homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dereglare a menstrei+simptome ciudate

#1 2010-01-02 18:06:21

kiki
New member
Inregistrat: 2006-08-01

dereglare a menstrei+simptome ciudate

buna fetelor..n'am mai intrat de ceva timp pe aici..insa ,iata ca a venit iar vremea.. grater ..bine nu o spun cu parere de rau ,imi face placere sa ma informez iar multe din sfaturi au fost foarte utile..
de ceva timp..am si eu o problema.. cesafac  ..povestea incepe cam asa...o raceala probabil puternika...urmata de dureri destul de urate la nivelul ovarelor ..urinari dureroase..dupa care aceasta perioada a trecut...dar..problema a revenit din nou se pare ,insa sub o alta forma...luna trecuta am avut ciclu menstrual la interval de doua saptamani  unul dupa altul ..durata 4 zile fiecare...insa fara dureri sau alte treburi...luna decembrie..ar fi trebuit sa'mi vina pe 20 in mod normal..dar se pare ca evita sa se intample acest lucru..cel mai ciudat este faptul ca de ieri am avut o senzatie destul de urata ..ca sa zik asa..de voma... iar azi tot asa ..dar mai redus...sincer nu stiu ce sa cred..sper sa fie o probabilitate ca sarmalutza de revelion sa nu se fi asezat bine sorcova insa nu stiu la ce sa ma astept...mentionez ca am facut test de sarcina atunci knd am avut ciclu de doua ori..si nu mia aparut absolut nimik..poate puteti voi sau doctoressa sa ma ajute cu un mikutz sfat... wave ,,,pana atunci o sa'mi cante popa de frica... popa

#2 2010-01-02 19:30:37

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: dereglare a menstrei+simptome ciudate

ai avut contacte sexuale neprotejate dupa a doua menstruatie?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-01-02 19:40:36

kiki
New member

am avut unul...dar nu s'a intamplat nimik...nu am mers pana la capat..si daca ar fi fost vb de o sarcina nu ar fi trebuit sa se manifeste mai devreme...?de pe 25 noiembrie pana acum???ma gandesc sa nu fie vreun chist ceva...

#4 2010-01-02 19:43:45

YoHanna
Insomniac member

pai de pe 25 pana acum...a trecut mult...insa tu cand ai facut testul de sarcina?k pt a fi concludent trebuie sa treaca 3 sapt de la contactul cu risc sau 7 zile de la intarziere .

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2010-01-02 19:49:55

kiki
New member

prima data mia venit cu doua saptamani inainte de data de 20..apoi la data normala pe 20...testul lam facut la o saptamana....dupa...spre exemplu chiar in momentul asta simt o presiune la nivelul ovarelor..

Publicitate

loading...

#6 2010-01-02 19:53:01

YoHanna
Insomniac member

eu ma refer...la cat timp dupa contactul ala neprotejat.
dak tu ai avut contact neprotejat azi...si maine tu faci testul...si iese negativ...nu inseamna k e si concludent. trebuie sa astepti o perioada pana sa afli adevaratul raspuns la test.

#7 2010-01-02 20:00:54

kiki
New member

o sa mai astept si o sa mai fac unul...poate nu o fi nimik....insa in afara starii de voma din ziua precedenta nu am mai avut nici un fel de semn...crezi ca poate fi si altceva in afara de sarcina?

#8 2010-01-02 20:09:08

YoHanna
Insomniac member

pai da...poate fi si chist.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.