homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Preotul: "Domnişoară"?

#1 2010-01-03 16:01:03

CradleofFilth
New member
Inregistrat: 2010-01-03

Preotul: "Domnişoară"?

Sper să vă binedispună ce veţi citi...

Acum 20 de minute a venit popa cu o măciucă ?n m?nă şi busuioc, sau ceva de genul. Mama ?l chemase mai mult pentru tataia. Şi trece ?n dreptul lui şi ?mi strigă "Ascunde-te ?n baie că a venit popa.". Tataia, prost, intră el... nu am mai văzut aşa familie de proşti.

Vine popa la mine ?n cameră... eu cu spatele la el, la calculator.
"-Domnişoară?
*?ntorc capul*
-Ah, mă scuzi.
-Nu vreau.
*arăt?nd crucea* - Nu vrei?
-Nu.
-Ok, mă scuzi.
*pleacă*"

End big_smile.

"Nothing will keep us apart
We could kill them all if our desire tore free
Our union is one sweet sinful Eve"
(Cradle of Filth - "The Black Goddess Rises")

#2 2010-01-03 16:07:34

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Re: Preotul: "Domnişoară"?

rotfl2

asta imi aduce aminte de o faza din Ratb ... pe prietenul meu il intreaba un tip din spatele lui: Domnisoara, coborati la prima? Pe mine m`a bufnit rasul instant si ala era socat, mai ales cand s`a intors prietenul meu cu fata catre el sa`i raspunda rotfl2

#3 2010-01-03 16:13:42

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Mda, apropo de asta, ceva in genul a patit-o un prieten cu parul lung, statea pe strada undeva si vine o tipa cu niste pliante ( el era cu spatele ) despre Always sau ceva de genul asta, oricum absorbante, produse de igiena intima feminina, din astea, si l-a batut pe umar sa se intoarca si i-a intins si lui un pliant lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2010-01-03 16:19:04

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

rotfl2 rotfl rotfl2

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#5 2010-01-03 16:32:34

CradleofFilth
New member

lol Tare. La ce perverşi sunt majoritatea, probabil ?mi făcea şi avansuri dacă nu mă ?ntorceam.

Publicitate

loading...

#6 2010-01-03 16:35:12

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

rotfl rotfl
era misto sa iti fi pupat si mana lol asa,din respect pentru femei lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#7 2010-01-03 16:38:45

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

rotfl2 rotfl2

pc  pc

#8 2010-01-03 16:41:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

offtopic  mi-am adus aminte de o melodie de la Cradleof Filth cu o tipa care urla infiorator  bang

#9 2010-01-03 16:42:29

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

amuzanta intamplare. dar de ce zici "familie de prosti" ? e vorba de familia ta, nu ?

#10 2010-01-03 16:54:06

jessyca
Full member
De la: Neverland
Inregistrat: 2009-12-30

kdeea a scris:

Mda, apropo de asta, ceva in genul a patit-o un prieten cu parul lung, statea pe strada undeva si vine o tipa cu niste pliante ( el era cu spatele ) despre Always sau ceva de genul asta, oricum absorbante, produse de igiena intima feminina, din astea, si l-a batut pe umar sa se intoarca si i-a intins si lui un pliant lol

rotfl2

Be obscene, be, be, obscene
Be obscene, baby, and not heard.......18 18

#11 2010-01-03 16:55:59

CradleofFilth
New member

Da... din păcate da... C?nd vine vorba de religie, sunt fanatici. Recunosc faptul că le pasă de mine şi ţin la mine, dar IQ-ul e la păm?nt la chestii din astea.

@Ramona: Da big_smile. Dacă ?mi dădea bani ?l lăsam să pupe orice...

@Gărgăriţa... what the fuck lol ?!

Ultima oara a fost editat de CradleofFilth (2010-01-03 16:56:32)

#12 2010-01-03 18:11:36

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

bai eu sunt batuta in cap...am citit de4ori...si nu ma prind unde e de ras big_smile/....poate imi explica cineva big_smile

#13 2010-01-03 18:16:00

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

El e tip,are pleata. Vine popa si il ia drept domnisoara. smile

#14 2010-01-03 18:20:18

Madalina85
Addicted member

shine...o dulce ca d obicei puss

#15 2010-01-03 18:34:48

CradleofFilth
New member

MissO girl a scris:

shine...o dulce ca d obicei puss

Yep... sunt printre puţinii male care păşesc pe tăr?mul acesta.

