homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina?

#1 2009-12-31 15:06:13

rita
New member
Inregistrat: 2008-12-10

sarcina?

buna  fetelor!
eu si iubitul meu am hotarat ca e cazul sa facem un bebe! am urmat luna aceasta( din 5.12 si pana in 24.12) tratament cu duphaston la recomandarea med endocrinolog, am luat din ziua a 5 a a ciclului pana in ziua a 25-a, adica o folie de 20 de pastile, cate una pe zi. contacte fara protectie cu iubi am avut din ziua 22 (deoarece atunci ne-am revazut) pana in prezent. menstruatia nu a venit, trebuie sa apara in max 5-7 zile de la inreruperea administrarii tratamentului, astazi fiind 31.12 ar fi ultima zi cand o astept . credeti ca am ramas insarcinata? ma gandesc ca nu prea eram in perioada cea fertila, dar in fine cu tratamentul asta sa fi fost altceva...ce credeti? multumesc din suflet pt parerile voastre! va poop si un an nou imbelsugat!

#2 2009-12-31 16:28:30

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: sarcina?

nu stiu sigur daca esti...dar vad k iti doresti mult...asa ca ...Doamne da sa fie un bebe acolo big_smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-01-03 22:23:43

Christo A
New member
Inregistrat: 2009-12-28

am si eu o problema...luam anticonceptionale diane 35 recomandate de dr acu 2 ani si ceva dar fara a mi se face analize la sange...mi-a zis ca dupa 6 luni sa vin sa-mi faca control si analize la sange sa vada daca imi prescrie altele dar din lipsa de timp...etc nu m-am dus si le-am luat asa 2 ani si jumatate iar acum 2 -3 luni incepuse sa nu-mi mai vina ciclu in acele 7 zile asa ca acum 1 luna m-am hotarat fara sa merg la dr sad sa numai iau anticonceptionale ( sotul meu fiind plecat de cateva luni )
doar ca acum in decembrie sotul meu a venit pe 20 si ciclu trebuia sa-mi vina cam pe 25 dec ( in aceste zile decand sa intors am avut contact sexual neprotejat si si-a dat si drumul in mine bang) si numai mi-a venit ciclu deloc....
as putea fi gravida? eu am facut un test de sarcina si a iesit ca nu sunt dar ....nu stiu ce sa cred.....

#4 2010-01-03 22:41:16

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

testul ca sa fie concludent trebuie facut la 3 sapt de la contactul cu risc sau 1 sapt de la intarziere.
ai avut ciclu neregulat inainte sa iei anticonceptionale?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2010-01-04 11:55:31

Christo A
New member

YoHanna a scris:

testul ca sa fie concludent trebuie facut la 3 sapt de la contactul cu risc sau 1 sapt de la intarziere.
ai avut ciclu neregulat inainte sa iei anticonceptionale?

mda....atunci e clar, testul facut de mine este egal cu 0 ca nu l0am facut nici la 3 sapt de la contact nici la 1 sapt de intarziere grater

cat despre ciclu, da imi venea neregulat inainte de anticonceptionale neutral

Publicitate

loading...

#6 2010-01-04 16:45:56

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

repeta testul cu urina de maine dimineata, ca au trecut cele 7 zile de intarziere

#7 2010-01-04 20:03:45

Christo A
New member

michidoo a scris:

repeta testul cu urina de maine dimineata, ca au trecut cele 7 zile de intarziere

merci frumos pentru sfat puss am sa merg maine sa-mi mai iau un test de sarcina si sa-l fac miercuri dimineata cesafac

#8 2010-01-14 18:51:31

rita
New member
Inregistrat: 2008-12-10

buna fetelor! am cam intarziat cu raspunsul: pe 1 ian mi-a venit menstruatia (deci sarcina nu este!)cu dureri imense in prima zi si flux mare; din a5a zi am reinceput tratamentul cu duphaston pentru inca 20 zile (dupa cum mi_a prescris medicul endocrinolog); insa acum am niste semne de intrebare ca de cateva zile am un fel de spotting (scurgere maronie pe timpul zilei) si ma cam doare jos de tot...ce ar putea fi?contacte sexuale nu am mai avut din 1 ian. va multumesc pentru atentie si eventuale raspunsuri/pareri!

au mai trecut cateva zile de cand mi-a inceput spottingul, sau ce o fi, culorile s-au mai schimbat, seamana si a menstruatie, insa doar ca si culoare nu ca si cantitate ( eu avand cantitate mare in primele 2 zile)...am obs spottingul dupa ce mi s-a administrat vaccinul antigripal H1N1...sa fie vreo interactiune continutul vaccinului cu duphastonul?! am uitat sa-i spun doctoritei de fam...poate ma ajuta cineva cu un sfat! in curand voi merge si la medic!mercic

Ultima oara a fost editat de rita (2010-01-19 18:44:55)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.