci va cer parerea: ce analize ar trebui sa fac? analiza de secretie vaginala ar fi suficienta? cum spuneam e prima oara cand am asa ceva deci nu pot sa fac "ce am facut si altadata"  wink  Dar poate vreuna din voi a patit asa ceva si stie ce ar trebui...

Multumesc!

Eu am facut o analiza de secretie si cultura col acum 2 saptamani. Recoltarea mi-a facut-o asistenta doctorului meu apoi eu le-am dus la Synevo si in cateva zile mi-a dat rezultatul. M-a costat 10 lei recoltarea si 52 de lei cultura si secretia. Astea le-am platit la Synevo acolo. Deci probabil trebuie sa te duci cu o trimitere. Nu stiu cum ar putea sa-ti faca cultura in alta parte....

I hate this part right here...

Publicitate

loading...

#25 2010-01-04 13:31:45

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Am facut recoltarea la o clinica particulara... Asistenta care mi-a recoltat a zis ca arata a herpes grater si sa ajung cat mai repede la medic inainte sa se vindece eruptia ca altfel nu-si poate da seama ce este.

Tot ea insa mi- a spus ca dupa cum arata proba e o infectie puternica (adevarul e ca arata - scuze! - ca niste muci, groasa si galben-verzuie) acklad

acum...pana ajung la dr, voi ce credeti? O infectie ar putea sa produca o eruptie la exterior, adica ar fi vreo sansa sa nu fie herpes? Ca la mine nu arata cum e descris la herpes si aici si prin ce am mai citit (vezicule cu lichid) mai degraba ca niste rani dupa ce s-a luat coaja...

Apreciez orice parere, orice ajutor. Multumesc

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.