homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am devenit periculos de pudic in ultimii ani.

#1 2010-01-04 17:36:41

Bardikus
Membru
Inregistrat: 2010-01-04

Am devenit periculos de pudic in ultimii ani.

Salut,am aproape 18 ani si sunt baiat.Deci,nu stiu daca acest forum este numai pentru femei,insa m-am gandit ca este un forum destul de frecventat si probabil ca o sa gasesc o solutie la problema mea.Deci am o problema care acum a devenit MARE,si m-am hotarat sa postez pe forum. Nu pot sa ma duc la toaleta cand sunt in locuri cu alte persoane.Inainte nu eram deloc asa,desi cred ca totul mi se trage din excursia de la Praga de vara trecuta cu clasa.Intr-o excursie de 9 zile am avut decat 2 scaune si alea mici.DA! doar 2. Credeam ca o sa ma imbolnavesc daca nu reuseam sa fac odata.Am incercat si cu supozitoare si cu alimente laxative pe parcursul excursiei insa degeaba. Simteam ca mor in ultimele zile ale excursiei si de abia asteptam sa ajung acasa.Pur si simplu simteam ca ma inhiba ceva,probabil colegii,habar nu am ce.Mi-era frica sa nu ma imbolnavesc de ceva din cauza atator toxine acumulate in corp.Am ajuns pana la urma si am scapat. Problema a ajuns si la treaba mica in curand.Peste cateva luni am fost la un majorat unde am baut ceva evident tongue,si la un moment dat mi-a venit sa ma duc la toaleta.Surpriza: desi simteam ca vezica imi exploda nu vruia sa inceapa,pur si simplu,nush ce ma inhiba,nush de cine imi era rusine sau frica,nu stiu ce mo fi marcat cand am fost mic,insa nu am putut,am reusit sa ma duc doar imbatandu-ma ca sa nu mai fiu rusinat,si tinand mana in apa. Incidentul mi s-a mai intamplat apoi cand am fost pe la niste rude.La fel imi venea sa ma duc insa nu incepea. Apoi dinou la revelion am plecat la 4 dimineata chiar daca nu plecase aproape nimeni fiindca nu mai puteam tine in mine si incercasem totul la baie,mana in apa,sa imi scutur penisul,sa ii dau palme,am pus pe un prieten sa inchida usa,sa stea la usa,tot n-am reusit. Insa totul e deja prea extrem .Zilele astea am observat ca nu mai pot sa fac nici acasa cu parintii mei.Deci sincer imi este frica ca o sa fac naiba vreun blocaj si o sa ajung cu sonda. Nu stiu ce mi s-a intamplat,nu stiu daca este o problema de sanatate sau una psihologica,desi tind spre a doua dar deja imi este frica si am nevoie de ajutor.Pur si simplu nu este normal ce mi se intampla.Cand ma duc la acasa la toaleta,am observat ca 1 secunda daca imi trece problema mea prin cap,imi este greu sa fac.Stiu ca ar trebui sa nu ma ganedsc,insa este destul de greu atunci cand stiu prin tot ce am trecut sa uit.Va multumesc.

Ultima oara a fost editat de Bardikus (2010-01-04 17:39:58)

#2 2010-01-04 17:43:42

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Am devenit periculos de pudic in ultimii ani.

Fara sa ma intelegi gresit, faza sa ai impresia ca suna extrem, fara sa crezi ca e o solutie radicala ( sper ca nu ai idei preconcepute legate de mesul la psiholog ) - te-ai gandit sa mergi la cateva sedinte ? Eu zic ca te-ar ajuta sa descoperi cauza si sa schimbi situatia ... Parerea mea e ca este o problema de ordin psihologic, cred ca efectiv esti, intr-adevar, inhibat, cum spui tu si de asta iti sugerez sa mergi la psiholog, sa descoperi motivul si sa gasiti impreuna o solutie la chestia asta. Sper sa fie bine in cele din urma, mai mult decat atat nu stiu ce sa iti zic ... Incearca efectiv sa te gandesti ca asta e o chestie absolut naturala, pur si simplu inchide ochii si .. da-i drumul smile ( si la propriu si la figurat ). Si nu te panica, ia-o incet, cu calm. Trebuie sa se rezolve. Numai bine !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2010-01-04 21:31:56

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Bardikus, continua cum crezi tu ca e bine; in timp se va rezolva problema. Probabil ca exista pastile pentru asta, si poti merge la medicul de familie.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#4 2010-01-05 07:34:40

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Iti recomand sa te duci cu o carte, revista si sa citesti in timp ce "restul" vine de la sine. Succes

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#5 2010-01-05 10:28:25

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

mergi la un psiholog, nu mai sta in situatia asta, ca risti sa te imbolnavesti! daca la ambele treburi ai pb asta, cel mai probabil e de natura psihologica. daca nu reusesti singur sa te destinzi (urmand sfaturile de mai sus ale fetelor), atunci du-te si discuta cu un psiholog. nu amana.

Publicitate

loading...

#6 2010-01-05 21:28:55

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Nu are ce sa ti se intample, fii linistit. Ambele probleme apar doar la inceput, cand tehnic  vorbind nu s-a atins "prea-plinul" ca sa zic asa. Pana la urma reflexele noastre isi intra in actiune, si rezolva problemele pt noi. Asa ca ignora problema, chiar nu te duce deloc la toaleta, si vei vedea ca vine momentul cand nu mai poti sa te tii. Ce tb sa retii este , deci, ca nu se va intampla nimic, sa nu te fortezi absolut deloc pt ca pana la urma problema se va rezolva de la sine. Si eu am avut problema asta cand mergeam la tara. Nu ma impacam deloc cu "toaleta" in curte. Mi se parea o problema grava si credeam ca o sa ma imbolnavesc, pana mi-a explicat o tanti de acolo ca pana la momentul respectiv in satul ala au murit oameni din diferite cauze, dar niciunul de ne-mers la toaleta, si ca nu crede ca o sa fiu eu prima. Ba chiar ea personal avea o problema mai deosebita, mergea la toaleta si la o saptamana odata. Asa era felul ei. Care va sa zica nu se intampla nimic grav daca nu mergi cateva zile...si sa stau linistita ca o sa vina momentul cand o sa ma grabesc asa de rau de n-o sa mai nimeresc usa...Si asa a fost, si de atunci nu am mai avut nici o problema.
A, bineinteles ca atunci cand mergem intr-o excursie, de exemplu, toti ne "dereglam" putin...dar se rezolva pana la urma.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.