homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere la masea, fata umflata

#1 2010-01-03 17:17:38

bloody
Membru
Inregistrat: 2010-01-03

durere la masea, fata umflata

Buna tuturor,
In primul rand sunt noua pe aici, asa ca daca s-a discutat problema mea inainte imi cer scuze. Nu am rabdare sa caut din cauza unei dureri la o masea. Mi s-a umflat toata partea dreapta a fetei foarte tare si coboara umflatura si durerea pana la mijlocul gatului. M-am trezit ieri dimineata cu fata umflata si am inceput sa iau amoxicilina din 6 in 6 ore si ketonal. Umflatura nu s-a retras deloc si doar daca o ating putin ma doare incredibil de tare. Acum o ora mi-a curs putin puroi si sange din masea. Azi e duminica, asa ca nu cunosc niciun cabinet stomatologic deschis, insa maine la prima ora ma prezint la medic. Vreau sa stiu ce am si cum se trateaza. Am tot cautat pe google, dar nu am gasit.
Multumesc anticipat.

#2 2010-01-04 10:08:03

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: durere la masea, fata umflata

daca s-a umflat inseamna ca e o infectie cu puroi. se trateaza cu antibiotice si apoi se va lucra la masea.
dar trebuia sa fugi la urgente, nu sa iei antibiotice ne-prescrise de medic.

#3 2010-01-04 14:58:54

bloody
Membru
Inregistrat: 2010-01-03

ba e ok ca am luat amoxacilina, mi-a spus medicul sa mai iau 3 zile. Azi am fost la urgente si mi-a facut o incizie. A durut ca naiba, maine ma mai duc iar. mi-e frica wink)

#4 2010-01-04 15:15:47

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

las ca trece wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.