homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Preotul: "Domnişoară"?-2

#20 2010-01-03 19:00:29

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: Preotul: "Domnişoară"?

Nu stiu de ce presimt eu ca iar o sa se dea in diverse de la postarile de genul asta smile

#21 2010-01-03 19:01:18

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

MissO girl a scris:

CradleofFilth a scris:

ShineOfBlood a scris:

Ca tot se zicea de experiente cu popi big_smile Eu am de-a face cu popi si fanatici religiosi peste tot...nu stiu cum ii gasesc. Ultima oara a venit popa la noi acum vreo 3 saptamani (mama e bisericoasa rau)...si imi intinde mie ce naiba avea el,icoana si inca ceva... Eu,cu fata mea senina si vesela "Nu smile "   "Cum nu?"    "Uite-asa. Nu. Nu cred in tampeniile astea. Sa te inchini la ceva ce nu exista e pentru oameni fara personalitate si judecata. Eu nu ma simt." (exact asa i-am spus eu popii)   "Necredincioaso!"   "Eu.   spranceana "   "Cum indraznesti sa spui asa ceva?"     "Uite-asa. Vreti sa repet?"     "Nu,nu! O sa arzi in flacarile iadului!"     "Flacarile iadului pe care il cred inexistent? Bine. smile Cum ziceti dumneavoastra. O seara placuta,cred ca ne-ati stropit destul prin casa cu apa aia chioara. Ne vedem la anu'. smile"
Exact asa a decurs ultima discutie a mea cu popa. Si in genul asta decurg toate big_smile Da,stiu ca omu' nu are nicio vina,dar e fun... si n-au nicio scuza sa ma faca pe mine nu stiu cum ca nu cred in their crap.

I love you! lol  (data naşterii : ... 1994 ). Unele persoane sunt inteligenţe de la v?rste tot mai mici. Sunt sigur că te-ai lepădat de prostiile astea de mult. Eu doar de 3 ani... mai bine dec?t niciodată... ^_^.

offtopic

vrei sa spui ca nu crezi in dumnezeu?

Eu sau el? big_smile Eu tocmai am explicat mai sus ca n-am crezut niciodata.

#22 2010-01-03 19:01:53

LadyPink
Platinum member
Site

E valabil pentru amandoi, Miss smile Adica nici unul dintre ei nu crede

#23 2010-01-03 19:02:01

OmniaVincitAmor
Insomniac member

LadyPink a scris:

Nu stiu de ce presimt eu ca iar o sa se dea in diverse de la postarile de genul asta smile

O sa se dea in altele cand o sa apara extra. Eu una sper sa se abtina.

#24 2010-01-03 19:03:14

LadyPink
Platinum member
Site

Shine, poate sa se dea in altele si fara sa apara Extra. Pentru ca si voi sunteti la fel de vehementi, doar ca pe partea cealalta lol Adica, stiu de tine ca ti-am mai citit parerile legate de topicul asta, nu stiu de Cradle... dar pare si el destul de hotarat smile

Publicitate

loading...

#25 2010-01-03 19:05:43

CradleofFilth
New member
Inregistrat: 2010-01-03

La mine se referea, mi-a ?ngroşat ce am scris.

Nu, sigur că nu cred. De ce aş crede ?n cea mai nenorocită religie? Dintre toate, creştinismul este una dintre cele mai oribile. Religia nu face altceva dec?t să limiteze g?ndirea individului, să forţeze norme şi morale... Dumnezeu este cel mai nenorocit personaj din literatură şi mai ales mitologie. Omoară copii, spune că poţi să vinzi fiica ca prostituată, favorizează uciderea ?ntre vecini, dacă unul dintre ei nu crede ?n el şi tot aşa. Apucă_te să citeşti Biblia, vei asista la un film horror.

Din punct de vedere religios, sunt ateu, deoarece religia sfidează orice logică şi se contrazice ?n o grămadă de puncte. ?n afara religiei, sunt agnostic. Deoarece nu se poate demonstra nici existenţa unui Dumnezeu, nici inexistenţa acestuia, pentru că s-ar ajunge la contradicţii dacă ne_am axa pe una din aceste două extreme.

Editare : LadyPink, no problem... nu mă cobor la mintea ăluia, oricum topicul era legat de situaţia haioasă de a fi confundat cu o fată de către Batman.. dar chiar şi aşa, ignoraţi orice postare a respectivului sau ?nchideţi topicul .. e mai sigur. Oricum, nu i-ar strica să mai pună m?na pe un Kant.

