|
Nu esti logat.
Un sfat va rog-2#20 2010-01-14 17:52:03
Re: un sfat va rogmultumesc pentru sfat Offline #21 2010-01-14 22:18:50
Re: un sfat va rognegry din cate stiu eu trebuie sa treaca un timp,cateva luni nu stiu cate,pana sa faci un copil. Offline #22 2010-01-17 01:35:17
Re: un sfat va rogbuna seara!revin cu o noua problema:(dupa ce prietena mea a luat un postinor(avusesem un contact sexual nefinalizat) ,acum 5 zile a inceput sa aiba o secretie maro care s-a deovedit a fi si foarte putin abundenta,despre care a crezut initiala ca ar fi menstruatia pt ca zilele astea ar fi trebui sa ii vina...Dar e mai putina si arata altfel...Sa fie de la postinor?Postinorul fusese luat cam cu 10 zile inainte de aparitia secretie respective.Ce credeti?E cazul sa ne ingrijoram?Multumesc mult de tot.anticipat. Offline #23 2010-01-17 02:39:21
Re: un sfat va rogCel mai probabil este de la postinor. No stress. Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #24 2010-01-21 00:07:30
Re: un sfat va rogsecretia aceea e de la postinor...stati fara grija. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|