|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu:(#1 2010-01-02 21:38:27
Vreau sa stiu:(Nu stiu cum sa incep.Am avut raport sexual cu prietenu' meu dar cu prezervativ.Dupa ce a ejaculat,prezervativu' a ramas in mine.A doua zi m-am dus la farmacie si mi-am luat pilula de a 2 a zi(POSTINOR2).pe24 decembrie sa intamplat..Normal pe la sf lunii trebuia sa-mi vina.In prospect scria ca poate sa-mi intarzie CM 5 zile.Am asteptat eu dar a trecut prea mult si nu mi-a venit.Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?Vreau un raspuns urgent...:(multumesc:* Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline #2 2010-01-02 21:45:45
Re: Vreau sa stiu:(Daca ai luat corect postinorul, a 2a pastila la 12 ore, nu cred ca ai cum sa fii gravida. Pe prospect scrie ca iti intarzie FIX 5 zile? Si ai menstruatia regulata de zici ca trebuia sa-ti vina la sfarsitul lunii? Offline #3 2010-01-02 22:04:05
Re: Vreau sa stiu:(Da...scria 5 zile.Am luat pastila cum scria in prospect.Da,imi vine regulat.Chestia e ca nu mi-a venit deloc in luna decembrie.Si suntem in ianuarie acum:(ms pt ajutor Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline #4 2010-01-02 22:40:03
Re: Vreau sa stiu:(nu scrie 5 zile. sau oricum poate sa iti intarzie si mai mult. de ex mie mi a venit mai devreme cu 2 saptamani. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #5 2010-01-02 22:58:52
Re: Vreau sa stiu:(da...se poate..eu mai astept:( Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-04 11:26:38
Re: Vreau sa stiu:(Alcoolul interactioneaza cu AC? am baut doua pahare de sampanie de revelion si luasem ultima pastila din blister la ora 21. dupa sampanie m-a luat cu rau . Au interactionat in vreun fel ? Offline #7 2010-01-04 11:59:12
Re: Vreau sa stiu:(Alcoolul nu interactioneaza cu anticonceptionalele. In America, in sfarsit! Offline #8 2010-01-04 12:07:50
Re: Vreau sa stiu:(Multumesc frumos Angel! Offline #9 2010-01-04 12:13:38
Re: Vreau sa stiu:(Npc, dreea In America, in sfarsit! Offline #10 2010-01-04 13:01:26
Re: Vreau sa stiu:(buna, am si eu o intrebare Offline #11 2010-01-04 13:03:48
Re: Vreau sa stiu:(poti sa-l faci, da Offline #12 2010-01-04 13:59:07
Re: Vreau sa stiu:( Nu radem, ca si eu, imi facusem rezolutie inainte de anul nou sa fac un test de sarcina, asa, ca sa ma aflu in treaba, ca pana la urma in afara ca dai niste bani n-ai ce sa pierzi...un pic de suspans si gata. A iesit negativ, Slava Domnului, si ma simt mai bine. Offline #13 2010-01-04 14:01:57
Re: Vreau sa stiu:(cum sa-ti dai seama numai cand nasti? voi chiar credeti tot ce se zice la tv? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #14 2010-01-04 14:08:29
Re: Vreau sa stiu:(era un caz mai deosebit era parca cineva cu alte probleme...pe discovery am vazut si eu dar f putin Offline #15 2010-01-04 14:13:48
Re: Vreau sa stiu:(Cica avea probleme hormonale ft ciudate, mereu venea menstruatia altfel, si observase ca s-a ingrasat, dar era ceva gen mereu ocupata si a stat sigura sigura ca toate efectele sunt de la anticonceptionalele pe care incepuse sa le ia la scurt timp dupa ce ramasese gravida. Oricum, faza ciudata e totusi copilul era sanatos in conditiile astea. Deci minuni se intampla mereu. Offline #16 2010-01-04 14:19:30
Re: Vreau sa stiu:(eu nu ma refer la menstruatie peste sarcina...eu ma refer la faptul k burta aia creste...si se misca Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-01-04 14:21:02) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #17 2010-01-04 16:13:08
Re: Vreau sa stiu:(buna...as avea si eu o problema...am inceput relatiile sexuale cu prietenul meu..in ultima perioada am facut-o des iar eu nu eram obisnuita sa o fac...iar ultima oara am facut-o fara prezervativ.nu s-a terminat in mine. am facut-o in penultima zi si in ultima zi cand trebuia sa imi vina ciclu. de atunci au trecut exact 7 zile si de cand trebuia sa imi vina si nimic:( ii posibil sa fie o dereglare hormonala..sau de la faptu ca am fost excitata prea tare ... sau ii posibil sa fiu insarcinata ? Offline #18 2010-01-04 17:19:34
Re: Vreau sa stiu:(ma lamureste si pe mine cineva? va rog spuneti-mi si mie cum stau lucrurile in cazul ovulatiei ? cand avem verde la sex ? adica care este perioada propice actului sexual, cu cele mai putine sanse de a ramane insarcinata ? daca o facem in timp ce prietena mea are ciclu poate ramane sau nu insarcinata? si in cazul in care am facut sex protejat , dar cand am retras penisul din vagin prezervativul a alunecat putin ( tin sa precizez ca prezervativul a alunecat un pic la iesirea din vagin, adik aproape iesise penisul afara, dar e posibil sa fi ramas un pic de sperma la iesirea din vagin ) fata poate ramane insarcinata ? nu stim nici perioada ovulatiei pentru ca ea are un ciclu neregulat . daca ma poate ajuta cineva astept un raspuns . multumesc anticipat Offline #19 2010-01-04 17:27:30
Re: Vreau sa stiu:(Se poate calcula perioada fertila chiar si la un ciclu nereculat, cu precizarea ca, evident, nu e un calcul foarte precis: Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|