|
Nu esti logat.
Iritatie - bioclin de care?#1 2010-01-02 12:21:52
iritatie - bioclin de care?Fetelor, cele care folositi Bioclin.. am citit undeva mai de mult dar nu mai gasesc subiectul..as vrea sa va intreb pe care sa il cumpar? Caci sunt mai multe feluri..m-am ales cu o iritatie in zona genitala de la gelul de dus cred Offline #3 2010-01-02 12:36:57
Re: iritatie - bioclin de care?Ai grija cu gelul de dus in zona genitala ... Spala mai bine doar cu apa si atat. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2010-01-02 12:42:34
Re: iritatie - bioclin de care?multumesc gargarita de obicei folosesc lactacyd dar s-a terminat si nu am mai apucat sa cumpar. Sper numai sa nu fie candida... ca am luat ceva antibiotice acum vreo 2 sapt. Offline #5 2010-01-02 13:16:54
Re: iritatie - bioclin de care?daca nu ai facut protectie antimicotica ar putea fi... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|