homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele si testele de sarcina

#1 2010-01-02 23:59:50

mewa
New member
Inregistrat: 2010-01-02

anticonceptionalele si testele de sarcina

...urgent!!!!!!...
..folosesc jeanine d 3 luni (prima data cand iau anticonceptionale), ce mi-au fost recomandate in urma unei ecografii cand doamna doctor a descoperit un chist la niv ovarului drept..(mentionez k luna ant controlului nu am avut menstruatie, iar la ecograf nu s-a observat nici o sarcina)..apoi timp de 2 luni (cu anticonc) menstra mi-a venit normal, luna aceasta insa am avut doar cheaguri brun inchis spre negru (2-3 zile), atat..am continuat sa i-au pastilele in mod normal, si mi-am facut si 2 teste de sarcina..teste am facut si pe parcursul celor 2 luni in care nu am observat nimic ciudat..toate au fost negative..frica mea consta in faptul ca as putea fi insarcinata intrucat in ultima sapt am obs k mi s-a marit burtik si s-a intarit(deci ar trebui sa fiu cel putin in luna a 3-a spre a 4-a)..am senzatii ciudate de greata..plus lipsa menstrei normale{doar cheaguri  brune)..este posibil asa ceva?
pot anticonceptionalele influenta testele de sarcina?
este posibil ca ecograful sa nu fi depistat o sarcina?(km de 2-3 sapt?)
luni merg la un control insa  pana atunci...
va rog...e urgent...

Ultima oara a fost editat de mewa (2010-01-03 00:25:53)

#2 2010-01-03 00:03:01

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

Re: anticonceptionalele si testele de sarcina

eu zic ca nu ai motive sa fii ingrijorata dar mai asteapta si alte pareri

pc  pc

#3 2010-01-03 00:05:24

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

nu inteleg de ce iti faci griji din moment ce iei AC.uri?...ai sarit din ele?...nu ai luat corect?...poti sa ai si dereglari de la ele...iar daca era o sarcina de mai demult observai pana acum...nu cred ca ai de ce sa iti faci griji...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#4 2010-01-03 00:22:55

mewa
New member

mc k ati raspuns..imi fac griji intrucat am simptomele pe care o sarcina le presupune, una km de cel putin 16 saptamani..nu nu ma uitat nici o pastila, le i-au mereu la aceeasi ora diferenta de cateva min..iar contacte neprotejate au fost doar 3..
frica consta cin posibilitate existentei sarcinii inaintea administrarii anticonc si a nedetestarii ei de testele de sarcina si de ecograf..(prima zi de anticonc fiind 3 noiembrie, iar ecograful fiind facut p data de 7 octombrie).. se poate inatampla asa ceva?
din ce saptamana este vizibila sarcina la ecograf?..
..daca nu e posibil asa ceva..atunci care ar putea fi cauzele simptomelor?(burtik marita si intarita..dureri la niv ovarelor..senzatie de sufocare..sani mariti, intariti si sensibili-insa acest sipmtom a disparut-..senzatia de balonare...)..
..mc pt raspunsuri..

Ultima oara a fost editat de mewa (2010-01-03 00:31:58)

#5 2010-01-03 00:24:48

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

anticonceptionalele nu influenteaza rezultatul testelor de sarcina...deci nu cred ca trebuie sa fii nelinistita...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Publicitate

loading...

#6 2010-01-03 11:18:06

mewa
New member

nu ma mai poate ajuta nimeni in legatura cu problema mea?..sunt foarte speriata..oare d-na doctor nu este online..as dori un raspuns si din partea dumneaei..
...va rog..

#7 2010-01-03 12:29:08

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

mewa, o sarcina se depisteaza la ecograf abia la 6 saptamani, deci daca ai fi fost insarcinata in momentul in care ai facut ecograful, nu prea s-ar fi putut vedea sarcina. Am inteles ca suspectezi o sarcina de dinainte sa iei anticonceptionale ( care, apropo, nu influenteaza testul de sarcina ), dar de ce ? Ai avut vreun contact neprotejat, s-a rupt prezervativul, sau de ce banuiesti ca ai fi insarcinata ? Oricum, pana stai cu indoiala, fa analiza de sange Beta HCG care iti va spune sigur daca esti sau nu insarcinata; e cel mai singur mod de a afla.

Si ah, ar fi chiar indicat sa afli in mod sigur daca esti sau nu insarcinata, mai mult decat doar pentru linistea ta proprie, pentru ca daca cumva ai bebe, trebuie sa intrerupi anticonceptionalele ... Asa ca fie mergi la medic sa mai faci un ecograf ( banuiesc ca au trecut 6 saptamani de la contactul acela cu risc ), fie faci analiza de sange de care ti-am spus mai sus. Bafta !

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-01-03 12:31:11)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#8 2010-01-03 16:57:32

mewa
New member

a fost un accident ...sa rupt prezevativul insa am luat postinor conform indicatiilor(corect)..si nu cred sa nu-si fi facut efectul..insa..asa cum am spus am mai multe simptome care ma ingrijoreaza..
programare mi-am facut deja pt ecograf..as fi mers mai rpd insa acum cu sarbatorile..nu a fost d-na doctor..abia astept sa aflu ceva sigur..insa tot nu inteleg cum toate testele efectuate au iesit negative..am procedat corect cand le-am facut si la distanta de timp intre ele..nu-mi pot explica..

#9 2010-01-03 17:02:59

kdeea
Platinum member

Daca ai luat Postinor, ai facut si teste care au iesit negative, nu cred sa fie vorba de sarcina, eu zic sa te linistesti. Simptomele tale pot avea si alta cauza, nu trebuie neaparat sa fie vorba de sarcina, asa cum nu orice durere de cap inseamna neaparat o tumora. Incearca sa te linistesti macar pana ajungi la medic. Eventual mai fa un test, cu prima urina dimineata. La o sarcina atat de avansata ( daca ar fi vorba de asta ), trebuie sa iasa pozitiv ( repet, daca e cazul ). Succes smile

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-01-03 17:03:16)

#10 2010-01-03 17:18:55

mewa
New member

multumesc mult pt ajutor kdeea...maine se va vedea ce si cum este..pana atunci mai o noapte de trecut si gata..
:-<..

#11 2010-01-03 17:32:34

kdeea
Platinum member

Pentru putin si multa bafta. Sa ne tii la curent smile

#12 2010-01-06 21:41:24

mewa
New member

..in sfarsit m-am linistit..am fost la doctor si mi-am facut un ecograf..nici tu sarcina si nici tu chist..simptomele pe care le aveam se datorau anticonceptionalelor, iar pe parcurs ar trebui sa samelioreze si chiar sa dispara..abia ast..multumesc tuturor pentru sfaturi..

#13 2010-01-07 12:02:00

kdeea
Platinum member

No, vezi ? Era destul de evident. Numai bine smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.