homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Escapelle

#1 2010-01-02 12:31:48

tomyy92
New member
Inregistrat: 2010-01-02

Escapelle

Am ejaculat in prezervativ si a curs putina "sp..." pe langa pt ca am impins inca una si a iesit pe langa prezervativ.A ramas o cantitate putina in vagina prietenei mele dar i-am cumparat escapelle in mai putin de 1 ora si l-a luat exact dupa o ora.Dimineata cand ne`am trezit o durea burta in zona abdominala.Asta inseamna ca a functionat sau mai trebuie sa cumpar unu? Sau de unde pot stii daca a functionat?

#2 2010-01-02 12:36:05

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Escapelle

nu trebuie sa mai cumperi unul!!!

daca l-a luat in limita de timp indicata, si asa a facut, a functionat.

#3 2010-01-02 12:57:49

tomyy92
New member

I s-a mai intamplat mai demult cu altcineva,acum de un an dar atunci lua si anticonceptionale Logest si a uitat sa ia intr-o zi si chiar atunci s-a intamplat.A luat un escapelle tot la o ora de la " accident ".Atata mi`a spus...asta sa intamplat la 2 noaptea medicamentul la luat la 3 si apoi pe la 10 dim. ne-am trezit si am intrebat cum te simti? A spus ca o doare burta in zona abdominala si putin pe parti.Ieri pe la 2:10 inainte sa ma duc sa iau Escapelle am intrebat-o cum se simte si plangea si a spus ca ii vine sa verse...Acum nu ia anticonceptionale, folosim doar prezervativ..si s-a intamplat cum am scris mai sus.Sigur a functionat?

#4 2010-01-02 13:54:54

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

a functionat.sa stea linistita...
insa nu inteleg eu cum a curs sperma pe langa prezervativ... inelul acela nu e strans pe penis? sigur era sperma si nu era ceva secretie de la ea?poate v-ati panicat degeaba smile
oricum indiferent de situatie nu are de ce sa-si faca griji acum smile
dar aveti grija pe viitor.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2010-01-02 17:01:51

tomyy92
New member

ok multumesc mult.ba da era strans aproape prea mult...pur si simplu am ejaculat in prezervativ si am impins inca una..mica..si asa a iesit pe langa:| asta e..sper sa fie totul in regula,si da o sa am foarte mare grija in viitor.

Publicitate

loading...

#6 2010-01-02 17:08:19

YoHanna
Insomniac member

pai asta inseamna k s-a umplut prez cu sperma?...nush...nu-mi dau seama cum s-a int...asta...pt k si la noi dupa ce se termina mai putem continua...putin..si sperma ramane in varf...acolo unde ii e locul smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#7 2010-01-02 17:25:24

tomyy92
New member

Pai..da, de asta mi s-a parut si mie ciudat cum a iesit pe langa...nu era foarte foarte plin...si si noi intotdeauna continuam pt ca sperma ramanea in varful prezervativului acolo unde e locul..si mai puteam continua de fiecare data..dar nu stiu acum cum de s-a intamplat acest lucru...?!tot ma gandeam oare cum sa intamplat?...si ma uitam daca s-a rupt sau ceva si am verificat dar nu era rupt..si de asta m`am gandit ca o fi putut iesi pe langa..

#8 2010-01-02 17:27:41

YoHanna
Insomniac member

in fine.. smile
important e k a luat pilula de urgenta si nu are de ce sa-si mai faca griji  smile
sa nu stati stresati wink

#9 2010-01-09 14:51:19

tomyy92
New member

ia venit ciclul astazi pe la 9 dimineata si ma sunat!!big_smile applause am fost foarte bucuros..si m`am linistit de tot:) multumesc frumos pentru sfaturi si raspunsuri.Am mai spus la o cunostinta de site si si ei au ascultat toate sfaturile voastre.Multumesc inca odata.!!!puss

#10 2010-01-09 16:33:31

gianina89
New member
Inregistrat: 2009-10-26

buna fetelor.am si eu o mica problema.joi am luat ultima pastiluta din blister si normal luni apare menstra.problema e ca eu la noapte plec in austria la snowboard si mi-e cam nasol,asa ca aseara am inceput un nou blister pt intarzierea menstrei,iar acum sunt in dilema k nu stiu ce sa fac:sa iau tot noul blister sau sa il intrerup dupa ce vin din austria,adica vineri?si sa fac atunci pauza de 7 zile  dupa care sa incep alt blister?cum ar fi mai bine?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.