homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau un sfat

#1 2010-01-02 18:42:14

biibii
Membru
Inregistrat: 2010-01-02

vreau un sfat

buna fetelor am  problema ..va rog sa ma ajutati cu un sfat...am luat multe luni gresit pastilele..adica cand imi venea ciclu incepeam o noua fasie de marvelon 21..(nu doar prima data) nu faceam pauza de 7 zile ...acum vreau sa le iau corect .ultima pastila am luat-o marti ,iiar miercuri ar trebui sa incep iara..insa am o intrebare ..daca pe miercuri nu mai am menstruatie si am contact sexual ma protejeaza doar prima pastila?? avand in vedere ca pana acuma le-am luat gresit? dupa cat timp isi fac efectul? trebuie sa folosesc si alte metode in acea saptamana ? mersi mult astept rasp

#2 2010-01-02 19:14:38

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: vreau un sfat

le-ai luat gresit...dar ai fost protejata in tot timpul asta.
daca ai fi facut pauza mai mare de 7 zile...atunci n-ai mai fi fost protejata de la pilula 1 din folia urmatoare.
insa tu...practic ai scurtat pauza ...ceea ce nu iti afecteaza protectia deloc.
acum...ia-le corect...faci pauza de 7 zile...si din ziua 8 incepi alta folie...si vei fi protejata inca de la inceputul ei smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-01-02 19:18:15

biibii
Membru
Inregistrat: 2010-01-02

mersii multtt

#4 2010-01-02 19:18:31

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

cu mare placere puss

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2010-01-22 14:34:27

EEU
New member
Inregistrat: 2008-11-04

deci, am o intrebare, nelamurire. Iau anticonceptionale de anul trecut, si nu am avut probleme de cand am inceput sa le iau. nici o sangerare, nimic. Si de 2 saptamani am inceput un regim, pe care azi l-am sfarsit, ca nu ma mai pot tine de el....si fix azi am avut niste sangerari, dar nu de culoare rosie, ci mai inchis asa. Sa fie de la faptul ca am tinut cura de slabire? ultima oara am avut contact sexual acum 3 saptamani si m-am si protejat, deci nu cred ca este vreo problema in privinta asta. O fi de la regim?

Publicitate

loading...

#6 2010-01-22 14:42:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, mai degraba e spotting, mai poate aparea si daca iei AC de mai mult timp
sau poate ai racit putin
daca se repeta si luna viitoare, mergi la medic, poate trebuie sa schimbi pastilele
dar si mie mi se mai intampla cam o data pe an

#7 2010-01-22 18:17:55

EEU
New member
Inregistrat: 2008-11-04

a ok, pai nu am mai avut sangerari, adik de dimineata de 2 ori dar f putin, si atat. probabil am racit putin, ca am simtit, ok multumesc mult:*

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.