#16 2010-01-03 18:48:53

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ca tot se zicea de experiente cu popi big_smile Eu am de-a face cu popi si fanatici religiosi peste tot...nu stiu cum ii gasesc. Ultima oara a venit popa la noi acum vreo 3 saptamani (mama e bisericoasa rau)...si imi intinde mie ce naiba avea el,icoana si inca ceva... Eu,cu fata mea senina si vesela "Nu smile "   "Cum nu?"    "Uite-asa. Nu. Nu cred in tampeniile astea. Sa te inchini la ceva ce nu exista e pentru oameni fara personalitate si judecata. Eu nu ma simt." (exact asa i-am spus eu popii)   "Necredincioaso!"   "Eu.   spranceana "   "Cum indraznesti sa spui asa ceva?"     "Uite-asa. Vreti sa repet?"     "Nu,nu! O sa arzi in flacarile iadului!"     "Flacarile iadului pe care il cred inexistent? Bine. smile Cum ziceti dumneavoastra. O seara placuta,cred ca ne-ati stropit destul prin casa cu apa aia chioara. Ne vedem la anu'. smile"
Exact asa a decurs ultima discutie a mea cu popa. Si in genul asta decurg toate big_smile Da,stiu ca omu' nu are nicio vina,dar e fun... si n-au nicio scuza sa ma faca pe mine nu stiu cum ca nu cred in their crap.

#17 2010-01-03 18:54:17

CradleofFilth
New member

ShineOfBlood a scris:

Ca tot se zicea de experiente cu popi big_smile Eu am de-a face cu popi si fanatici religiosi peste tot...nu stiu cum ii gasesc. Ultima oara a venit popa la noi acum vreo 3 saptamani (mama e bisericoasa rau)...si imi intinde mie ce naiba avea el,icoana si inca ceva... Eu,cu fata mea senina si vesela "Nu smile "   "Cum nu?"    "Uite-asa. Nu. Nu cred in tampeniile astea. Sa te inchini la ceva ce nu exista e pentru oameni fara personalitate si judecata. Eu nu ma simt." (exact asa i-am spus eu popii)   "Necredincioaso!"   "Eu.   spranceana "   "Cum indraznesti sa spui asa ceva?"     "Uite-asa. Vreti sa repet?"     "Nu,nu! O sa arzi in flacarile iadului!"     "Flacarile iadului pe care il cred inexistent? Bine. smile Cum ziceti dumneavoastra. O seara placuta,cred ca ne-ati stropit destul prin casa cu apa aia chioara. Ne vedem la anu'. smile"
Exact asa a decurs ultima discutie a mea cu popa. Si in genul asta decurg toate big_smile Da,stiu ca omu' nu are nicio vina,dar e fun... si n-au nicio scuza sa ma faca pe mine nu stiu cum ca nu cred in their crap.

I love you! lol  (data naşterii : ... 1994 ). Unele persoane sunt inteligenţe de la v?rste tot mai mici. Sunt sigur că te-ai lepădat de prostiile astea de mult. Eu doar de 3 ani... mai bine dec?t niciodată... ^_^.

Ultima oara a fost editat de CradleofFilth (2010-01-03 18:56:11)

#18 2010-01-03 18:59:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Oh,even better: eu n-am crezut niciodata ca exista Dumnezeu. Nici cand eram mica,de 3-4 ani... intrebam mereu "de ce sa cred?" si nimeni nu stia sa-mi raspunda big_smile

#19 2010-01-03 18:59:53

Madalina85
Addicted member

CradleofFilth a scris:

ShineOfBlood a scris:

I love you! lol  (data naşterii : ... 1994 ). Unele persoane sunt inteligenţe de la v?rste tot mai mici. Sunt sigur că te-ai lepădat de prostiile astea de mult. Eu doar de 3 ani... mai bine dec?t niciodată... ^_^.

offtopic

vrei sa spui ca nu crezi in dumnezeu?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.