homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Salutări

#1 2010-01-03 13:13:45

CradleofFilth
New member
Inregistrat: 2010-01-03

Salutări

Nu am găsit vreun topic pentru "să ne cunoaştem" sau ceva de genul, aşa că rog orice moderator să mute postul ?n domeniul respectiv la nevoie.

Aşa, mă numesc Cosmin, 19 ani făcuţi acum 3 săptăm?ni şi virgin (şi de ce nu m?ndru) pentru cine vrea să ştie. Că tot văd pe aici indivizi care se vaită că sunt virgini la v?rsta X şi apoi sare extra cu Dumnezeul lui idiot să ?i ?mpace...

Am ajuns să dau peste acest forum prin intermediul unui prieten de-ai mei, care, complexat fiind de faptul că a stat prea mult ?n casă şi că nu ştie să se comporte cu fetele, a ?nceput ?ntr-o zi să vă citească topicul despre accidente haioase vreo 6 ore... Apoi a citit despre sex oral şi a ?nceput să vrea şi el asta, cu toate că pentru el sexul anal şi oral erau ca manelele pentru un metalhead. Am savurat şi eu ce e drept c?teva minute topicul despre accidente, apoi am mai revenit prin alte zile şi acum am decis să fac cont.

?nt?i de toate vreau să felicit pe majoritatea care postează aici, pentru lipsa de inhibiţii pe care o au ?n a vorbi despre acest subiect. Mi se pare ceva de lăudat , cu toate că poate veţi spune că din spatele tastaturii poţi fii şi preşedintele ţării şi un şmecher de cartier.

Sunt trei lucruri pe care pot spune că le venerez mai presus de orice ?n viaţă: arta, natura şi femeia. Prin urmare ţin să ?mi arăt toată aprecierea faţă de voi şi mai ales pentru persoane de genul lui LadyPink, care este at?t de deschisă la minte ?nc?t ar trebui să dea lecţii bărbaţilor despre cum se vorbeşte. Nu am găsit cea mai bună comparaţie poate. Şi nu mă refer numai la ea, dar e singurul username care ?mi vine ?n minte acum.

Cum am destul timp pentru stat acasă şi cum majoritatea cursurilor şi a ceea ce lucrez o fac la calculator, o să mă alătur şi eu comunităţii. So, nice to meet you and rock on \,,/ .

"Nothing will keep us apart
We could kill them all if our desire tore free
Our union is one sweet sinful Eve"
(Cradle of Filth - "The Black Goddess Rises")

#2 2010-01-03 13:17:49

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: Salutări

bine ai venit, Cradle!

eu am o curiozitate: in concret, cum se manifesta veneratia ta fata de natura? smile

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3 2010-01-03 13:27:42

CradleofFilth
New member

lucia05 a scris:

bine ai venit, Cradle!

Mulţumesc. ?nc?ntat.

lucia05 a scris:

eu am o curiozitate: in concret, cum se manifesta veneratia ta fata de natura? smile

Admir natura pentru felul ?n care de-a lungul milioanelor de ani a făcut faţă unor ameninţări cu mult mai mari şi mai periculoase dec?t noi, pentru faptul că ne oferă orice avem nevoie pentru a trăi şi pentru că faţă de divinităţi o pot vedea, o pot simţi, nu mă pedepseşte, nu ?mi spune că sunt rău, nu ?mi spune cum să mă port. E ca un acord mutual ?ntre mine şi ea. Eu am grijă pe c?t pot să nu ?i provoc daune, iubesc plimbările ?n munţi, toamna, la fel şi animalele, pe care le ajut oridec?te ori pot pentru că spre deosebire de oameni nu ştiu ce e aceea minciuna... Dacă nu scriu poezii care să trateze teme de genul acesta, mă mulţumesc ?n a mă plimba ?n s?nul ei.

