homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vopsit cu ce?-3

#39 2011-07-25 14:21:18

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

Re: vopsit cu ce?

daca ai parul natural, nu l-ai mai vopsit inainte, ai toate sansele sa iasa exact nuanta de pe cutie. Mie imi place castingul, au culori frumoase, nu ard parul, insa se duce destul de repede pt ca nu are amoniac. Si daca ai parul lung, sa-ti iei 2 cutii, una nu o sa-ti ajunga. In rest, mi se pare buna palette. Garnier, o consider una dintre cele mai proaste

Ultima oara a fost editat de meliko (2011-07-25 14:21:44)

#40 2011-07-25 17:44:57

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

eu sunt bruneta m-am vopsit cu kallos colors si am fost foarte multumita de vopsea pentru ca rezista,nu curge,si da un luciu frumos parului.Acum ma bate un gand sa mi-l mai deschid,as vrea un saten auriu,dar nu cred ca va prinde fara decolorare,din pacate si parca mi-e cam teama sa-l decolorez...

#41 2011-07-25 20:33:46

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

multumesc, fetelor smile
meliko, am mai fost vopsita, dar acum vreo 5 ani si nu calumea ca am luat doar o cutie si nu mi-a ajuns. initial, am avut parul negru ca taciunele de la mama lui chicot dar mi s-a decolorat si nu-mi place, ca sprancenele sunt negre si mi se pare ca se vede aiurea.

inca o chestie, am uitat sa precizez: am breton, la care nu voi renunta si pe care trebuie sa-l tund cam o data la 2 sapt. exista riscul sa se vada aiurea radacinile? cesafac ca nici nu m-as vopsi in fiecare luna, chiar daca e vorba de o portiune mica

bebe V., soarele si luna

#42 2011-08-03 17:12:30

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

april sunset a scris:

inca o chestie, am uitat sa precizez: am breton, la care nu voi renunta si pe care trebuie sa-l tund cam o data la 2 sapt. exista riscul sa se vada aiurea radacinile? cesafac

imi poate oferi cineva un raspuns, va rog?

bebe V., soarele si luna

#43 2011-08-03 18:07:19

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

daca zici ca parul tau natuiral este saten inchis nu cred ca s-ar vedea asa aiurea radacinile.Eu de exemplu in mod natural am parul saten mediu insa sunt vopsita brunet si diferenta se cam vede atunci cand cresc radacinile,de aceea obisnuiesc sa ma vopsesc doar la radacini atunci cand este nevoie,de obicei cam la 2-3 luni si in intregime mai rar la 6 luni pentru evitarea arderii parului si  pentru accentuarea culorii,pentru luciu.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.