|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si testele de sarcina#1 2010-01-02 23:59:50
anticonceptionalele si testele de sarcina...urgent!!!!!!... Ultima oara a fost editat de mewa (2010-01-03 00:25:53) Offline #2 2010-01-03 00:03:01
Re: anticonceptionalele si testele de sarcinaeu zic ca nu ai motive sa fii ingrijorata dar mai asteapta si alte pareri Offline #3 2010-01-03 00:05:24
Re: anticonceptionalele si testele de sarcinanu inteleg de ce iti faci griji din moment ce iei AC.uri?...ai sarit din ele?...nu ai luat corect?...poti sa ai si dereglari de la ele...iar daca era o sarcina de mai demult observai pana acum...nu cred ca ai de ce sa iti faci griji... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #4 2010-01-03 00:22:55
Re: anticonceptionalele si testele de sarcinamc k ati raspuns..imi fac griji intrucat am simptomele pe care o sarcina le presupune, una km de cel putin 16 saptamani..nu nu ma uitat nici o pastila, le i-au mereu la aceeasi ora diferenta de cateva min..iar contacte neprotejate au fost doar 3.. Ultima oara a fost editat de mewa (2010-01-03 00:31:58) Offline #5 2010-01-03 00:24:48
Re: anticonceptionalele si testele de sarcinaanticonceptionalele nu influenteaza rezultatul testelor de sarcina...deci nu cred ca trebuie sa fii nelinistita... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-03 11:18:06
Re: anticonceptionalele si testele de sarcinanu ma mai poate ajuta nimeni in legatura cu problema mea?..sunt foarte speriata..oare d-na doctor nu este online..as dori un raspuns si din partea dumneaei.. Offline #7 2010-01-03 12:29:08
Re: anticonceptionalele si testele de sarcinamewa, o sarcina se depisteaza la ecograf abia la 6 saptamani, deci daca ai fi fost insarcinata in momentul in care ai facut ecograful, nu prea s-ar fi putut vedea sarcina. Am inteles ca suspectezi o sarcina de dinainte sa iei anticonceptionale ( care, apropo, nu influenteaza testul de sarcina ), dar de ce ? Ai avut vreun contact neprotejat, s-a rupt prezervativul, sau de ce banuiesti ca ai fi insarcinata ? Oricum, pana stai cu indoiala, fa analiza de sange Beta HCG care iti va spune sigur daca esti sau nu insarcinata; e cel mai singur mod de a afla. Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-01-03 12:31:11) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2010-01-03 16:57:32
Re: anticonceptionalele si testele de sarcinaa fost un accident ...sa rupt prezevativul insa am luat postinor conform indicatiilor(corect)..si nu cred sa nu-si fi facut efectul..insa..asa cum am spus am mai multe simptome care ma ingrijoreaza.. Offline #9 2010-01-03 17:02:59
Re: anticonceptionalele si testele de sarcinaDaca ai luat Postinor, ai facut si teste care au iesit negative, nu cred sa fie vorba de sarcina, eu zic sa te linistesti. Simptomele tale pot avea si alta cauza, nu trebuie neaparat sa fie vorba de sarcina, asa cum nu orice durere de cap inseamna neaparat o tumora. Incearca sa te linistesti macar pana ajungi la medic. Eventual mai fa un test, cu prima urina dimineata. La o sarcina atat de avansata ( daca ar fi vorba de asta ), trebuie sa iasa pozitiv ( repet, daca e cazul ). Succes Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-01-03 17:03:16) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #10 2010-01-03 17:18:55
Re: anticonceptionalele si testele de sarcinamultumesc mult pt ajutor kdeea...maine se va vedea ce si cum este..pana atunci mai o noapte de trecut si gata.. Offline #11 2010-01-03 17:32:34
Re: anticonceptionalele si testele de sarcinaPentru putin si multa bafta. Sa ne tii la curent Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #12 2010-01-06 21:41:24
Re: anticonceptionalele si testele de sarcina..in sfarsit m-am linistit..am fost la doctor si mi-am facut un ecograf..nici tu sarcina si nici tu chist..simptomele pe care le aveam se datorau anticonceptionalelor, iar pe parcurs ar trebui sa samelioreze si chiar sa dispara..abia ast..multumesc tuturor pentru sfaturi.. Offline #13 2010-01-07 12:02:00
Re: anticonceptionalele si testele de sarcinaNo, vezi ? Era destul de evident. Numai bine Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|