#4 2010-01-03 13:28:55

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Bine ai venit si multumesc pentru aprecieri. Sunt destule persoane aici care iti pot arata si partile nebanuite ale unei situatii/relatii si multe dintre sfaturi sunt folositoare. Pana la urma , important e sa te simti bine in propria-ti piele, ca ce e valabil la mine poate nu e valabil la tine si invers - si asta nu inseamna ca vreuna dintre parti greseste. Eu sunt ok cu mine ca sunt dezinhibata, altele se simt foarte ok si bine cu ele fiind mai conservatoare. Atata timp cat nu suntem toti la fel si mai privim si in alte directii, eu zic ca-i un lucru bun, cine stie cate perspective asupra unei situatii poti sa primesti de la o discutie pe un astfel de forum? smile

#5 2010-01-03 13:34:50

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

Welcome, Cradle!  smile

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

Publicitate

loading...

#6 2010-01-03 13:39:33

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

bine ai venit printre noi. sedere cat mai lunga smile

#7 2010-01-03 13:47:46

jessyca
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2009-12-30

bine ai venit;)

Be obscene, be, be, obscene
Be obscene, baby, and not heard.......18 18

#8 2010-01-03 13:48:47

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Bun venit Cradle! smile

#9 2010-01-03 13:57:28

CradleofFilth
New member

Nici nu mă aşteptam la o primire mai puţin călduroasă de at?ta.
@LadyPink, de acord. Nu am fi existat azi dacă nu era diversitate. Şi bine v-am găsit. smile

#10 2010-01-03 14:20:04

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Bine ne ai gasit cradle! tongue
Iti doresc o sedere cat mai lunga pe acest forum!
Aaa, si inca ceva, ma bucur sa te aud ca esti virgin la 19 ani si ca nu esti suparat din cauza asta! wink

In America, in sfarsit!big_smile

#11 2010-01-03 14:24:03

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

bine ai venit puss
sper sa nu te speriem prea repede wink

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#12 2010-01-03 15:04:07

CradleofFilth
New member

rrammonna a scris:

bine ai venit puss

Thanks >big_smile<.

rrammonna a scris:

sper sa nu te speriem prea repede wink

Am r?s c?t am putut la "2 Girls and 1 Cup". Nu cred că mă mai poate speria ceva lol.

#13 2010-01-03 15:09:52

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Bine ai venit CradleofFilth!
Very nice to meet you! smile
Dupa numele pe care ti l-ai ales pentru acest forum, imi dau seama de preferintele tale muzicale applause. Uite inca cineva de-al meu, un metalhead! big_smile
da..Cradle of filth rocks! tummenupp
rock rock rock
Si e f tare avatarul cu Dani tummenupp. sa nu mi se mai zica doar mie k am avatar scary chicot
Esti foate binevenit printre noi! big_smile

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2010-01-03 15:14:59)

They can because they think they can.

#14 2010-01-03 15:17:49

CradleofFilth
New member

OneOnly a scris:

Bine ai venit CradleofFilth!
Very nice to meet you! smile
Dupa numele pe care ti l-ai ales pentru acest forum, imi dau seama de preferintele tale muzicale applause. Uite inca cineva de-al meu, un metalhead! big_smile
da..Cradle of filth rocks! tummenupp
rock rock rock
Si e f tare avatarul cu Dani tummenupp. sa nu mi se mai zica doar mie k am avatar scary chicot
Esti foate binevenit printre noi! big_smile

Oho, nu mă aşteptam la asta. My dark respect! Stay filthy rock !

#15 2010-01-03 15:47:15

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

welcome, Cradle big_smile

One, cum poti sa zici ca ai avatar scary? rotfl2 Dany e oky, doar ca s`a cam comercializat CoF de vreo cativa ani tongue oricum albumele de pana in Damnation And A Day sunt preferatele mele  smile

Asa cum zicea si One, esti binevenit printre noi  rock

#16 2010-01-03 15:48:47

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

pai n-am zis eu, au zis fetele sophie rotfl

They can because they think they can.

#17 2010-01-03 15:52:22

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Va rog frumos sa imi dea si mie cimeva link-ul catre topicul despre accidente haioase

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#18 2010-01-03 17:51:45

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Hail,my friend ! Comunitatea metalistilor de pe forum creste vazand cu ochii. big_smile

#19 2010-01-03 18:06:19

kristall
Full member
De la: MD
Inregistrat: 2008-10-15

happy  bun venit!!!  happy

Ce que femme veut, Dieu le veut!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.