Ultima oara a fost editat de CradleofFilth (2010-01-03 19:07:41)

"Nothing will keep us apart
We could kill them all if our desire tore free
Our union is one sweet sinful Eve"
(Cradle of Filth - "The Black Goddess Rises")

#26 2010-01-03 19:05:46

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Exista oameni care cred intr-o putere divina si oameni care nu cred. Eu le respect alegerile celor care cred,pentru ca unii oameni pur si simplu au nevoie sa creada in ceva,sa fie motivati de ceva,sa creada ca o rugaciune face problemele sa dispara,s.a.m.d. Totusi,respectul trebuie sa fie reciproc,si in niciun caz nu imi voi cenzura eu opiniile si reactiile pt a le menaja pe ale celorlalti tongue Fiecare are dreptul la libera exprimare.

#27 2010-01-03 19:13:55

LadyPink
Platinum member
Site

Shine, sigur ca nu trebuie sa-ti schimbi tu parerile sau sa ti le cenzurezi pentru ca cineva crede altceva. E vorba de vehementa cu care se sustine un lucru (vorbind in general, nu doar despre religie) si care poate fi mai jignitoare decat daca ai spune simplu ca tu crezi sau nu crezi in cutare lucru. Atata tot

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2010-01-03 19:14:20)

#28 2010-01-03 19:15:52

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai ce a fost jignitor? smile Ce i-am zis popii? Da,in general aia cred,pt ca pana acum am dat numai peste oameni care cred in Dumnezeu de dragul de a crede in ceva si atat. Asta mi se pare stupid. Aici era vorba de patanii cu popi,si am povestit-o si eu pe a mea. N-am zis nimic la adresa nimanui de pe forum. smile

#29 2010-01-03 19:18:12

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

ok...cradle ms pentru rasp...am inteles......

#30 2010-01-03 19:49:01

LadyPink
Platinum member
Site

Shine, nu ma refeream la subiectul asta, ma refeream in general si la faptul ca poate degenera extrem de usor un astfel de subiect smile Si cum te stiu eu pe tine, patimasa in situatii de genul asta - iar vehementa ta se deduce si se vede clar in felul in care s-a purtat discutia cu preotul respectiv - atunci am explicat cum vad eu lucrurile. Dar, repet, vorbeam despre vehementa in pareri la modul general (cu care personal am o oarecare problema pentru ca extremele nu mi se par niciodata bune - cu toate ca eu singura o dau uneori dintr-o extrema in alta tongue).
Chiar mi-as dori ca topicul asta sa ramana doar cu povestiri haioase cu preoti si sa nu o dam/dati iar in discutii interminabile despre 'eu cred' - 'eu nu cred' smile

#31 2010-01-03 19:58:05

CradleofFilth
New member

Aşa va fi smile

#32 2010-01-03 20:06:58

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Revenind... big_smile Popa ala a plecat cu o fata tare interesanta. Presimt ca nu va mai trece pe la noi in viitor big_smile Era haios ala mai tinerel care venise cu popa,si care canta. Se uita ca la filme. O punga de popcorn ii mai trebuia big_smile

#33 2010-01-03 20:15:59

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Si mama ta ti-a zis ceva, Shine ? Adica ... Ea cum accepta chestia asta ? smile Pentru ca spui ca ea e religioasa, iar tu esti exact la celalalt capat, are ceva de zis vis-a-vis de situatia asta ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#34 2010-01-03 20:29:27

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Vis-a-vis de situatia cu popa: ea era in sufragerie in momentul ala big_smile Eu eram pe hol cu popa. N-a auzit,si cand nu l-a mai gasit pe popa in hol,eu m-am facut ca ploua angel big_smile

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-03 20:31:51)

#35 2010-01-03 20:31:03

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Vis-a-vis de situatie,in general (ea crestina,eu copil demonic care scoate numai blasfemii pe gura),nu zice nimic. Inca spera ca intr-o zi sa cred ce zice ea. Cand am intrebat-o de ce crede,n-a stiut sa-mi raspunda,dar spera in continuare sa ma convinga si pe mine. smile In fine...fiecare cu piticii lui de pe creier.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-01-03 20:32:33)

#36 2010-01-03 20:37:21

CradleofFilth
New member

ShineOfBlood a scris:

Vis-a-vis de situatie,in general (ea crestina,eu copil demonic care scoate numai blasfemii pe gura),nu zice nimic. Inca spera ca intr-o zi sa cred ce zice ea. Cand am intrebat-o de ce crede,n-a stiut sa-mi raspunda,dar spera in continuare sa ma convinga si pe mine. smile In fine...fiecare cu piticii lui de pe creier.

Savurez fiecare post  applause

#37 2010-01-03 20:38:29

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ma bucur,Cosmin. smile

#38 2010-01-03 21:58:26

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

cosmin???va cunoasteti?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.